bella&tyra show, igeeen

jao, nu har dom lagt sig i huset, och jag ser på bella&tyra show... hä. ska gö de ett tag, sen får jag sovarå. men de lä väl ta ett tag ;)

långt inlägg om hela min dag! ;)

tjaooo blooggen! haha

(bilderna är tagna med issas mobil ;p)

idag så var man ju på kom ut m klassen då, nån ute grej i sidsjön ;) först när vi kom dit skulle vi gå nåt varv runt sjön, vilket var jätte härligt efter som det var strålande sol och klarblå himmel! sen vid ett ställe vare fullt med fåglar ;) det var en svan på land, som man kunde gå rätt nära, här är sötisen! :D


sen satte jag, issa och agnes oss på en bänk och njöt av solen och värmen :D när vi kom tillbaka efter att ha gått ett varv så skulle vi paddla kanot x) hahaha! jag skulle paddla med agnes, och issa som har bryte handen kunde ju inte paddla rå ;p men hon fick åka med i min och agnes kanot, och sitta i mitten. vilket var bra, eftersom hon läste kartan, sa vart vi skulle svänga o.s.v ;) vi skulle typ "orientera" (stavning?) alltså. vi skulle paddla kanot runt hela sjön och på 6 olika ställen fanns de lappar med 3 bokstäver på, dom skulle man skriva upp, och sen bilda ord av.
man var ju lite skraj för att paddla kanot, eftersom den här läraren som var där hade typ hållt ett helt föredrag att de var askallt i vattnet, och om man ramlade i skulle man bli astrött på en gång och tjoho x)
de första issa gjorde när vi satt oss i kanoten var att tappa kartan i vattnet xD AHHAA. sopa♥ man bah 'ISSAAAAAAAAH :@@@@' typ x) men vi fick upp den, och den var inplastad som tur var ;p så då skulle vi alltså komma ifrån bryggan, då paddlade jag och agnes framåt o bakåt, hitåt o ditåt, utan att komma nån vart typ xp jag satt och skrek och dom på land stod och skrattade åt oss x) hahaha! men tillslut kom vi iväg, då gick de helt okej, sen skulle man leta efter den där lappen vid en bäck, då springer issa med kartan på sidan om bäcken, och gissa, då tappar hon den i vattnet igen x) hahahaha!
men de gick iaf bra sen, vi lyckades hitta alla lappar! men när vi kom iland hade alla redan äte lunch, så då vare bara vi som fick äta ;p men de gick ju de mäd. sen skulle man bilda så många ord som möjligt som har med frilufsliv att göra av bokstäverna som stod på lapparna. och jag, issa och agnes borde vunnit, för vi lyckades göra ca. 50 ord. medan dom som hade näst mest hade ca. 30 ord :)

när vi hade gjort de så gick vi i skogen och kollade efter bäverspår, sen skulle vi vänta på bussen, men det var ca. 45 minuter kvar tills den skulle komma, så då satte jag, issa och agnes oss på en äng, full med maskrosor och myste, sen knäppte vi lite kort oxå :D

bilderna va på issas mobil, sen hann hon inte skicka alla, så de är drf de är flest bilder på mej. (bara nåt jag säger för att ha en anledning till att vara lite ego 8)) hahah, nää, men de va så ;p

sååååå!

sen gick vi upp till busshållsplatsen där resten av klassen var, och då tog jag av mej till t-shirt ;) så gick inte i jackan hela tin. och där uppe va man jobbig, inte jag alltså x) men andra ._.
sen när bussen äntligen kom så... varen proppfull -.- det var lika många som stod upp som satt ner, och så vare asavarmt. men efter ett tag fick jag och agnes en plats iaf, så då satt jag i hennes knä. då satt vi breve en söt liten gubbe, som satt med sin nya samsung mobil. han hade GPS på den. han satt och visade oss den, hur man kunde ändra skala o grejer x) haah. sen när han gick av fick man ett helt eget säte, nice.
jag klev av vid tempo för jag höll på dö. där kom mamma och hämtade mej, issa och sebbe. då for man hem.
hemma åt jag lite glass, med kolasås och digge. sen bytte man om till bikini och så jobbade man lite på brännan ;) hahaha. jag somnade i solstolen där jag satt och njöt. så när jag vakna var jag helt död typ, och frös o tjosan.. menmen.
vid 18.00 typ for jag till thule där man skulle ha träningsmatch mot 98:orna ;) och de gick ju underbart. förlora med 1-3 eller 1-4. hahaha, vi sög :D men inte varte nån sur min från min sida ändå inte.
när jag kom hem efter de tränade jag liiite fotbollsskott sen tog jag ner tvätten. efter de gick jag in och tog mej en dusch, och nu sitter jag här.

härlig dag de här :) och vädret var absolut ingenting att klaga på!

hej

åh vad jag älskar låte jag la in i de tidigare inlägget! kmr spela sönder den :( men där är ju bara sååå bäst! äre nån som har den? skicka isf? (A)

nä, nu ska jag krypa ner och sussa lite, se imorrn kmr jag nog gå upp vid 6.00 för jag har ju kom ut imorrn, så ska kanske fixa lite till de... ahja, vi hörs imorrn. och juste, jag hade nog match imorrn oxå, asså jag kmr va död dåjuh eftersom jag ska paddla kanot hela dan oxå ._. orka. aja ;) bäst jag gå o sover nu då.

härlig låt!

hejjjj!

som ni ser, har en ny header kommit. inte så fin. åh, jag kan ju inte D: har noll idéer, och är sämst och tjoho. men men.

sitter och lyssnar på mysiga låtar nu! najs. min favorit♥

Tom Dice - Me And My guitar

lite härliga blombilder ;)

här kmr lite bilder som jag knäppte igår :) och jaa, jag knäpper bara på blommor typ ^^ för ja vet inte vad jag kan knäppa på annars, och jag tkr de blir fina bilder, och jag tkr om sånna bilder ;p haha.. jaja.

© fotograf: emiliaberggren

redigering: emiliaberggren



jag lever!

hejsan!

dålig uppdatering för min del! men kan ju berätta att i fredags såg jag en asrolig film! trångt i kistan tror jag den hette! haha x) nån som sett den? :D annars så rekomenderar jag den ;)) när jag sett den så traskade jag till jenny där även karin var. vi låg bara i sängen och pratade. och busade littan granna ^^ haha! jag gick hem vid 00.00 ungefär :p

igår hade jag först fotbollsmatch, däre blev 3-5. vi förlorade alltså! och selånger som vi mötte gjorde ett självmål x) tehe. och jag va inte sådär superduper bra dårå... plus att i andra halvlek hade jag så jäkligt ont i fötterna, typ skavsår D: äw. äw. äw.

när jag kom hem från matchen åt jag lite, och duschade, såklart ;)


sen skjutsade mamma mej till marknaden, där jag träffade jennifer, jenny och karin :) vi kollade i massa smyckesstånd, och dom tre köpte en kedja där man kan sätta fast berlocker, och nån berlock ;) medan jag köpte ett annat armband :p pearls for girls!


sen kom lille casper på besök, och rotade igenom luddes leksakslåda, han letade säkert ett ben, för de gör han jämt när han kmr o hälsar på ;) och så sprang han runt i hela huset och nosade, den lille busen!♥

fick inte så bra bilder på han, eftersom han aldrig stod still ;p haha.

när jag tage lite kort o sådära, så gick jag till fotbollsplan där jag, jenny, jennifer och fredrik spelade kubb, se ville vi hoppa studsmatta, men då åskade de, o då blidde vi littan rädd så vi sprang in, där vi spelade kort :p vänd tia blev de ju mest dårå :p och vi va astrött, vi tyckte de kändes som klockan var typ 21.00 nären var 16.30, haha! så vi satt där och gäspade i takt ;p
vid 17.00 for karin hem :p sen efter ett tag gick jag oxå hem, för jag skulle knäppa kort på jonas och elin, för dom skulle på studentbalen. men när jag hade gjort de gick jag tbx, då fortsatte vi spela kort, sen kom johannes ;) då spelade vi mer kort, och såg alvin och gänget 2. men jag hann inte se hela, för jag skulle hem och äta. när jag hade äte gick jag tillbaka dit, och var helt hyper. ah, men de va en mysig kväll ;pp

idag sov jag till 11.00, sköööönt! känns som sagt som om jag aldrig får sova, men nu äre bara 2 veckor kvar! åååh, gillar't!!

vid 13.15 idag for jag, mamma, pappa och sandra till mormor och morfar, där fikade vi tårta och kakor eftersom de är morsdag! :D grattis världens bästa mamma!♥

nu ska jag redigera lite bilder, sen får jag se vad som händer :p hare så brarå ^^

mitt o jennifers vackra hus

tjaotjao!

på tekninken idag blev jag och jennifer klar med vårat underbara hus! snyggast i klassen. hahaha! enligt mej (A) såklart, de är ju vi som gjort de!
just nu är jag jäkligt trött ._. så ni får bara bilder på huset, sen blire tack och adjö för idag, haha, närå ;p kanske kmr mer sen. men inte nu.



choklad!

haha, sandra skulle gö lite varm choklad förut, med vit choklad och grädde. givetvis ville jag oxå ha :D gottiii ju! men klanten själv glömde chokladen i nåra sekunder, så då blev de lite... chokladit? (alltså sandra)


men det blev ju ändå lite kvar ;) och rätt gott :D fast all vit choklad hamnade i botten, (jag rörde inte om xp). så jag åt de med en sked :) fast efter jag hade drucke chokladen mådde jag så jäkla illa, hade äte för mkt då. de i birsta o så.. haha! men nu äre bättre ;p


ser lite mobbad ut! men som sagt, inge fel på smaken ;)

och ludde lillsöten, fick lite grädde, haha!♥



franskan? ja, den sket jag i :D aja, får väl se hure går.. haha, inge vidare skulle jag tippa på ;)

men nu ska jag sova ^^ eller först ska jag se om anna gick vidare i melodifestivalen, annars så.. åh!!

de här köpte emilia..

var ju som sagt på birsta med mammie :) jag köpte lite saker :D hihi. vi fikade på waynes (stavning?) oxå :) jag tog en chokladboll och mamma en kladdkaka c: mums!

blommig scarf/halsduk - indiska

2 färgade linnen - JC

blommiga leggins - H&M

armband  - six

och nu tänker väl alla "men vaaaa?????????? du har ju ett sånt där :ooo" nä. de är borta c: och eftersom jag gilladere, så köpte jag ett nytt :D

fotbollsskor - stadium


ska provgå skorna, så får vi se om jag behåller dom ;) tog typ dom första bästa, hatar att prova fotbollsskor! ;pp

nu ska man väl heja på anna som ska kvala i melodifestivalen, o så ska jag gö franskan, som jag tjatar så om, men ändå blir den aldirg gjord. hm. kmr gå åt helvete imorrn. aja :) pusspåer!

takidatröööjan pååå

hemma från birsta nu :) lägger snart upp bilder på de jag köpt, en nu, dagens outfit ;)

spegelvänd bild, jagvet, och slarvigt gjord. men skitsamma!

takidatröja - takidakonsert
jeansleggins - bikbok

det typ ilar eller kittlas eller nåt i mina tänder, asjobbigt! har gjort de hela dan, och ja vet inte vrf de gör de :(

shoppiiing :D

hej.

var så jäkla trött idag, helt seriöst. åh! men på idrotten sprang vi elljusspåret eller va man säger ^^ jag sprang på 13.35 minuter typ :p jag kollade bak hela tin för att se om dom andra som var bakom fortfarande va de, för ja var osäker på om jag tog rätt väg x) haha! jaja.

snart ska jag och mamma på birsta! gud va kul :D är verkligen på shoppinghumör, eftersom jag hittat lite saker jag vill ha, tror dock att inte så mkt som jag hittat kmr finnas, eftersom jag sett de på internet, och jag bor i sundsvall.. så.. :( men får väl hoppas, ska ladda kameran oxå, så jag kan ta kort på de jag köptm ifall jag kmr hem med nåt vill säga ;)

photoshop :))

haha, ja photoshopade istället för att göra engelskan, haha, kanoners! men nu ska jag borsta o greja, sen ska jag sova, kmr ju inte komma i säng förns typ efter halv ^^ hahaha....

jag vill sova!

