frida.




vissa är bara avundsjuk.. :/

bloggkrig

Oj oj oj, nu äre synd om friida. aj aj..
Hon utmanar bloggkrig. jag kmr äga utr hon, den stackarn. det dåliga råkar va att man inte har så många bilder på pysen..
men vi börjar lite snällt. ;D





Jag råkar ha en fundering.. hur stavas 40 ?
kom i tänka på de på franskan då jag skulle stava de.. på svenska alltså.
jag skrev furtio vilket såg helt fel ut !? o så sa Åsa att det stavades fyrtio. men de låter ju fel, när jag pratar säger ju inte jag m y  !? :O

 

aja.. Puss :*


hiss och diss

hej. :)

skola idag. kallt så in i ... fy fasen ;) på slutet av dan dog jag o Karin, vi fnittrade så ja. hujedamej xD jag fick gåshus, HAHAHHA. ja då fattar ni. men.. KRAKEL Ja menar, vilket namn xD ni vet, Krakel spektakel, o.s.v.

men det är ju lite mysigt med fnitter ibland oxå x))

Slutade 14.00 idag, skönt! hemma fikade man lite, sen satte jag mej vid dator. jag gjorde engelska läxan. och mamma har förhört mej på SO:n oxå. duktig jag är :Ö

ikväll äre fotboll igen, typ match mot föräldrarna. men jag är tveksam om de kmr några! hehe..
men annars kanske de blir en vanlig träning bara ? dunno! annars är fotbollen slut ;P lite tråkit äre väl .. </3
men dåså äre ju innebandy istället. och de är ju inte fel de heller :) sen när man är less på innebandyn blire fotboll. mjoo ;D

jo du, vet du va? jag tänkte va lite WB frida 8) eller ja.. inte är hon som ha komme på't men aja..


Edward Cullen (Robert pattinson) snyggggast (A)


musik





Devote. inte dom som bloggar dårå, men själva devote. de är fult och dåligt. ):


pankakor



Mjoo.. hejdå ;D


Puss :*


28 september

hej.

skola idag. vi orienterade på idrotten. jag var m Karin och Jennifer. :) vi var rätt duktig. men ett tag var vi helt borta i skogen x) vi hittade 3½ av 4 kan man säga ^^ hahah! annars hare inte vare nå kul på skolan antar jag.. yeas.

jag gick lång dag -.- men sista timmen så läser vi bara. jag läste ut Kathys hemlighet för andra gången ^^ men den är bra, så där haru ett bok tips x)

när jag kom hem fikade jag en muffin. sen så tog jag mej en bok och fortsatte läsa :) läser alltså just nu:


den är bra, det är samma författare som gjort Kathys hemlighet.

snart eller om typ 30 min far jag på innebandy träning ;P ska väl bli rätt kul :) äre idol när ja kmr hem ? isf ska jag se de. annars har jag läxor som måste göras :// boring.se

 

smsa ikväll. :) <3

lär ju inte ha nåt bättre för mej. för kmr antagligen sitta med läxorna ändå -.-

gosh!

 

Och jenny, krya på dej sjukling<3



jo juste, nån som vill hitta på nåt imorrn eller på onsdag ? :)

Puss :*


27 september

hej. :)

spelade match förut :P gick hyffsat bra för mej ;) fick spela rätt mkt oxå :) det blev 0-0. det var som sagt rätt jämt. men jag tkr vi hade lite mer chanser så jag tkr vi skulle vunnit. - såklart x)
men det var rätt kul :D jag sofie och moa skrattade en del ^^ HAHAH. vet du ? Moa sa att de hette baby barn! HAHA. jag och sofie dog. hon hade sagt de hela tin.

 

När jag kom hem från matchen så åt vi köpt pizza. inte det godaste jag vet precis. men det duger ;) blev mätt iaf c: huvudsaken antar jag ;P

 

Jo, jag var ute förut idag faktiskt ;P jag krattade ihop en massa löv på framsidan, och lasta upp dom på skottkärran och la dom på baksidan xD jag gungade och hoppade i högen. bara nåra ggr. men de va för lite löv så de va inge kul ;_; HAHA. jag gungade på trägungan oxå. den är rätt mysig :D

musik nu, sen blire lite TV. HANNAH MONTANA 8D eller ja.. nu :)

Puss :*


nu får blir så här.

hej.

