fettisdagen är kommen, var hälsad.

hejsan alla underbara läsare. *fjäsk fjäsk*

 

imorse kändes sängen eeextreeeemt skön, ja vägrade gå upp, mamma bah "ska du skolka?" HAHAH :( fast alltså, hon mena inte att ja fick de om ja ville, utan hon undra om ja tänkt göra de x) och jag va vääldigt nära att göra de, men nej, ja gick upp :p på skolan hände inge speciellt.
jo, franskan XD HAHAHAH. ja borde gö en kategori som heter "franskalektioner" HEHEHEHAHAHHAHHOHOHO. ni alla skulle älska den. de är sant.
aja, vi skulle skriva en låt, den här "Un kilometre à pied.... o.s.v" och ja visste inte hur vissa saker stavades, så då kolla ja på erik (XDDD). sen vare nåt jätte konsigt ord, ja bah "få se va du har skrive!" och så fick ja se i boken. och gissa va de stod.. HAHAH 'du är en rolig prick' GAGAGAGAGGAHAHAHHAHSGDJDOJDSHSHAAHHA. ja dog. okej. men alltså, HAHAH. ja så kan de gå om man fuskar. HEHEHEH!
och så va alla (hmm.... nej, calle och ted. och joel och erik..) typ mega HAHSODHWJGSGEGJDDJXDFGSJKDGHJWFFAGA. ja. och så låtsades calle ramla, eller att tesse fällde han, och så sprang ted fram och ba "calle hur giick de??" HAHA. o så börja dom kramas. aja..

ja ska fixa nåra nya låtar till ipoden, men inga många, så du behöver inte fråga va ja har för nya låtar jennifer. okej?

ska kanske träna fotboll sen. de beror väl på om jennifer tänkte svara på mitt sms, för ja har ingen skjuts, sen så har ja so läxa oxå :s bajsss. så den måste göras. så vi får helt enkelt se :p

 

btw. så äre FETTiSDAGEN idag :D ska äta semlor sen :) mums fillibabba ! hehehoho. ja känner mej dryg.

haha :( den där såg inge god ut.

 

ska fixa m musiken nu, adjö.

 

puss :*

 

 

 

m ε  l i κ ε

 


Kommentarer
Postat av: ida magnussonI

haha vi sjöng den songen i 6^^ på franskan^^

MMM semlor<33 ska äta en ikväll<33

2010-02-16 @ 17:56:58
Postat av: hanneee :)

haha :D hur är de egentligen på franskan ? :D

2010-02-19 @ 19:23:16
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0