åhgud, om jag inte hade haft tusenmiljarder läxor hade jag lagt mej och sovit nu, är så jäkla trött! de känns som jag aldrig får sova.. jag tror jag dör, ögonen håller på o falla ihop.... jäkla engelska, franska m.m :(

skrattardagenidag

ja, vi har två hannar :) två små pojkisar <3<3<33<3<<3<33<3<3<3<3<3

på skolan idag var jag lite hyper, kanske jag sa? xp haha.
men jag åkte iaf till julia vid 16.45, då vi inte gjorde så mkt. sen ca. 1h senare åkte vi till julia.o däre skulla va en tjejkväll/fotbollsmöte :) där fick vi kladdkaka :D mums! och saft. sen pratade vi typ hur vi skulle käna in pengar.
och alla typ asgarvade hela tin, sen ramlade en annan julia av stolen x) haha, och då fick en emelie världens skrattanfall. ah, men de va askul iaf, alla typ skrattade hela tin!

sen efter de följde jag med julia hem, vi cyklade till thule, för 96 tjejerna hade match mot killarna, tror dom förlorade med rätt mkt. men ja, sen skulle vi cykla därifrån, då skulle jag skjutsa julia på cykeln, och den är alldeles för stor för mej, så vi asgarvade bara, medan jag körde ner i diket o allt möjligt x) hahahahah!

kom precis hem, och nu måste jag gö engelskan, som är tills imorrn, får ju se hur de går.. eftersom nu måste jag ju läsa alla bloggar först! :o så får se hur mkt jag hinner träna ;) hejdå!

tandläkar besök. inga hål!

hejsan!

fick reda på fysik provet.. och är inte sådär super nöjd dårå... :/ var 0.5 poäng ifrån vg!!! åh, jag fick bara g :((( hahaha. mänmän. skitsammarå.
på biologin har jag ingen aning hur de gick.. förhoppningsvis gick de bra :) jag typ hoppade över en fråga :p annars svarade jag på alla :)
och so läxan skulle vi ta på måndag istället :D :D jaa, tack. haha.

på hk:n hade vi typ picnik idag. vid rännö. sen så skulle vi gå nån frågeslinga oxå, jag gick med jenny :) och gissa vaaaaddd? :D vi var dom ända som hade alla rätt!!! :D vi fick en mini kex choklad var (A) hihi. bra vi är jenny!

direkt efter skolan så skulle jag till tandläkaren. mormor är ju tandläkare dårå. först så spruta hon vatten i ansiktet på mej x) hahahah! sen fastna min tunga in nån såndär sug grejsimoj. och mamma bara satt på sidan och skratta och sa "hahaha, vad haru för tandläkare? hahahahaah" typ.. ;) kul :p

egentligen, alltså egentligen borde jag gö franska och engelska nu, men seriöst, orkar inte, får göra ikväll när jag kmr hem från fotbollsmötet eller nåt istället :p nu ska jag läsa bloggar, sen så ska jag till julia, så går vi till en annan julia tsm x) haha.

måste bara få säga en sak... x) vi har 4 julior i laget, 3 emelie, 2 hannar. haha ;p

jag har komme en bit på vägen

mänä häj!

har gjort biologi, så har koll på en del nu ;) är dock fortfarande saker jag inte kan, men får se till att fixa de innan jag kryper ner i sängen för att sussa, men de ska väl förhoppningsvis gå att ordna :p
sen så so:n. den tänkte jag börja med.. men den är grymt tråkig! så jag har bara läst igenom de en gång, får väl kanske gö den lite mer sen oxå.. mamma ska få förhöra mej, båda på so:n och biologin. lyllos henne (L) ca. 40 sidor dåjuh :D

jag gjorde chokladbollar förut oxå, men kameran är tyvärr slut på batteri, så de blir ingen bild ;) men ni överlever nog ska ni se ;ppp

men seriöst, nu tkr jag, att jag har pluggat ihjäl mej, för nu orkar jag inte, seriöst. så nu ska jag leka med photoshop ett tag ;) så får vi väl fortsätta sen då. adjeu.

biiiooolooogiii

såhär känner jag för biologin.



nu ska jag nog göra mej en toast, är inte sugen. men har inget annat att äta... som jag vill ha alltså.. aja, sen kanske jag ska gö chokladbollar. HAHA, allt för att inte plugga, närå, jag pluggar oxå ;) ska plugga massor ikväll, och då kan de va gott m lite chokladbollar ;p men får se hure blir ^^

23u90efhdjc njdwq+0

j a g . . v i l l . . . . . . . . . . i n t e . . . . . p l u g g a !

seriöst, vill inte. det kunde väl iaf ha vart nåt annat ämne med 59292653 sidor, istället för biologi som är dödstråkigt och inte intresserar mej ett dugg. jag råkar bara hamna vid datorn sådär hela tin, för de är så grymt tråkigt med de här skitprovet. åhh. jag vill inte. verkligen inte!!

jag har läxorrrrrr

hej!

idag hade jag faktiskt tänkt vara duktig på att plugga! verkligen! för.jag.måste!!
som ni vet har jag ju de nedrans biologiprovet på MER än 35 sidor♥♥ jätte schysst, och jätte bra av mej att komma på NU, en dag innan, att jag kanske borde plugga...
sen på so:n idag fick vi 4 sidor som vi ska KUNNA tills imorron. jag har även engelska, tills på torsdag. sen har jag matteprov på fredag (behöver inte träna till de iaf), och så har jag franska på fredag, ska kunna typ 9834790744 städer och 5494 berg plus 94367 sjöar :D yes! bara att börja då, så man blir klar nån gång. och idag tänkte jag sikta på biologin, sen möjligen so:n.

jamen hej

tjaoo!

tränade förut, fotboll alltså, haha, ingen kan väl ha trott att jag menade biologin? men de va skoj dä! fast de gick inte så bra för mej, men de var kul ändå, haha :D

har nyss gjort franskan, känner mej stoooolt (A) duktig emilia, de kunde jag göra, bra mkt bättre än biologin. men de va fatt jag behövde googla om franskan, så då måste jag ju sitta vid datorn... och då kan jag ju gö allt annat samtidigt!? men nu äre klart, så nu blire väl att återgå till biologin då, men vi hörs väl imorrn kanske.

hej, jag är storpluggarn själv!

alltsååå.......

jag måste nog vara världens sämsta på att plugga. seriöst alltså. jag vet att jag måste göra biologin, eftersom att jag inte har tränat den nånting, verkligen ingenting, och provet är på onsdag, sen har jag träning ikväll, och så måste jag göra franskan med! så.. jag har inte så mkt tid att göra den på, och ändå...
så springer jag omkring och myser med ludde, råkar ta ett digge, sen bah, åh, ett äpple mums. men haha, jag måste ta kort till bloggen! jaaaa. så knäpper jag lite kort.
sen tänker jag, amen, jag pluggar till halv, sen får jag skriva ett inlägg... så är klovkan tio över, då sätter jag mej vid datorn. och sitter här än, och lä ju göra de ett bra tag framöver. (låter som jag pratar typ år O.o). men, ja, så de går inte så bra.


sådär sere iaf ut när jag pluggar! :D

som vi alla vet nu är allt på bilden bara fejk.. hehe!

ja, nu ska jag väl återgå till mitt pluggande, eller till mitt försök att plugga, men de är ju så jävulskt tråkigt, så de finns inte, åh! jag orkar seriöst inte. men jag måste. så adjö.

jak inte kåla op

hejsan!

på idrotten idag hade vi fotboll, och hahah, vissa, typ 3-4 st killar kör dödsseriöst medan typ alla tjejer står och skriker så fort bollen kmr i närheten, hahaha, ser säkert asdumt ut xp

sen på svenskan hade vi lästimma, men jag har nog jordens dåligaste bok just nu.. så då orkade jag inte läsa, jag tittade upp från boken i kanske... 7 sekunder, seriöst. då kollar thore på mej assurt. ja ba 'ähm, hähähää, häi'. nämen.

fick sluta 14.20 idag, för vi fick hål på elevens val, då jag skulle haft tjejsnack, najs. men nu blire plugga biologi som gäller, sen ska jag gö lite franska oxå ._. åh! vem vill?

träning ikväll!

brago!

tjatja bloggen! hahaha.

ställer frågan som även hanapee har gjort... vem är bloggen?

jag har så grymt tråkigt så de finns inte, och jag orkar verkligen inte ta fram biologin, åååh! vad kan man göööraaa?
jag sitter här och lyssnar på taylor swift och mumsar på lite brago ;p



kollade nyss på moas blogg, hon har ju köpt en systemkamera hon med vettu, dock inte en lika dan som mej, men ändå :) kolla in hennes blogg här!

förresten så när vi hade innebandy avslutning, de med bowlingen och allt så fick man ju såklart typ.. pris? säger man de? haha, aja, alla fick ju lika dan, och vi har ju fått de alla år, men så här såg den ut :)

niiice! ;p


och nu, vart jag vääldigt sugen på att knäppa kort, så ska väl ut och göra de. om jag lägger upp, så läre ju bli typ lika dana som jag har lagt upp innan ;) men jag vet inte riktigt vad man kan knäppa kort på, men vi hörs väl! :D

(skrev de här inlägget innan jag knäppte korten, men internet slutade funka, så la inte upp de förns nu... de skrev för kanske 1-2 timmar sen xp )

egawik
hähä... ja, jag är inte så bra på skära ut, (har suddat, :s) som ni ser i headern. hejdå.

edit: HAHAHAHAHHA, kolla rubriken "egawik"♥

sommarkort!

har knäppt lite kort, som bevis på att de verkligen är sommar! hahah, nä, de va inte drf, men de låter så bra att säga så! ;) träden är jättegröna, de kmr massor m olika blommor, rabarberna har börja komme och så ludde som gnager på ett ben♥ ja, inte fatt de har nåt m sommarn o göra ;) men ändå! :D

givetvis är korten tagna med min käre nikon d3000
fotograf: emiliaberggren
redigering: emiliaberggren





jag vill shoppaaaa

hejhej!