jag tror att både du och jag vet att min blogg aldrig kmr fiixa sig. det kmr jämt se ut som att jag tkr om att klicka lite på caps så det blir helt fail.
men vi får väl alla ta och leva med det. så när ni ska titta tbx och läsa mina f.d. mysiga och roliga inlägg kmr ni få ont i ögonen och bli depp. åtminstonde jag.

vaknada ca. 8.20 idag. varför? har ingen aning ;) sover inte så länge längre.. men det är väl bra det oxå :) man hinner med mkt mer på dagarna o så. Kl. är 13.00 ungefär nu. och jag har sutte vid datorn, pysslat, sett på TV, läst ut en bok och äte frukost.
se va mkt kul man kan ha! ;P Just nu sitter jag och lyssnar på Daughtry . dom är rätt bra. :D

ikväll.. eller ja i eftermiddag blire fotboll. är inte riktigt på fotbollshumör idag. är mer slapp. haha, trött. men orkar minsann leka. jo jo. så om nån är sugen att va m emilia ett tag så slå en pling :)
jag funderar på att klä på mej och gå ut. det var ett tag sen man var ute ;_; det känns ju inte så super bra då. men vad kan man gö ute ?
kanske.. leka m hunden ?

gunga ?
kunde ha klättrat i träd om inte nån hade huggt ner dom D: klättra i träd är kul :D

näj.. nu ska jag nog ta mej ut ett tag. vi hörs väl :)

Puss :*

hejdå fårävah

men på riktigt.
kmr inte skriva mer blogg. hatar att det står med stora bokstäver! jag blir ledsen! ingen kmr någonsinn ha nåt kul att läsa om nu när emilia lägger ner!!!
nån som vet hur man fiixar skiten?
jag grååååååååååååter.
hmm..
ni kan räkna med att det inte blir nå mer inlägg.. men visst, det kan hända att det dyker upp nåt ändå. men jag vill inte blogga om den ska va så här!

GRR

GRRR!
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATAAAAAA!
hela min blogg står med stora bokstäver ffs!
OGLEY!
nu får den fiixa sig, jag har inte klicka på caps. no way!

AAAAAAAAARG


armband
hej.

skola idag. helt okej. haha. matten var skitlugn. ovanligt må jag säga!

följde med karin hem efter skolan. :) vi.. tränade läxorna först. duktigt, jag vet. sen satte vi oss vid datorn först. läste nåra bloggar, kollade bdb och så..
sen åt vi middag. eller aa. vi knäppte kort oxå. skitkul :D vi gick ner till stranden och knäppte en massa kort. vissa blev riktigt fina. kanske kmr de upp nåra ? ^^
vi får se :P
sen hittade jag en skiiitstor snäcka . jag ba: WOOW! och så tog jag upp den.  haha, vi ba. shiit vilket fynd typ. nej men, vi ba. undra vart den kmr ifrån?? värsta knepigt!
sen när vi kom hem till Karin och visade den för hennes mamma började hon skratta och sa att det var åsas ): vi bah.. åååå! men den var riktig iaf ;)
sen fiixade vi lite med bilderna på nåt konstigt program :P
vi åt oxå nån skitgod kaka 8) MUMS!

orkar inte skriva..
men vet du?
min FAVVOARMBAND! har jag glömt på skolan. buhuu. jag dör, jag älskar ju de ): glömde de i omklädningsrummet oxå! fak!!!!
tänk om de inte är kvar imorrn. då dööör jag D: buhuu. löööv it. nån som kan skänka ett fint armband till dom fattiga ? HAH. men ):

ser idol nu.. men ska fiixa lite med nåt.. nej men jag behöver en skiva för en speciell sak. men den hade jenny och nu kan jag ju inte gå dit ;s

men aja..

puss :*

pysselklubb?

hej.

idag vare skola. Hade SO läxa. frågorna som vi fick hörde inte alls till det vi läst :S då kan man ju bara undra hur de gick D:
annars antar jag att det inte var nåt speciellt ;)

hemma gjorde jag 'vänskapsarmband'. sånna man knyter du vet :) me like!
gör en med 10 trådar. hahah x) ganska jobbigt, men om det blir fint så :D

hade fotbollsträning 18.00. Malin såg Jennifers sånt där knytarmband, jag hade gjort det. Malin tyckte de va skitsnyggt så nu måste jag gö ett till henne D: HAHA :D det var ganska kul på träningen :P

Ser på idol nu :) gillar't! addition är tyvärr slut. men det är ändå bra.. ?