vid typ 15.00 kanske, gick jag till frida, vi spelade 500. vi har oxå gett kaninerna mat, spelat vänd tia och pratat bara typ :p ao, men de va ju trevlans de ;)
jag kom hem för kanske 45 minuter sen, då jag åt lite mat som pappsen gjort, eftersom mamma jobbar :p sen så blev det att sitta här då, och mysa lite.
nämen, jag har kollat runt på lite hemsidor, typ bikbok och sådära, för att hitta nåt som jag vill shoppa ;p får väl hoppas att jag har pengar :p hittade massa mys. kmr ju dock inte ens köpa hälften av de jag vill ha, kmr säkert inte ens köpa nåt xD eller jooo, men får väl se vad man hittar :ppp


haha, alltså jag börjar verkligen gilla dom blommiga legginsen som är där, åh, dom vill jag ha! :D måste nog köpa nå mer linnen oxå... typ nåt blått, lila eller så ;pp ah, får väl se :p
sen måste jag ha nya fotbollsskor, eftersom jag typ inte har några nu. jag spelar i ett par gammelskor som jonas haft + att de är grusskor! så jag och pappa skulle fixa nå sånna dårå, men får väl se när de blir av ;)

nu ska jag väl kanske kika runt på lite bloggar. sen får vi se om de blir till att plugga biologi som vi har typ 4899623689 sidor prov på, på onsdag! och jag har inte ens öppnat mappen :D :D hihihiihih, duktiiigt! fast.... tror nog inte den kmr öppnas idag heller..

phineas and ferb

HAHAHHAHAHAHAH, introt till phineas and ferb på spanska, AHHA, gud. asfult! verkligen, hahahah. jak dor.
på svenska är den ju nästan bra :D

jag har sovit jag.. nä

mentja!
blev väckt vid 8.00 idag, för jag skulle ha fotbollsmatch, så vid 9.00 var vi i kuben eller vart tusan vi va, och så regna de, massor typ. haha ;) i början vare as struligt m omklädningsrummen o de, men tillslut fick vi ett iaf. sen börja vi värma. men vi var osäker på om vi skulle få ha match för de va dubbelbokat :s
efter ett tag säger mats (tränarn) att vi ska spela nere på grusplan, 5-manna. o så hör man moa "HAAHAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAH!". å så han bah "nä, ja skämta bara!" moa ba "hä-hä-hää" typ x)
men hursomhelst som blev de ingen match :/ så då hade man...
1. klivit upp tidigt i onödan
2. blive dyngsur i onödan
3. tränat i onödan o.O haha...
jaja, när jag kom hem åt jag lite, toast ;) sen så har jag bara sutte här vid datorn..
jag tror jag ska va m frida sen :) men får se vad som händer.. :p

hejsan

hahahahah, jag tkr iaf de är snyggt när man har så byxbenen blir olika långa :)

vitt baslinne - JC
rosa linne - JC tror jag
svart kofta - H&M
haremsbyxor - H&M
tofflor - vet inte ^^

hejgehjehjehej

hejhej!

har vare m karin idag! :D hon kom vid 15.00 kanske, då cyklade vi, liiite, haha :) sen gick vi ner till tjärn, där vi bara pratade typ. när vi gick upp igen spelade vi 500, där jag ägde ut karin, 2 ggr! och samtidigt spelade sverige sin jäkla match, ååh, va arg jag blev!!! ni som såg den, förstår. ni som inte såg den, hej :)
vi spelade kubb oxå, och sån här beach grej :p aja, kul hade vi iaf :)
hon åkte hem strax före 19.00 typ.

nu har jag sutte i några timmar och försökt få till en header, eftersom min inte är nå fin. men, går de? NEJ!!
varför?
1. jag har ingen idé.
2. jag gör bara fula
3. det går inte att skära ut snyggt

hejdå!!!!!!

jag kör på långkjolen jag!


haha, kände mej för att ha på mej en kortkort jeanskjol xp nämen, jag kände mej för att ha på mej en jeans kjol, och så är de här typ den ända jag kan ha ;) kan ha
haha!

sen ska karin komma hit! får se vad för bus vi ska hitta på då.

spindeeel (L) (L)

knäppte lite kort, eller ja, inte så många x) men ahha. kolla äckelspindeln. euw....
©
fotograf: emiliaberggren
redigering: emiliaberggren




magjäkel

hej!
cyklade m frida till macken igår, hon köpte godis, sen spelade vi lite 500. men jag fick så jäääääääkla ont i magen, verkligen. så jag gick hem :((( åh!

men idag är jag bättre iaf. vet inte vad jag ska hitta på riktigt. det är väldigt varmt ute :) fast solen vill visst inte vara framme riktigt.. aja.. jag sitter iaf ute på altan i hamocken (stavning?) och lyssnar på per gessle, äkta sommarmusik, tänka sig, äntligen är sommaren här! åh vad jag njuter, längtar bara tills man kan bada i tjärn! :D
får se om jag solar sen , ifall solen kmr fram vill säga, annars ska jag nog ta lite kort, men vet inte riktigt vad jag kan knäppa på :p

trutt shej

hej, jag är typ död nu känns de som. jag skulle kunna lägga mej och sova! ååh.

iaf så vare skola idag, och på matten började jag och issa få lite smått skrattanfall, och vi gjorde inte en uppgift på matten, vi slog inte ens upp matteböckerna xd fast ulf sa ingenting heller, men vi är ju klar, och vi orkade inte. så ;p
sen på väg till bilden så skrattade vi hur mkt som helst, alltså hahahaha. jadu..

efter skolan kl. 17.00 hade jag fotbollsträning, innan jag kom dit orkade jag inte, men sen när jag var där vare kul! :D och ashärligt väder. fast det gjorde lite ont i benet, efter de som hände igår på badet :( buhu.. aja, får väl hoppas att benet är helt bra på söndag, dåre är match, jag ska nog va m frida nu. jag vill spela 500 x) haha! :D

träning

snart far jag på träning! ;) härligt väder äre iaf. får väl hoppas att de håller i sig.


varmthewuajkzsnl.

fyyyyyy!!!! jag sitter vid datorn alldeles för mkt igen... och guud va de är varmt här, jag tror jag dör. och ändå har jag tage av mej byxorna och tjocktröjan, ååååh. vaaaaaaaaaarmt, jag får panik. måste iväg. hejdpdgasfh<kla

regnbilder ^^

det spöregnade aslänge förut ;p sen näre slutat gick jag ut och tog lite kort. och haha, de blev visst bara gröna kort den här gången ;) jag ska ta kort till mina vanliga inlägg oxå, så de inte blir bildbomber varje gång jag ska lägga in en bild :p men jag har inte orkat än, men ja ;)
fotograf: emilia berggren
redigering: emiliaberggren





hej, är ni danmarkar? :)

hahahaha, jag ser på hockey m pappa. sverige möter ju danmark.. o så säger jag..
"hur säger man danmark.. nä alltså, man säger ju 'svenskar'. danmarkarna eller?" HAHAHA.

najsigochsmarttjej_96

btw. de typ spöregnar ute. ifall du undrar.

bowling bilder

här kmr förresten lite bilder från bowlingen, oredigerade, för jag orkar inte redigera ;p
fotograf: typ tusen olika.





ah, orkar inte lägga upp fler ;) och vissa var visst rädd suddig ;p

engelska läxan som alla kom ihåg!

ciao!

hade ju som sagt bad på idrotten idag, men man skulle inte va två och två ;) så jag va med. men det knäckte typ till i benet så då kunde jag inte simma?! gjorde asont, så jag gick av. men nu känns de iaf bättre i benet :p

på engelskan hade alla glömt bort engelska läxan xD haha, asså verkligen alla i klassen. så när karin (läraren) frågade om alla hade komme ihåg läxan så typ mumlade vissa ett svagt "mmm" hahah, men man skulle ha läst 10 sidor ur en bok. sen skulle man prata två och två om den, så då pratade alla om en bok dom läst på skolan, istället. alltså såhär.
vi har fått böcker på engelskan, med engelsk text då. tunna läseböcker, det finns olika, så man får välja själv vilken man vill läsa, det finns kanske 5 st olika att välja emellan. dom böckerna läser vi ibland på slutet av engelska lektionerna. så skulle vi ha läst 10 sidor ur våran sånn bok. men ingen hade gjort de. men eftersom vi hade läst innan, så berättade vi om dom. aja, men de roliga var att ingen hade gjort den xp för alla hade glömt.. aja.

hursomhelst så håller jag på och dör nu, är så jäkla hungrig.. men mamma håller som tur på med maten! efter det ska jag kanske knäppa kort, se på sverige matchen eller läsa. får se vad som faller mej in, ska försöka lägga in nå bilder lite senare idag, men just nu får ni bara ett inlägg med text.. ;p

haha, kul :D

hejsan!

jag och jenny pysslade förut, men sen typ tvingade karin och jennifer oss att göra nåt m dom ;) så då var vi ju så snäll satt vi gjorde de, och de blev kalaskul! hahaha, som vi skrattade.
först gick vi till jenny och gjorde hennes hinderbana, sen hoppade vi hopprep på studsmattan, svårt. nämen. efter det lekte vi nån annan lek på studsmattan, man fick så jäkla ont i armbågarna och så vare så vaarmt (klagar verkligen inte) så då gick vi in o drack saft, och började spela kort, och skrattade, som nå tokar, haha, nää, kul de låter.

kom hem för kanske 30 minuter sen, då duschade jag, för jag kände mej inte fräsch alls ;p

imorrn äre bad på skolan, och jag tänker inte va med. nej. tänker inte. inte ifall vi ska va två och två iaf. för jag skulle va m issa. de skulle jag förra gången oxå, men då var hon inte heller med!

nu ska jag fika, sen läsa tror jag, hejdå ;p

issa stackarn

hey.

hade ju som sagt fysikprovet idag, sen så vare en massa weirdo frågor där, jag bah "heeheheheeeeeeeeeeehheh" typ. sen så skrev jag bara nåt, undra om jonas kmr skratta åt de. eller så kanske jag har tur, och drog till med nån hyffsat rimligt? ;) aja, vi får väl se nästa vecka :p

issa har bryte handleden? D: stackarn...<3 du får väl ta och bli lite bättre såru kan komma till skolan, lill vännen :') hahaha ! puss påre ♥



snart ska jag va m jenny tror jag :) vi skulle kanske pyssla, men får väl se ;p

dagens kläääädselllllll

slänger väl in dagens outfit dårå. hah, lite småsaker sådär så jag slipper gö fysiken.... ;) nääää, nu ska jag gö den, hare bra!


kofta Gina
leggins BikBok
svart långt linne JC
svart baslinne H&M

oså en bamsetidning i bilden♥

hähä, trodderu jag tänkte gö fysiken eller?

hm, oj. nu var klockan visst 20.30, och fysiken har jag ju glömt. måste kan försöka mej på den då. - igen. tror de kmr gå super :) va tror du ? ;)

skogsbilder

nåra av bilderna som jag knäppte när jag var i skogen m frida :) knäppte givetvis fler, men kan ju inte lägga upp alla ;)
bilderna kanske inte blev så jätte bra, javet inte.. men förhoppningsvis lär jag ju bli bätte på att både knäppa kort och att redigera dom så småningom :p men iaf, så har jag gjort bilderna lite mindre, så om dom är suddig läre va drf ;)
fotograf: emilia berggren
redigering: emilia berggren










jag sov

jomenhej!

hm, jag satt ju en stund m datorn innan jag tog mej i kragen och började med fysik...
gick ju bra de, kan allt nu :D heheheh, nä.
jag sov istället... vet inte hur länge, men kanske 40 min iaf ? ;p jag blir så trött av den jäkla fysiken. men just nu är ja glad att de inte är biologin iaf, dåre är typ 25006437996323579076555903 sidor vi ska kunna :)
nä, nu ska jag nog försöka göra lite fysik, allvar alltså.

sen kanske jag redigerar bilder :D det tkr jag däremot är kul ;) hejrå.

jag är så duktig på läsa

hejsan, måste få tala om att min dator är otroligt snabbt, lillbubbaseeeen♥

idag på skolan vare inge speciellt, förutom på svenska då vi skulle gö nån redovisning och jag tror alla va sådär jätte seriös :) thore tyckte vi va jätte jätte duktig, så stolt. sen kom han och sa nåt dumt. så man blev irriterad. jaja.

när jag kom hem idag, slutade 14.00 sköööönt! så fikade jag glass :) gick ner bra i magen de vill jag lova. sen tog jag på mej bikinin och stekte på altanen, lite chill sådära. HAHAHA, va tvungen. men jag låg alltså ute och solade och läste :) mysigt, förutom att jag tror att jag redan har bränt mej :/ menbra, så känner jag, men får väl smörja in mej nästa gång jag ska sola ;)
jag känner mej förresten väldigt duktig!! :D i förrgår började jag läsa på boken tillsammans som jag sa, började ju på den på kvällen, sen läste jag ut den på morronen, och direkt efter började jag på andra delen. läste igår, sen läste jag idag på skolan och i väntat på bussen till skolan ;p läste ut den på skolan, så när jag kom hem började jag på tredje delen, och läste ut den för kanske tio minuter sen :D kanske inte så snabb på läsa, men har fortfarande läst rätt mkt ;)

snart ska jag gö fysiken som jag inte börjat på än, och provet är imorrn. HAHAHAHHAHA, asduktigt! fast egentligen har jag gjort lite, mamma förhörde mej igår, men jag har lixom inte öppnat boken eller nåt än, aja, får väl gö de sen, när jag orkar tänkte jag. sen har jag so oxå. hähä! :)

bilderna är tbx!

tjohoooo!

jag hade späärrat bilderna, och nu kom jag och pappa på tsm hur vi kunde fixa de :) så nu kmr min uppdatering bli som vanligt igen, då blir vi alla glada! :D

jag sov hos frida igår till idag, och igår cyklade vi på macken och köpte godis, sen satt vi och spelade 500. när vi hade kört de nåra gånger så ville vi läsa, jag lånade en bok av frida "tillsammans" hette den, jag läste lite mer än halva på kvällen, sen idag på morron när jag vakna läste jag ut den :D
till frukost åt jag en macka och drack oboy med daim!? :o hahah, lite sött kanske, inte så värst gott ;)
vid... strax efter 14.00 kanske gick vi ut och la oss på studsmattan och läste, får då hade de blitt lite finare väder :ppp

vid 16.00 gick jag hem och duschade, sen fixade jag mej, för vi hade innebandy avslutning idag. vi åt först tacos! :D sen bowlade vi, askul. fast jag var sämst på bowla ._. hahahah, jag och moa fick minst poäng av alla, vi hade precis lika mkt ;) jaja.
jag fokuserade ändå mer på att knäppa kort, för de är roligare :§ hahah, såklart. men alla andra knäppte oxå  kort, m min kamera dårå, jag bad dom göra de ;) tyvärr har jag inte laddat över nå bilder på datorn än, men ska göra de nån dag.... ;p

men nu ska jag läsa, var tänkt att jag skulle gö de för 20 minuter sen, men jag började ju försöka fixa de m bilderna ;p som nu har komme tbx :D aja, ville väl mest bara berätta att allt kmr bli normalt ;p och jaaaaaa, de låter som jag tror att jag är värsta storbloggaren, men låt mej tro de :)) hahahahha! med mina.... 5st läsare, nämen.. ahah, ja vet inte hur många/lite läsare jag har ;p

nu ska problemet fixas!

amen va fasiiken, tror ni inte jag vet vad jag har gjort för skit? :D :D :D
hahahahah, jäkla sopa, jag har säkerligen blockerat bilderna på denna blogg, nice emilia, superbra hurru du!
inte säker, men antar de, så ska se om jag kan fixat, men får väl se.... :/ adjeuuu.

gewsilkadjleo_FAOIFJÖ

jag kan inte ladda upp bilder heller, vad fasiken är felet`??

jag ser inga bilder shalalalalaaa


knäppt lite kort!

hejdu!

bilderna har fortfarande inte komme tbx....

men jag har iaf gjort färdigt på rummet nu :) fast de blev inte speciellt större ^^ när jag tog bort skrivborde tänkte jag, för jag tog in en fotölj iställe ^^ hahahah, en asful skinnfåtölj. menmen, den duger den, sitter i den nu, och bah njuuuter, hahaha!
men när jag var klar med allt, rensa lådor o.s.v, så gick jag till frida, jag hade m mej kameran för hon ville se den :p hon har en lika dan som mej, fast D5000 typ ;) men vi gick ut i skogen, till bäcken o sådär, och tog lite kort, eller ja, massa kort, kulkul.
efter ett tag när vi vart där, har ingen aning om hur länge, men när vi skulle gå tbx, va gör jag då om inte snubblar? HAHAHAHAHA, jäkla sopa. javet. och så hade jag kameran i handen, men som tur va lyckades jag hålla den uppe i luften xp så den tog nog ingen skada, de va mitt knä som fick den smällen, men de gick bra, har ett sår där nu, och de svider liiiite, annars gjorde ja inte illa mej :p
vi knäppte lite mer kort på vägen hem då, sen när vi kom hem till frida var klockan typ 18.30 så då gick jag hem och åt. och nu sitter jag här ;)
tyvärr får ni inga bilder från dagen då. men de kanske kmr nån annan dag :p
ska kanske va m frida sen igen, vi får se ;) hejrå!

lite uppdatering

men hallå hallå!

jag vet inte riktigt vad som har hänt med min dator, fast ändå tkr jag att de borde va nåt m bloggen... för på alla andra bloggar så ser jag bilderna m.m. men inte på min egen? haah. men jag tkr att bilderna borde komma tillbaka snart, för dom syns ju på dom andra datorer.

snart ska jag och mamma fixa på rummet. typ rensa bort lite saker, så jag får lite mer plats, lär ju uppdatera nånting sen, får se om ni får nåra bilder, beroende på om dom har komme tillbaka, dom gamla tänkte jag, för annars vill ja inte ladda upp nån ny, den känns ju lite onödigt :p aja, hejdårå.


dom är kvar

hahahha :D
bilderna är kvar, tjoho! fast inte om man kollar på min dator... :/ nu sitter jag vid pappas, var tvungen att kolla lixom, men de kanske funkar på min dator senare? kan man ju hoppas. aja, hejdå.

ALLA BILDER BORTA

ALLA mina bilder är borta!
verkligen BORTA!!
finns inte ens om man går till arkivet o sådär. om jag har tur kmr dom tbx. annars är jag seriös, då slutar jag bloggar. jag kanske skaffar en ny blogg. men inte här iaf. adjö bajsblogg som jämt ska krångla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

segblogg.se

hejsan!

alltså?? bilderna laddas ju inte ens på min blogg. inte ens headern! och bilderna har jag ju ändrat storlek på!? :o så varför? kul.

nyss vaknat nu, och det är molnigt ute! imorse när mamma kom hem från jobbet vare 15°C ute och sol, så jag trodde de skulle va lika bra väder idag som igår, men tydligen inte.. får väl se vad man ska hitta pårå ;) kanske fixar på rummet? :D

men nu är jag iaf less på bloggen, att den ska va så seg..... vet inte va jag ska gö åt de heller? :(

är min blogg seg?

ojoj, nu måste ni svara, är min blogg otroligt seg?

annars äre min dator, hahahahha, nu ska jag kolla lite på rummet, för allt går lite segt här, så jag orkar iinte, men vi hörs väl imorrn kan vi väl hoppas ;) puss påre!

sommarbilder typ

lite bilder från dagen dårå ;) puuuusss
fotograf: emilia berggren
redigering: emilia berggren








sommar idag ju!

hejsan!

idag hare vare kalasväder, jätte härligt! verkligen sommarvärme, om jag inte hade vart förkyld hade jag säkert tage mej ett dopp i tjärn! ;) mys ju!
imorse lekte jag lite m ludde♥ haha, han är så söt :')

efter det gick jag in och röjde på rummet, pappa plockade isär skrivbordet och tog ut de, jag tog bort barbie sakerna :'( buhuuu, tänk om ja vill leka m dom D: haha. så jag har hållt på fixa lite där, men just nu sere ut som ett bombnedslag, får kanske fiixa lite mer ikväll, annars imorrn.

sen knäppte jag lite kort på annat (lägger upp dom bilderna sen ;p ) jag gjorde lunch, nudlar och så åt jag en passionsfrukt (hahaha, stavning? xppp ) asgott juueeeeeh, nämen xp



jag smsade lite med jenny, och vi bestämde att vi skulle va m varann, jag gick till henne, för vi ville hoppa studsmatta ;) och eftersom det var så varmt och skönt ute så blev dagens outfit såhär..


tröja och linne som igår, d.v.s
vit t-shirt kapphal troja
svart linne H&M
sen piratbyxorna H&M
hahaha, inte dom snyggaste man kan ha men, jaja. och jag vet att ni tkr om att jag står inne på toan och tar egopics! :D

men vi tyckte de blev lite varmt (klagar iiinte!) att hoppa studsmatta, så då tog vi mä fredrik, hoppa upp på cyklarna och trampade iväg till macken där vi köpte glass! gottiii, jag köpte mej en twister ;) mums. fast innan vi cyklade bytte jag om till en gul sommarklänning :p
när vi äte upp glassarna cyklade vi hem igen, då vi kom på att vi kunde gå ner till tjärn och ta temperaturen i vattnet, så vi gick ner dit. det var rätt kallt i vattnet xp hahah 15°C vid ytan!! så haha, vi var inte så jätte sugna på att bada, fastän de va så varmt och härligt badväder.

när vi gick därifrån så spelade jag och jenny lite innebandy, sen fotboll och sen brännboll xp sen kom johannes ;) då hoppade vi studsmatta, eller inte johannes den latmasken x) hahaha. jag och jenny gjorde nån hinderbana som fredrik hade gjort eller nåt oxå :p

efter jag hade äte middag, grillat! så följde jag och jenny med johannes, jonsson och kevin en bit :p sen gick vi hem igen. men jenny skulle äta, och jag ville byta skor, så jag gick in, men jag blev så jäkla trött då. så jag orkade inte gå iväg till jenny, ahah. elakt. men vart verkligen astrött. och lite frysen eller vad man säger. jag satte på mej morgonrocken och en filt, sen redigerade jag lite bilder som jag snart lägger upp :p

nu ska jag nog ta en dusch, efter jag lagt upp bilderna vill säga ;) sen får jag se om de blir fixa på rummet, eller kanske mer jenny trots allt ? ah, vi får se helt enkelt :D

riktigt skönt väder idag

åhgud va skönt väder de är idag! typ 20°C i skuggan! :D kan de bli härligare, jag ska ut nu och njuta av vädret, vi hörs ikväll!♥

helt onödigt inlägg egentligen

hejsan alla .... tutelutter..