Jo, jag är medlem i pyssel klubben.-->

Men jag gillaren inte så mkt D: nån som kan tipsa om nån bra pysselklubb som jag kan bli medlem i ? skulle betyda. snääälla ? (A) ni får en puss!

nej men.. jag kan gö nåt. fiixa designen på bloggen. lol. jag är inge bra. men vad ska jag gö? nej men HAHHA. tipsa om nån rolig pysselklubb.

puss på er :*


fundera du

hejsan :)

idag på skolan vare väl som vanligt. men jag issa och agnes drog igång en värsta jobbig och knepig diskution.
kan FÖRSÖKA förklara den. men garanterar inte att ni ska förstå xD

Men den här bilden:
|
V


är vi ju alla överens om att det är rosa. eller hur ? ;)
men tänk om det jag kallar rosa är den färg du tkr är  grön. Jag menar, vi säger samma sak om en färg, men hur vet vi att vi ser samma färg oxå?
i nån annans ögon kanske himlen är lila. alltså den färg jag ser som lila. men du ser den som blå?
grr.
jag vill veta hur ni ser världen?

och vi kanske inte ens hör lika ? :S
ett exempel är ju att rösten jag hör, alltså min egen röst inte låter detsamma som när ni hör min röst.
creepy.
får ont i huvet av allt tänkande.


sen har jag pluggat läxor hela dan idag, jag är duktig. jag vet :D har pluggat, SO, ENG och FRANSKA. sen så har jag teknik och matte oxå. men det kan jag gö imorrn :)

blev ingen fotbollsträning för mej idag, hade ont i huvet och mkt läxor D:
jag gjorde istället naglarna. EFTER läxorna..

Dom är ljus rosa med rosa prickar längs den 'vita' randen. syns dock inte på bilden.

äre idol idag? isf ska jag se de :D

Puss :*

arg

hej :)

skola idag. antar att det var som vanligt ? gick inte så bra på engelskan :/ har iaf 2 fel. kan hända att det är fler. men sånt är livet. kan väl inte ha alla rätt jämt :P

Hemma så satt jag vid datorn, typ tränade lite läxor. lyssnade på musik och så. 19.00 vare innebandy träning. var väl rätt kul :) men vi är hyffsat få i laget D: eller.. vi har inget lag!?

När jag kom hem duschade jag, sen satte jag mej vid datorn för att träna franska och engelska. och vad kmr jag inte på sen ?! att jag glömt SO:n på skolan! Lite sur jag blev då eller! den är tills på onsdag, och jag kan inte ett skit. det är om typ gradnätet och så. skit svårt. så imorrn kmr jag inte kunna va m nån. måste plugga, plugga, plugga!
AAAAAAAAAAAARG!

men ska fika nu, mamma tjatar >.<

puss :*

´

men hej.

match idag då. vann. men med vad vet jag inte. var inte riktigt med i matchen. hehe.. hade lite ont i magen D: så jag mådde illa. spelade antagligen inte så bra x) men sånt är livet hu, ;)
hemma åt vi tacos, gott. men var inte så hungrig - tyvärr :P

Nu sitter jag vid msn och ser på trollkarlens hemligheter eller vad tusan de heter ? xD det är dåligt, för man får ju veta alla trolleritjoffs ju D: tråkiiit.! mmen tittar ändå x)

jag heter emilia som ni vet 8)

 

orkar inte skriva. så..

 

Puss :*


20 september

hejsan :)

Det var väl sådär kul igår :P Det var hyffsat lite folk ^^ och dålig musik xD men dansade lite ändå. annars satt vi väl och pratade :P Gick väl för sig de också.
kom hem vid 12.00 strax efter. sen varte sängen. då sov jag.
men gissa? Vem om inte jag vaknar 9.00 en söndag!? wii. så äre. heter man emilia så.

idag blire match framot kvällen, innan det.. får vi se :) kanske jenny, karin och frida? eller nåt..

har inget o skriva just. så vi hörs väl :) Puss. :*

design - igen

haha,

nu har det blivit ännu en ny design. vart faktiskt ganska nöjd med denna :) Får ha den ett tag nu :) ingen höstig.. men This is me! x) hehe..

ao.. hörs

Puss :*




Där är några av alla designer jag haft c: ehe.. den där gröna jag hade i förrgår hittar jag inte igen ;_;