jag ser mej själv som bamse i den bilden..
frida kanske är lilleskutt...
ni andra är filurerna runt om mej :D

akej, över till dagen, idag ska jag nog va m jenny :) och kanske fixa på rummet! :D hopppppas!!! men då måste pappa ta ut skrivbordet nån gång.. o först ska han gö de o de o de o de o.s.v. men har jag tur kanske han väljer att ta han om sin underbare dotter först (A)

naturbildermednikon

tog lite kort m nya niiiikon :D lite mer alltså, jag tog på mej skockerna och trampa iväg till skogen, där jag lekte lite :D här får ni'rom!
fotograf: emilia berggren
och trore eller ej, men bilderna är helt oredigerade, förutom att jag satt dit © osådära ;p






ska ändra storlek på dom andra bilderna på bloggen så den inte är så seg... ska fixa de, lovar... nån dag.

bilder med nya nikon

har tage lite kort m kameran ;) eller ah, jag gjorde de så fort jag fick igång den x) hahah ! kanske inte så roliga kort, jag testade den mest bara, roliga kort får vi väl ta och fixa nån annan gång kanske ;)
© fotograf: emilia berggren
redigering: emilia berggren





fail i menyn

haha, ser att de är lite fail i menyn, texterna är lite olika, kanske osmart att säga de, ifall ni inte lagt märke till de ;) men aja, vill bara att ni ska veta att ja inte är blind x) haha, ja ser de! och de ska fixas, men jag tkr de är jobbigt -.- så de kanske inte kmr fixas förns om nå månader ? :oo men då får vi leva m de, helt enkelt. de går nog skaru se ;)

look of today



kofta JC
vit t-shirt/tunika typ kapphal eller nåt (ca. 2 år gammal xp )
svart linne H&M
jeans H&M
+ ett halsband ;)

systemkamera, blåbilen, och kompisar! :D

hejsan igen !

imorse när jag vaknade så fikade jag och gjorde mej klar, för att sen fara in till birsta med mamma och pappa.
jag skulle kolla på en system ;) så först åkte vi in te media markt, där pappa såg en blå bil på parkeringen, o han bah"äre ralph som är här?" vi gick in, jag kollade på kameror, sen vare nån som jobbade där, hon berättade om kamrerna osådär, jag fastnade för en, haha, jag har lätt för sånt, är det en sak jag gillar, så kan ja inte ändra mej typ ;) ah, men det var nikon d3000 då som jag fastnade för :p men mamma och pappa tyckte ändå vi skulle kolla på några andra ställen, så då for vi till elgiganten tror jag de var. då såg vi den där blåbilen igen xp haha, men vi gick in och kollade, men man kunde typ inte testa kamrerna o så där, så då vart jag lite sur, och ville inte vara där mer, så då for vi till siba! blåbilen var även där ;) men iaf, där hittade jag den där nikon d300 igen, men för några hundringar billigare :D en tjej som jobbade där berättade att hon hade köpt den för nå dagar sen och hon tyckte den va bra o sådär :) så då bestämde jag mej för att köpa den :) jag köpte lixom inte den bästa kameran man kan hitta, jag köpte mer en "nybörjar kamera". och de är väl bra de :p ja är ju ändå nybörjare kan man väl säga, de är ju inte förns typ nu jag fastnat  för att knäppa kort och sådär. men de blir nog bra de. ah, jag köpte ju kameran där, sen så ville jag ha minneskort och en kamera väska oxå, men då fanns de nåt kit för just nikon, med minneskort och en kamera väska för ett rimligt pris, så varför inte lixom? de var 2 st minneskort på 2.0 gb också en grå/svart kamera väska. kanon! :D jag köpte en hårddisk till datorn också, så jag kan spara alla mina bilder, så ja, idag försvann några tusenlappar, men jag är härligt nöjd! ett tag vart jag lite sur där, för jag trodde de skulle bli sketa dyrt, jag hade sikta in mej på 5000. men de blev inte så mkt mer, ca. 6000 kanske :p lite mindre :)
sen så skulle mamma och pappa kolla på dynor, då for vi till typ jysk, där var blåbilen igen XD hahah, vi förföljde den nog ;) nämen!
dom hittade inga dynor, så då for vi till plantagen, men där var inte blåbilen, och vi hittade inga dynor, så sen for vi hem!

när jag kom hem åt jag en macka, sen satte jag kameran på laddning. efter de traskade jag iväg till jenny där frida och johannes oxå var, vi spelade guitar hero, haha, sämst jag är x) sen cyklade vi till macken, för johannes skulle köpa nåt o äta :p frida skjutsade mej på paketiiis xp
när vi kom hem till jenny igen såg vi bara på tv, ah, men sen skulle både jag och johannes hem, så då sa vi adjö och good bye ;)

haha, och ja, sandra har komme hem nu ;p med lite förseningar osådär, ja, så är hon äntligen hemma!

nu väntar jag bara på mat, är så jäkla hungrig, efter maten ska jag kanske testa kameran lite mer och lära mej vad som finns på den, sen kanske kvällen skulle tillbringas med agnes, men får se hur de blir.. imorrn ska jag nog va m jenny iaf :)

emilia har skaffat en systeeeem :D

tjaaaaao!

yes, har köpt en systemkamera! ;) kuuul! :D haha, de blir ju som sagt förhoppningsvis bra för bloggen oxå, bra bilder kan man ju hoppas!
ska sätta in minneskort snart, så fort pappa kmr hem, sen borde de bara va o knäppa, o den lär ju va bra, men who knows? ;)
n i k o n d 3 0 0 0

skriver mer om dagen sen, snart kmr sandra heeem :D♥
hon har ju vare i turkiet, så ska heja på hon, fixa m kameran o så, skriver mer sen, hejdå ! :)

hmmm

hej!

snart ska jag åka o gö en sak... jag tkr de kmr bli kul, de kanske blir kul för bloggen oxå, kan man ju hoppas ;)
l e d t r å d . .

kissie i bella&tyra show, va tkru?

nu sitter jag och kollar på bella&tyra show när kissie är med, och fyfan. hatar na. får man säga så? ja, när hon beter sig såhär.
men tyra är så skön ibland, vissa kommentarer, hahaha♥
nämen kissie, tkr vi inte om. asså, undra om hon tänkte alls när hon pratade..?
nä, nu skiter vi i henne, ja ska se lite mer på bella&tyra show, haha, sen så ska jag väl sova nån gång inatt kan man ju hoppas :p men inte än, plus att de hackar, så de tar rätt tid och kolla oxå, men jag SKA se.

lite babbel bara

tjatja!

här sitter jag, vid datorn och myser, nämen, ja skrattar åt facebook grupper, hahaha, ja älskar ";ppPppPpPPpP" grupperna xD hahaha, åhgud.

nyss kom jonas o elin hem, skööönt, hatar att va uppe själv näre är mörkt, haha, så jäkla mörkrädd, men nu gåre bra. ;)

imorrn du, imorrn ska jag va m jenny, frida och johannes, de är bestämt, men de va la inte de ja mena, ja ska nog gö en sak till imorrn :pp hmm.. vad? aja, nu ska jag... skratta mer åt fb grupperna, sen kanske ja ska sova, eller städa rummet, hahaha, fick nå ryck, men antar att de inte kmr bli av.. för ja kmr nog sitta kvar här. som vanligt, jag är så bra på de :)

och skit, ja missade kissie på bella&tyra show, yyyyyyyyyyyyyy? typ så känner jag nu, buhu. men aja, förhoppningsvis kan ja sere nån annan dag, eller kmre upp imorrn? nån som vet, isf tänker ja sere imorrn, gåre o se när klockan passerat tolv? ahha, hooopppassss! :D

ohjuste, jag har fysik och franska jag måste göra... shit, de kmr ju aldrig bli av, nu när vi är ledig hur  mkt som helst, och neeeeeeej, nejnejnejnejnej,jag klagar för guds skull iiiiinte på ledigheten. nej. aldrig. läxorna är problemet. så.

dagen

hej o hå!

idag har uppdateringen vare låg, men har inte vare hemma ;) imorse.. eller okej, vid 13.00 kanske :p då gick jag till jenny :D frida va där oxå :) dom fixade sig typ, sen cyklade vi på macken och pumpade cyklarna, sen cyklade vi vidare, till johannes, han och typ.. henrik eller va han heter, no idea. iaf, dom mötte oss! haha, dom skrämde jenny och frida.
hos johannes spelade vi lite nhl, men jag, jenny och frida va astrött, så vi orkade inte, o då ville vi att johannes skulle starta "hjälp" men de ville inte han, så då skulle vi försöka med de, o de gick som de gick de. men sen fick johannes hjälpa oss ändå ;p
så då såg vi tjejer lite på hjälp medan killarna satt vid datorn, haha.
sen gjorde vi typ inget.
vid .. va kan den ha vart, 17.00 kanske eller så, då cyklade vi till jenny, där satt vi bara i hennes säng och ja, gjorde typ ingenting xp men haha, de har vare kul ändå :p
för ungefär en timme sen cykla vi te macken, frida och jenny skulle köpa godis och johannes skulle hem, och nu sitter jag här och väntar på maten :p

mor, far och jak hade tengt eta i teverömet idag, eftesom de er hoky på teven. så nu moste jak eta ock kola på hoky, hejdo!

ett inlägg om allt och ingenting

chaaaaa!

nu äre tyst i huset vill jag lova. bortsett från mitt knapprande på datorn och musiken som strömmar in i mina öron :D
snart ska jag nog och slumra lite granna så ja är pigg imorrn! ^^

halsjäkeln gör ont, ja! som fasiken, och imorrn läre ju inte bli bättre, kmr säkert cykla eller nåt ._. hä.
men får ha halsduken virad runt halsen min. riktigt mysa in mej i den sådär! bara för de så kmre säkert va apvarmt imorrn. hahah, va säger jag? de är väl bara bra om de är varmt? åh, ibland är ja bra idiot. hoppas de är varmt imorrn! :p och att halsen är bra.

ohfan, ja är lite torr om snoken, för ja har snyte mej så mkt, typ varannan minut, igår och i förrgår, o nu så märkte ja att jag glömt o smörja in den... attans, kmr se härligt ut imorrn♥
och näpp, ja orkar inte gå upp :§ haha :)

inatt äre sista natten typ som ja sover i systers härliga säng :( för snart kmr na hem :DD ha, så imorrn måste jag nog städa lite här inne.... annars blir hon nog inte så glad hurru du, komma in i sitt rum o så äre en drickyoughurt där, o glasskål där, sen lite halstablettspapper där och en film och en bok där, sen ett underlägg där, en uppbäddad säng och så lite toapapper. haha, nä, så hemskt är inte..

... jo :§
men jag lovar, jag ska städa ;)

nu ska jag läsa nå bloggar osådär, sen ska jag nog krypa ner under täcket och mysa lite granna :p


en bild!

tog några bilder ute förut :) men de blev typ ingen bra :p men den här vart helt okej iaf :)
fotograf: emilia berggren
redigering: emilia berggren


och självklart så gåre inte att spara vissa inlägg till kategorin "photo" ._. less jag blir!


dagens outfit

mmMMmm-MMmmmMmm! ben&jerrys dansar på tungan min!

har fffotat lite, blev dock inte ett enda bra kort, och alla va på mej, hur äre möjligt? haha, närå ;) blev littan suddigt..  och bara fatt ja har photoshop är ja inge bra på skära ut o så x) ahha.


jeans JC tror jag..
vit tröja JC
lila linne JC
lila halsduk Glitter
+ ett armband och lite ringar.
så var dagens outfit ;p

och bbbbtw. när jag va m karin.. när kan de tänkas ha vart...? jo! i lördas! då kom vi fram till att jag har väldans långa ben.. lika långa ben som karin! haha, och karin är kanske.. typ 1 dm längre än mej? eller.. nåt sånt iaf. så här har man en kort överkropp. jojomensan.
tror inte jag skrive de, men om, jahapp, kul för dej! :D

uppdatering

jomen precis, de här känns ju kalas de, elefanterna myser till de igen med lite mer fest! naaaw, gulligull, halsen blir superhappie♥
men skitsamma, ja tänker fasiken heller ligga i sängen nu när vi har långhelg typ! ska va m kompisar hela tin, kan man ju hoppas...
ah, idag blev de ju inge, som sagt ^^ men dom andra dagarna, får väl la knapra halstabletter o kanske surpla lite te :D så jenny och frida, tro inte ni slipper mej imorrn ;) ska minsann va m er ja, så ni vet dä. ha.

sen så längtar ja bara tills imorrn eller tills på fredag...! åh. ajaa. nu ska jag...

kanske ta lite kort, egooopiiiics, som björnen u know ;p hahahahahahahaha. o sen photoshoppa bilderna litegranna sådärå.

googlebild!

har redigerat den högra.. inte så stor skillnad, men w/e. nån bild måste jag ju ha att lägga upp :p

lediga jag

hola

tjoho, börjar lära mej liiite, photoshop alltså x)
hahah gud, börjar bli datanörd igen.. ._. nämen, ;) kom nyss på att ja är ju fasiken ledig imorrn, och i övermorrn, och dagen efter de, och dagen efter de o ja, hahahah :D kalas! så ja kan ju gö va ja vill ikväll.. eller nä, inte en sak.. :<
synd bara att typ alla är hos karin o har singstarkväll, jo, ja fick va m om ja ville, men ja hatar singstar, så ja va inte med xp NÄHÄ??????
nämen, ja lä väl sitta vid datorn hela kvällen ändå xc får väl se va som sker.
vad ska du gö ikväll? :p

haha, jag lyckades! x)

men jaaa!

se, jag fick till de, rätt bra iaf :p i menyn alltså ;) hursomhelst så fåre duga, för ja vet inte hur man ändrar på nåt annat sätt ;p

btw. så har ja komme på på ett ungefär hur min nya header ska se ut ;p hahah min blogg består typ bara av "ny header" "ny header" o.s.v x) men de är fatt ja tkr om att göra, sen blir ja aldrig riktigt nöjd, eftersom jag lessnar rätt fort :p men den nya headern kmr inte komma än på nå dagar... eller ah. måste fixa en sak först ;)

aja.

imorrn ska jag nog va m jenny och frida :D och nåra fler kanske, vet inte riktigt, och isf vet jag inte vilka heller, johannes kanske. men ja, vi får väl se :p

men åh, skit oxå!

tjatja!

ja, idag vare en rätt chill dag på skolan kan man säga ;) först hade vi SO, vanlig lektion därå, sen vare fysik, där vi fick träna till provet, vilket man inte orkar, som man sen kmr ångra när man sitter där med provet framör sig :p haah! sen skulle vi ha mentorstid, men så blev de inge... he. nä, men då fick vi lunch :p
sen hade vi biologi, där vi oxå fick träna till provet, som man heller inte orkade då. sen HK, där vi bakade kakor :p

när jag kom hem tänkte jag göra de lite vackert på bloggen, fixa till de sådär lite snyggt, så då börjar jag fixa lite bilder, ni ser "arkiv" "senaste" o.s.v dom bilderna :p så satte ja in dom, sen ändras stilen färgen ja allt på de under.
alltså under senaste, så står det ju mina senaste inlägg, som nu står i nån helt weirdo ful stil!
inte kul, förut vare asful rosa färg oxå, men lyckades fåre svart iaf, men vettetusan hur jag ska kunna ändra stil..
har letat som en tok på designadinblogg men hittar ja nåt, nää? antingen så är ja jäklit dålig på leta, eftersom ja läst om typ 3 ggr -.- eller så har han (visst är den som har designadinblogg en han? ;p ) aja, eller så har h*n glömt de typ viktigaste, hur man ändrar de................... åååh, snälla, vetu hur man får till dej? säg till, för ja kan inte hare sådär, de ser typ.. förjävligt ut xp

eyyy

åhj.
min rumpa gör ont :( har sutte vid datorn hela dan. hähäää. nu börjar jag lära mej photoshop, sakta men säkert, ni ser headern, den är gjord i photoshop, inte den bästa. men den får duga :D

nu ska jag ta en dusch, sen fika, tror jag, om inte mamma komme hem så väntar ja på hon först :p sen får vi se om ja hinner fixa en annan sak på bloggen.. ah. hejdårå. så länge.. ;)

hjälp

men hej, åh, javet inte hur min header kan se uuut :( samma problem jämt, ha-ha. men javet ju inte...

och sen undrar jag, borde jag köpa en systemkamera?

jag testade photoshop... resultatet xp

amän hallååå!

jag har försökt göra nåt i photoshop nu ett tag.. har lärt mej lite med en blogg, men asså, ja kan typ inget fortfarande ._.
haha.
men de här har jag gjort.. och HAH, ja, den ja har ändrat kan se lite värre ut... javet inte. men jaaaaaaaaaaa. första bilden jag gjorde ju.
jag gjorde om shirley clamp, för visst äre väl hon? O.O haha.
FÖRE

EFTER

har ändrat..
•ögonfärgen
•under ögonen
•runt ögonen
•ögonskuggan
•kinderna
•sen är hela bilden mörkare

ha-ha. okej hejdå.

bilder sådärå

här kmr bilderna ja knäppte förut idag, eller ja, nåra av dom. men de är inte så fina/roliga bilder nu.. hade inge att knäppa på, och min kamera är inte så mkt för närbilder ;) haha.
fotograf: emilia berggren
redigering: emilia berggren










som du ser är sista bilden oredigerad eftersom programmet ja använder vägrar sammarbeta mer...
och nej, de är inte photoshop.. ;)

crazy dogs

nä, ja skulle visst inte sova... haha.
men förut när jag var ute o knäppte kort, så gick mamma ut m ludde, då gick ja efter, så sen gick jag en sväng m dom, väldigt kort, men ändå. o så när vi passerar ett hus så börjar deras hundar skälla. först så äre bah två..

sen kmr två till...
och dom är helt galen, bara hoppar och har sig, haha, gulligt!♥

hahah, ser ni den längst till vänster? x) kolla här:

naw. galna små voffsingar xp


trutt ja er

ojoj, ja är nog inte riktigt frisk ändå, jäklar va trött ja blev nu, fortsätter redigera bilderna ja knäppte förut sen, nu ska ja sova! gonatt.

tjohoo, ja mår bättre

heeeeeeejsan!

vetuuuu?? kaaaaaalaaaaas. idag mår jag mycke mycke bättre! :D
är inte alls lika täppt i näsan längre, lite snorig, men inte lika som igår, sen har ja inte ont i halsen heller, hade inte de igår heller, men ändååå. och jag är pigg! :D :D så imorrn kan jag nog gå på skolan, haha.
inatt sov jag såhär...


ja, på ett berg av kuddar alltså xp haha. förstod ju att ni ville se de ;)

idag är jag faktiskt lite på humör att knäppa kort, för idag har jag även orken till de, bara solen håller sig framme, så ska jag nog traska ut sen :)
sen så ska jag ju, som jag sagt ca. hundra ggr låta mamma visa mej photoshop ;p haha.

nä, nu ska jag nog ta på mej nåt annat än pyamasen som jag har gått runt i nåra dar :p sen kanske rullgardinen åker upp, som har vare nere lika länge som pyamasen vart på ;)

vi hörs då !

hiss&diss

tänkte göra en hiss&diss tjosan :D när ja inte har nåt bättre för mej :p
bilderna går att klicka på, då dom blir större.


systemkamera!
vem gillar inte de liksom? lite stor kanske? men skitsamma, blir oftast asbra bilder ju! ser ingenting att klaga på, en sån skulle man allt ha :D

the killers!
är dom bra eller är dom bra? ja älskar dom, asbra ju! man lyssnar på deras låtar om och om igen, men ändå blir man aldrig less :D

ben&jerrys!
mums! godaste glassen ever. älskar att dom har så roliga och udda smaker, nej säger man inte till ben&jerrys iaf, de går alltid ner :D


härligt vårväder!
så otroligt skönt, man kan va ute och njuta av solen, se hur snön smälter och blommorna titta fram!


hanapee!
hahahah, finns de nån roligare bloggare? nä, knappast! hah, så jäkla kul. en blogg värd att läsa ;) man får sig ett gott skratt lite titt som tätt :p



feber!
så jäkla jobbigt när man inte kan va m kompisar, träna ja allt man bara kan gö när man är frisk! och inte nog med de, ibland är man t.o.m för trött för att sitta vid datan, se på tv eller ens läsa! och så mår man piss.


en kurrande mage!
och så har man ingenting som man är sugen på hemma just då, åh, vad ska man göra åt sin hunger då?


slutsåld, eller? att denna underbara halsduk aldrig vill komma till gina här i sundsvall! som ja har velat ha den, letat som en tok, och så finns den aldrig?


spotify reklam!
visst är de jobbit när man lyssnar på bra musik som plötsligt bryts av den jobbiga reklamen, åååh!

oså gåre inte att centrera inlägget heller

hejsaaannn!

har hört ett o annat från skoldagen som mina underbara klasskamrater har vart med om.. hahaha. egentligen borde ja inte bli förvånad? ha.

öhm.. ja mår inge vidare, så lär nog va hemma imorrn med.. attans, men på onsdag, seriöst, då ska jag va frisk ;D
ikväll så skulle ja haft träning på gräääs, men, ja kan ju som sagt inte träna, otur.se typ.


avbrytande pelle


hahahahahah, askuuul :§

hittade den på moas blogg ;)

min ruuumpistumpiii


lill-rumpen min :')


...

..

.....