19 september

hejsan :)

Vaknade 9.00 idag -.- Wii. Men jag klev upp ca 10.00. Då jag starta TV:n och kikade lite på den ;) Sen fikade jag. Och nu äre dator :P
Ikväll blir 'disco' (?). Med tjejorna :) haha ;P
Men det är lite strul för vi är så många x) men vi tar bussen in och så åker jag med Sarah hem :) sen när jag kmr hem får vi väl se. det kanske inte alls är kul ? eller så är det mega kul? x)

Kl. 16.00 typ ska jag till Jenny och fiixa mej, vrf så tidigt vet jag inte ? Men hon sa de ^^ sen vet jag inte vad jag ska ha på mej heller. men blir väl jeans och nån tröja :)

Vissa har sagt att min design är skitfin, men själv gillar jag den inte spec. mkt. vill gö om den. men vet inte hur jag vill att den ska se ut D:
buhuu </3
ehm.. ska klä på mej snart, och duscha lite. sen ska jag nog fortsätta på mitt armband :) vi hörs. jag finns på mobilen ;)

Puss :*

ny design

Hejsan :)

Nu har jag miixtrat med designen jag har nu i kanske.. 20 min ? Vad tycks ? :) Den är lite höstig som ni ser ;)




jag kanske gillar den andra mer ? Men den här passar ju bättre nu x) kmr antagligen en ny när jag orkar. men ska ha den höstig iaf ^^
Nåt tips på hur du vill att den ska se ut ? ;P HAHA.

Gjorde den här oxå..



men den såg konstig ut ):

Aja, hoppas det inte är helt förskräcklig :P

Puss :*


Julia <3 Hanne <3 Emilia

Hej :D

Sarah undrade när jag skulle ha mina skor, dom jag köpte igår minns ni ? ^^ Dom kommer jag börja använda när det blir liite kallare ute, eftersom det är sånna som är lite varmare ;P Men tack fatt ni gillar dom :) <3 Men snart kommer dom till användning :P

Idag var jag på skolan, Skulle gått till 15.30. alltså långdag. men fick hål på musiken och vi flyttade fram tekniken så vi fick sluta 14.00! Skit bra, eftersom jag skulle med Julia hem :D På vägen till henne åt vi bullar 8) mums! Sen.. gjorde vi inte så mkt. va lite med Ester och Melker :P kl. 15.00 gick vi till skolan igen och hämtade Hanne som gick långdag ;)

Vi 3 har gjort det här idag:

Cyklat ! Hehe.. Först cyklade vi och vi skulle palla lite äpplen (A) HAHAH! nej men.. det var nåt äppelträd där nånstans där Julia bor. Haha, och satt jag på Julias cykel och kollade när Hanne och Julia plockade äpplen. Sen kom det ut nån gubbe från huset där äppelträdet var, jag hoppade av cykeln och sprang iväg. Hanne sprang bakom huset och Julia fick stå kvar där och ta upp cykeln xD Sen spelade Hanne och Julia lite teater, ungefär så här :

-Nu räcker det nog med äpplen till pajen vi ska gö.

-Ja, och till äppelmoset vi ska ha imorrn på skolan.

-Det är inte skola imorrn!

-Nej, jag blandade visst ihop lite;P

 

och vem tror du 'blandade ihop' ? JULiA! rätt! Hahah x)

Sen satt vi och gunga lite i lekparken :) och åt äpplen x) Sen skulle vi cykla lite mer, men då körde Julia in i brevlådorna, med mej och Hanne bak på pakethållarn. Sen ramla hon igen, och då fick jag sadelhelvetet på knät. AJ! har blåmärke nu ): stackars mej </3.

 

Vi såg lite på idol oxå, men vi åt mest pop corn 8) Och lyssnade på Melker och Ester ^^

 

Men det vi gjort mest idag, i ca. 2-3 timmar är spelat vi i femman. :P ett frågespel som du förstår x) Exempel på en fråga:

Till vilken djurart hör svarta änkan till?

Jag: spindel

Hanne: spindel.

Och det är ju spindel ;) men vet du vad Julia svarade ? xD SVARTA PANTERN! OMFG! x)) HAHHA.

Sen så skulle man nämna 5 av dvärgarna (?) i Snövit. Kan du gissa vad Julia skrev ? :)

GRiNER och SNORiS! Sen var hon skitbra på matteuppgifterna oxå xD jag och hanne plågade hon med dom (L) puss :*

 

Just nu siitter jag och äter dumle.

YUUMiE! <3

nej du, snart ska jag hitta på nåt annat :P


Puss :*


Shopping

hej :)

det är mysigt att lite olika kikar in här c: tihihi..
Idag så har man shoppat med mammie, syster och mormor ;) Jag köpte in en snygg skjorta från JC. för 300:- nånting ^^ Försökte googla fram en bild på den, men lyckades inte hitta den. Du får se den nån annan dag ;P
Sen köpte mamma ett par skor åt mej oxå :) Dom här blev de:


Ganska fin va ? ;)

Tänkte köpa den :)

Och nu sitter jag o mamma och kollar på idol :) Ska fiixa lite med läxorna, sen så blire duschning. sova sen kanske ? :P


Myyys! Jag mår illa D:


Sen finns det små söta djur oxå ;P

vad vill du se för bilder, vad ska jag lägga in ? Tips! :D Nåt jag ska skriva om ? ^^


Puss :*


Bloggpaus. No way

Så här blev de m min bloggpaus xD
hehe..

MMM-MM

Yummy.

Vilken sko föredrar du ? 8)
Den med en spindel eller fisken ? ^^ Hahah.

nej du, ska ta och byta om nu. för sen blir fotbollsträning :P Övervägde om jag skulle träna fotboll eller innebandy idag. eftersom det är både och ;_;
Det blir fotboll, för sesongen är snart slut och jag tränade innebandy förra onsdagen.

jag funderade på att fiixa en ny design. Är lite less på denna. är det möjligt ? Hehe..
men kom gärna med tips, vad för färg ? :) vilka bilder ? ;P sätt igång!

Puss :*


bloggpaus ?

Hej flickor och pojkar :)

just nu känner jag att jag inte orkar blogga riktigt. så det blir bloggpaus ett tag. kanske bara i nå dagar.. men jag orkar inte skriva. men kika gärna in då och då, för rätt som det är har söta emilia lagt till med ett litet inlägg! ;)

ha de bra :)

puss :*


11111333333 september

hej :)

var ett tag sen jag skrev nu.
men jag har vare på skolan varje dag, förutom helgerna såklart.. :P
igår sov jag hos jenny, eller iförrgår tills igår.. vi pysslade ^^ hahah :) och så igår såg vi lite av twilight :)
den filmen är så braaaaaa!!

idag så ska jag spela match, fotboll... :) ska väl bli kul :P

alltså jag längtar så mycket efter julen så att igår började jag t.o.m lyssna på julmusik ;P hahha, amy diamonds. inte den bästa. men det är roligt x)

Vill bara säga tack för komentarerna xD AHHAHA, va töntig jag är. :)
nån ville att jag skulle ha mer bilder ? ^^
öhm.. jag har inga bilder, men visst,


Ni får njuta av en bild på Ludde.

 

det blev ett väldigt tråkigt inlägg idag, men nu vet ni att jag lever iaf. ;)

ska ta o äta frukost nu.

hörs :)

 

Puss :*


julia :( <3

hej!

Idag vare skola som vanligt då ;) Fick läxa i engelska (Y) wii. ehehe. sen så hade vi hål på franskan. så då slutade vi 13.00. men så var mamma i stan på lunch m Sandra just idag -.- och nej, jag tänker inte gå hem ? O.o
hahah. Så då satt man där o vänta på bussen i lite mer än en timme. det är ju kul det oxå. heeeeee.
När jag kom hem var jag med Jenny ett litet tag, först kolla vi på hennes gigantiska kaninbur, hennes kaniner kmr ju ha det otroligt bra iaf ;) Sen så skrev jag av läxan som jag glömde på skolan, halva iaf. jag i en nöt :D och sen då blev det lite bomb it 2 as kul ;D ett spel för er som är lite.. weerdo (A) och kl. 18.00 då vare fotbollsträning :)) kul faktiskt ;) jag var med issa, och lite m otti :P Stackars Julia stukade foten igen!! Hon kanske måste operera.. :/

 

Och nu sitter jag här vid datorn och tränar lite på läxorna :P eng. kemi och franska ;ö weeeY. lyllo mej :D:D:D

 

öhm.. nej men. nu ska jag ta och träna lite mer, smsa gott folk (H)

 

Puss :*


RSS 2.0