HAHAHHAHA. nä. tyvärr, de är bara mitt ben.
HAHAHAHAHHAHAHAH, kul ja är!
visst trodderu att de va min lilla stjärt? :D
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-ha. luuurad!

va tusan kan man gö?

hejsan hoppsan!

jag har så jäkla tråkigt, finns ingenting att gö... ._.
..
jag kan inte sitta vid datorn, typ. för ja har gjort allt, d.v.s ja har läst alla bloggar o ja fattar inte photoshop.
•jag vill läsa, men ja orkar inte.
jag är inte hungrig, så ja kan inte gö nån mat o stoppa i mej.
•jag är inte sugen på nå sött, så ja kan heller inte äta godis eller glass.
jag har pysslat, men nu måste en sak torka innan jag kan fortsätta, o ja orkar heller inte.
•jag vill ta kort, men ja har inge att knäppa på o ja orkar inte gå ut.
ögonen mina orkar inte se på nån film.
•det är bara jonas hemma så ja kan heller inte spela spel m nån.

jadu, livet är inte lätt när man är sjuk inte...


fresh. allt papper är snorpapper, hahahahhaha, javet, ja är rätt fräsh ja :)

dä ja fick av mor igår, har dock läst ut tidningen, och gjort armbandet man fick med...

kuwl. allt kom ut på engång, så.. haha

coolt finger ja har va?

jadu, såhär kul har jag.... hahaha.

hej

åh, nu vart ja jätte sugen på att ta kort! så de kanske kmr ett par bilder under dagen, men får se :p
ja fatttttaaaaarrrrr iiinnnntttteeee photoshop! :(

photoshop

hejsan!

såg ni sverige-danmark i hockey igår? visst vare danmark? xD jag såg slutet :) dom sista 15 minuterna ;p tur att sverige vann. haha!

sen gick jag och sov, i systers käre bädd. imorse, strax före 7.00, kom mamma in m ludde till mej, då kan inte ja ha sove speciellt djupt, för ja vakna på engång när hon kom in,, och bah "ge mej nässprayen!". och alltså, hehe, ja har typ tage hur mkt nässpray under gårddagen, kanske... 5-7 ? xp o man får bara ta 2-3 per dygn. hä-hä. får va lite bättre idag då, men ja får panik när ja inte kan andas, me näsan dårå. nog pratat om min härliga förkylning.

jag försöker fatta photoshop just nu, och nä, de går inte. man fattar nada, de står typ 'dra blaha dit o dra försiktigt i högra hörnet så den hamnar bakom blabla o.s.v' för när man försöker dra i högra hörnet så går de inte?
mamma får ha en kurs m mej, nämen. haha, btw. vart se står de ja skrev, de är i en photoshop bok som ja läser xp haha.

nä, nu ska ja försöka igen.

bdsjklfnam.

heloo!

pappa har fixat photoshop till mej ;) de är dock rätt gammalt, men ändå. och ja fattar nada. just nu känns de som att ja aldrig kmr använda skiten, för man kan inte gö nånting mer än förstöra bilderna ":)"
snart ska jag sova, är dötrött. hejdå.

ingen skola för mej imorrn.

vrf?

sen så undrar jag vrf mina jäkla bilder inte vill fastna under kategorin "mästerfotografen". har försökt tusen ggr, men nejnej. självklart skare krångla, sen så har ja ju den där fula emilieberggren bilden (inte den söta som agnes gjorde!!!) under mina gamla inlägg, hatar näre ska krångla o ja inte vet hur ja ska gö för att fixat! :(

lite dittan o dattan sådära

tjatja!

sov ett tag förut, har ingen aning om de va länge eller inte. kollade aldrig på klockan, somnade till melissa horn. haha, :)
när ja vaknade hade ja typ svårt att andas ._. alltså, var snorig o så. asjobbigt!
jag tog mej en dusch, och kände mej lite fräshare iaf, men mår fortfarande bajs! :( de är rätt fint väder idag oxå, ja som vill va ute o leka m mina vänner♥
får väl tare lite lungt imorrn så kanske ja mår bättre snart! :)

mamma ska fara på ica nu, hon kom in och frågade om jag ville ha nåt. gulligt! så jag ska få en tidning och lite halstabletter. tacktack.

nu ska far min duscha, typ, 4 minuter. haha, sen så ska han hjälpa mej med en grej på datorn, ska fråga om han kan hjälpa mej med en liten bonusgrej oxå ;) får väl se!

sen så undrar jag om jag kmr kunna gå på skolan imorrn.... får väl lan se. idrott läre ju inte bli iaf, men skolveckan nu kmr ju bli kort iaf, guuud va skönt!
går bara mån-ons. sen är man ledig tor-mån!
niiiiice!
vi hörs sen!

jak mor inte so bra

åh, vrf ska just jag må piss? ja vill ju va frisk :(

har iaf inte riktigt lika ont i halsen längre. men ja har äte godis så ja mår illa, fy! smarttjej_96 härå.

helgen

hejsan alla förhoppningsvis glada och friska barn!

själv är man sjuk! det känns som typ tusen elefanter har partaj i halsen på mej, och så äre nåt tok på gång i lill snoken min!

hursomhelst så sov jag hos karin i fredags, jennifer oxå för er som missat de! Vi såg först på Kenny Begins, och dog lite. sen gjorde vi inte så mkt mer förutom att jag och karin bråkade om täcket i... kanske 30 minuter. hahahha, och jennifer låg mittemellan oss!

på lördan när vi vakna vare kalasväder ute! så då gjorde vi i ordning frukost och tog oss en filt sen satte vi oss ute på karins altan och myste! och vår luktade de oxå!
sen hoppade vi studsmatta, mysipysi!
jennifer åkte hem ganska tidigt, eller okej, 13.00 typ, haha, för hon skulle på birsta!
då vare tänkt att karin och jag skulle gö lite franska, så lite franska lyckades vi gö, men inte speciellt mkt, men aja :p
sen bestämde vi att vi skulle va m jenny lite senare på kvällen, så.. vid vet inte, 19.00 eller 20.00 typ for vi tre, jag, karin och jenny till johannes! där spelade vi nhl eller va de hette :p hockeyspel alltså, men de fatta ni nog ;) först va jag i johannes lag, då gjorde han 2 mål, och jag gjorde oxå 2 mål! hahah, då kände jag mej duktig, vi vann alltså :p
sen va jag med jenny, då förlora vi.... :(
sen va jag m karin, vi orkade inte spela mer, så vi la av, då förlora jag igen x) haha.
efter det såg vi på hjälp, hahha, kuul! vid strax efter 22.00 eller typ 22.30 åkte vi hem, då åt jag och karin lite ben&jerrys! båda klagade o gnällde för vi hade så ont i halsen, sen såg vi på bombay dreams (?) men vi orkade inte se hela, så vi somnade vid kanske.. 0.00.
sen vaknade vi båda vid typ. 4.30, då hade vi så jävulskt ont i halsen, och va pigg, så då kunde vi typ inte sova. men vi somnade tillslut iaf, vi vaknade vid 9.30 idag typ, då såg vi klart bombay dreams. karin har typ precis åkt hem, eftersom inte hon heller mådde så bra, så idag blire ingen match för min del :( får hoppas att ja är bättre tills imorrn, adjö då.

franskan&matchen!

hejohå!

idag på franskan så va ja o karin tvungen o gå ner i datasalen för att skriva ut nåra bilder till...arbetet eller va man ska säga ;) där nere så håller calle då på m skrivaren o bah "hur göööör maaan?" sen går han iväg för att hämta åsa som kmr ganska snabbt, men calle stannar där uppe, åsa fixar skrivaren, sen kmr bilden som calle har skrivit ut.. åsa håller fundersamt upp den framför sig.. hmm va äre här? och hahahahha, HAHAH, ha. de är en asrolig bild på joel.
åsa ritar en stjärna runt bilden och skriver "veckans franskelev" och så sätter hon upp den i klassrummet xp hahahahahahahha. askul.

idag har jag haft fotbollsmatch, och oj, va de inte gick bra för mej ;) haha, ja fick va mittenmitt, offensiv (?). ja sprang typ runt o ba "ööööh, vart är bollen? hääähähähä" typ asdålig. sen i andra halvlek ville ja byta, för de gick så dåligt, så då fick ja gö de. nåra minuter senare kmre nån som vill byta o så säger tränarna "äre nån som vill va höger mitt?" då svarar jag"jaag, jaaag!" så sägerom "ah, men gå ut durå, o så taru din ordinarie plats o så skickaru in hanna på höger" då dog jag lite, ja vill ju va höger, typ tack för den hörrööö du!
alla som kollade på matchen fick sig nog ett gott skratt iaf, med tanke på att jag var så förvirrad! ;)

btw. så förlorade vi med 1-4. men ja, de va ju våran typ första elva manna match (inte min dock xp men typ min första som mittmitt) jao.
sen när jag va på avbytarbänken så ser jag julia.o (som oxå va avbytare då) hur hon pratar med foten, hon bah "hur äre skavsår? haru kul nu? nu haru allt kul va?" hahahahhahahahha.
och i slutet, när vi va lite nere när vi hade förlorat matchen så säger julia.o "jag har komme på en sång om kycklingen!!" (kycklingen va domaren, för han hade en gul tröja och hon tyckte han sprang som en kyckling ;D)
o så säger en av tränarna att hon ska sjungaren, hon skruvar lite på sig, sen börjar hon sjunga...
..

"KYCKLiNG KALKOOON, KYCKLiNG KALKOOOON, VA ÄRE HÄR FÖR FASOON?"

då vart alla genast mkt gladare, hahahahah, gud.



snart ska ja äta tacos, middag alltså :p sen så ska mammie eller pappie skjutsa mej till karin, kvällen och natten ska tillbringas där, tillsammans med karn och jennifer. kulkul! :D

och du, vetu? just nu är min käre syster i turkiet, hon landade idag, hyffsat fusk hurru du, ja vill oxå va utomlands! hon är säkert på nå turkisktbad just nu ! :(
fusk, men kul för hon :) ♥

puss på er!

biiildddder

här är lite av bilderna jag och issa knäppte :D hhih, visst vart visa fina ? :)
fotograf: emilia berggren & isabelle nilsson
redigering: emilia berggren










pics

© nåra bilder från idag och igår :p
fotograf: emilia berggren & isabelle nilsson
redigering: emilia berggren














tjatja

hej!

typ nyss komme hem :p va hos jenny :) först va vi ute hos kaninerna, sen kom de massa killar. johannes o hans kompisar, typ oscar, fredrik eh ah.
dom va asjobbig. skulle rota i alla jennys lådor, o gö dä o dä o dä, haha.
men sen kom conny hem, då vartom asrädd, iaf oscar, så då trampa dom hem, då hoppade jag och jenny lite studsmatta :p
kuwl.
nämen, snart ska jag fixa lite med ipoden, lite nya låtar o sådära ^^

promenix

hejsan!

idag efter skolan tog jag och jenny en liten prommis runt bingo-rundan eller va tusan de kallas xp haha! med de va trevligt trevligt! ludde fick följa med oxå, han var lite crazy den filuren! ;) först ville han typ vända på engång, då han ställde sig och protesterade.

naw, sötpluppen min!♥

sen så åt typ försökte han äta hästbajs, jätte mysigt jag bah "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ" hahahahha, då spottade han ut de. hahahahha.
och så åkte de förbi nåra hästtransporter eller va de heter, då blev han helt galen (typ släpvagnar ju) så då börja han skälla och hoppa omkring som ja vet inte vad. sen åkte de förbi en till, och då samma sak. sen när den passerat så typ fick han nå ryck och hoppa omkring, hahaha, såg jätte roligt ut.
sen mötte vi nå småtjejer (4 år kanske?) på vägen, dom bah
dom, kursiv stil
jag/jenny fet stil

"hej"
"hej"
"vems hund är det?"
"min :p"
"vad heter den?"
"ludde"
"får man klappa den?"
"ja, om han vill så"
"heeeeeeeeeeeeej, luuuuudddeeeeeeeeeeeeeeee!"
o så försökte dom klappa han, hahah :')♥

men nu ska jag till jenny, ha-ha. kommer nog lite bilder ikväll, hejrå.

tadaa

hmm? jag som inte skulle gö nå fler bilder..? har precis gjort färdigt vårens header... knasigt. hahah ;)
men nu så, nu tror ja väl att ja är färdig med en header som duger :p
ska fika lite nu, sen ska jag väl sova, :p

hahah, kolla, jag är ju tre st!

män guuud asssååååw!

nämen, hahah, ny header, kmr dock inte var kvar så länge har jag en känsla av ;) har inte fått bilderna av issa än o så, ska ja nåt lite bättre o snyggare när jag får idéer och lust! :p men tills vidare har jag denna, med så über bra kvalite, ja menar, kolla bara! hahahahah. men okej. får se hure blir, nu ska jag gö nåt annat, orkar inte fixa mer med bilder :p

sneeeeela funkarå

tjatja!

tog en varmdusch förut, skööönt! och nu sitter jag här och gäspar igen, jag får aldrig sova tillräckligt! :( så ja är trött - jämt. haha.

och ja, jag håller på med en header, hade ascool idé, noooot. nämen, rätt cool ;) och va skare om inte krångla o vägra funka? vavavavava? åh, ja blir så sur och less!

sen så hoppar mamma omkring på kryckor här i stugan som nån annan stolle! hahahaha, näää, nu ska vi tycka synd om stackars mamma :( buhuuu. hon har typ blödning eller nåt i muskeln i vaden, ja vet inte riktigt, men typ.

ehm, ja, jag sa sura lite mer över skiten m headern, så får vi väl se va som händer sen, adjö!

hm?

smakprov! ;)

haha nämen, men där fick ne så vad för typ av bilder jag och issa kan ha tage ;p meneeeh... ja har verkligen noll idéer till headern... så, de lä ju ta ett tag ^^

photo time

hej!

nyss vare ute och tage lite pics m issa gmn<3<3<3<3
hahahah-haha-ha-hahahaha
ja, men jag o issa va som sagt ute, o tog massa bilder ;) typ 80 sådära ^^ nåra har issa på sin mobil, så headern kmr inte bli klar idag, tror jag :p men vi får väl se, har inga idéer än så länge... så ja.

lite ben&jerrys myser i lill-magen min

tja tja bloggen! haha, närå ;)

idag på skolan vare ändå en rätt så slö dag :p vi hade först so, där vi jobbade literå. men sen på fysiken och biologin så gick vi bara igenom proven vi ska ha ._.
vi hade mentorstid, men där sitter man ju bara xp
och HK, det va jätte kul idag ;P för ja fick va i ullas grupp, och där vare jätte tyst! :) och så gjorde vi typ tacos, mums! haha :D så ja, fanns inte så mkt att klaga på. förrutom att man luktar bajs nu efter HK:n. har typ sprejat sönder mej med parfym, men de luktar ändå D:

när jag kom hem mumsade jag i mej lite ben&jerrys ;p



snart ska jag måla naglarna ;) ifall du undrar ^^ får se vilken färg de blir.

sen om ja har tur ska jag nog va m issa, då ska vi ta lite kort, så då läre ju komma upp en ny header, men måste först o främst ha korten, så får vi se hur de blir sen ^^

jag ser de snöar, jag ser de snöar, de va ju roligt... näääe?

hejsan!

imorse snöade de, den 4 maj! åhgud. så skare väl ändå inte va? ja vill ju ha sommar och sol!! :(
det var inga små snöflingor heller, asstora.

ah,sådär bra är min kamera.
men för att se lite bättre har jag tage en bild från issas blogg. hoppas de var okej ? :)

naaaaajs.

värsta aprilvädret idag ju, sen så har april passerat, lite glad jag känner mej. aja. sånt är livet! ;) haha.

kl. 17.00 hade jag fotbollsträning idag, även fast jag inte riktigt va på de humöret, riktigt trött vill säga, så vare kul ändå :)
på fredag har vi match, haha, oj, får se hur de ska gå :p ja ska spela mittenmitt offensiv. (heter de?) aja, typ de iaf, ja känner mej rätt vilsen i mitten, men får väl testa helt enkelt och vara glad att ja inte är back eller forward :p

nu ska jag... läsa kanske :p nä, tro inte de, men ja, får se :)
kmr nog, eller ja, förhoppningsvis lägga mej rätt tidigt ikväll, min kropp tycker det känns som kl. är 21.30 när den inte ens är 19.00?!
jaharu, skolan tar död på mej, nejmen, nästan. hejrå ^^

gååårdagen

tttjjaaaa!

efter skolan idag va jag m jenny ;) vi cyklade lite, jag lyckades skjutsa henne på pakethållaren :D och på hennes mega stora cykel som ja knappt når ner till pedalerna på x) kunde inte bromsa typ.. hahah!
jenny ha ju en ny katt nu, ragnar :D som ja kmr kalla ragge hädan efter, haha ;) assöt, vi spelade massa kort oxå, och så bakade vi en kladdkaka c: mums!
vi åt upp hela! fast conny och fredrik hjälpte oxå till ;)
ja gick hem vid 20.45 typ, för jag behövde träna på engelska läxan som är tills imorrn, tror ni jag har tränat?
NEJ, såklart inte!
seriöst, ja måste duscha idag, men oooorka, nä. men åh, gud, får se hur ja gör.
sen måste jag städa rummet nån dag oxå, det ser typ ut som ett bombnedslag O.o
kul, eller inte, haha.
men gud, ja måste duscha nu, och internet dampar. hejdå.
jak ritade litä oxååå

shnyyyggt

(inlägget skrev jag igårkväll, gock dock inte att spara då, men det är skrivet om måndan)

fffffrida

tja!

ha vare m frida idag :) först när ja kom till henne så hoppade vi lite studsmatta, sen cyklade vi till lekparken, där vi gungade lite och så.
jag vart ashungrig, så vi cyklade hem, jag åt. när jag hade äte tog vi med wilma och felicia till lekparken, så vi cyklade dit igen, vi lekte jagis och körde smurf ^^ vädret växlade nåt otroligt! först vare blåsit, sen blev de asvarmt, sen snöade de? :o sen varte varmt, sen blåsigt, sen regn, sen snö o.s.v :p hahah, lite roligt, men vi va ute hela tin ändå!
jag och frida kom på en ny cykelmetod, en sitter bak på pakethållaren och trampar, den andra sitter på sadeln och styr, askul! hahaha, men man får lite ont i rumpan, så är tvungen o vila lill-stjärten lite nu ;)
vi va där på lekparken i flera timmar ^^ ahah.

har precis äte middag nu, får se va som händer sen, kanske ska va m mer frida? annars lä ja ju sitta här eller läsa eller nåt. får helt enkelt se. men vi hörs.

gårdagen och lite av dagen

hej!

igårkväll vid 20.00 kom agnes hit med sin käre cykel, då cyklade vi till lekparken där vi gungade och åkte motorcykel! vi ramla lite då och då, sen va vi nära o kissa lite i byxan i bland dårå. men ja, de va kul! x)
sen skjutsade vi varann på cykeln, ha-ha. jag sög, sen skulle jag cykla ner för en liten backe och ner i sandlådan, men cykel o agnes bak, jag slirade lite när vi kom till sandlådan xp haha.
vi ville att issa skulle leka med oss, så vi bad att hon skulle komma, men de vill hon inte, så då cykla vi till alex, där hon var, då kom hon, då hoppade vi lite studsmatta sen cykla vi till lekparken igen. Sebbe, dennis och alex följde efter oss.
sen tyckte dom de va astråkigt i lekparken medan jag och agnes skrattade och hade kul? aja, ja tyckte de va kul där 8)
sen tog killarna våra cyklar, så då cyklade vi på deras.
vid 22.00 gick jag, issa och agnes in till issa och spelade buzz, kul! :D
sen åke ja hem, 45 min senare, agnes med :p

idag ska jag nog va m frida :) ja ska få hon o följa med mej till issa där jag lämnade min cykel igår kväll, för den vill ja ha hem! sen vill jag hoppa studsmatta oxå. och nu är jag hungrig, så kanske ska äta nåt, får se. hejdå.

lite foton sådära

fotograf: emilia berggren
redigering: emilia berggren




ja vill guuuunga! :(

hejj! :D

jag har så jäkla tråkigt, finns typ inte en kotte att vara med :( ja som vill cykla till lekparken D:
ja vill guuuunga :(
vill du va m mej? ring 04728164.
nämen, SKÅÅÅÅJJJAAAAAAA!
skrev bah nå siffror liixoooom.
hejdå.

tråk

har sutte här vid datorn i flera, flera timmar! för de finns inget att göra, jennifer va trött, så hon ville inte gö nåt. sen skulle hon se hockey. oj va kul.
när hockeyn är slut ska vi städa i träningsrummet, ooooorka, astråkigt ju.
får se vad som händer efter det, ja vill ut, ut o cykla, men de finns ingen man kan va m :(
y?

låååångt inlägg om gårdagen!

hejsan!

gårdagen alltså! hahahah :D

först kom jennifer och karin hit, då vi tog ut lite saker ur träningsrummet, så vi kunde sova där alltså, blev lite skratt dårå. hah, vi är så bra på de ! vi lyckades iaf undvika hål i golvet denna gången ^^
sen så cyklade vi till jenny, då jennifer klagade hela vägen dit, p.g.a att hon tyckte hon hade en för liten cykel, hon bah
"nää, ja tänker inte cykla, asså neeeeeeeeeeej!"
"jag kmr skämma ut mej!" o.s.v
hos jenny var typ hela byn, nämen, sarahs familj och elins familj var där ^^
vi cyklade till majbrasan här i vattjom, jag cyklade på min cykel, inget o klaga på. men jennifer surade typ hela vägen dit x) sarah skjutsade karin på hennes weirdo cykel, bakhjulet asså, hahah! jenny skjutsade, elin på sin cykel :p
när vi kom dit så lämna vi cyklarna och lekte som små barn!
fast elin tyckte de va tråkigt eller nåt.. hon gick hem iaf.
hah, vi gungade i bebisgungorna, vi fick plats :D vi typ skratta o tjoa, ha, vi tog säkert gungorna från nåra andra barn som ville gunga :( alltså, ja, inte att vi slängde av dom från gungorna, men xD
sen åkte vi på andra grejser, eller gungade på dom. jag och jenny gungade tsm, haha, vi ramlade rätt ner i sanden o låg o skrek typ...
sen åkte jag den jätte stora kanan! där alla andra mindre barn va, ja ställde mej där i kön och log lite. åh gud.
och jennys härliga byxor sprack där oxå, förra året vara karins, undra vems byxor det blir nästa år! ;)

sen cyklade vi ner till macken för vi ville pumpa karins cykel eftersom bakhjulet va som de va. då försökte vi pumpa, de gick inte, vi försökte o försökte. hahaha.
men vi fattade inte xp så då gick vi in o frågade personalen på macken, hon kunde dock inte hjälpa oss eftersom hon var ensam i butiken, men vi fick en liten grej som man behövde x)
men de gick ändå inte! då sprang sarah iväg o frågade om john kunde hjälpa oss, medan han försökte kom HD o vi bah
"HD, HJÄÄÄLP! pumpa cyyykeeeeeeln!"
men varken han eller John kunde. då märkte jennifer att vi hade användt fel slang xp då började vi asgarva och försökte använda den, men de kom ingen luft, då cyklade sigge förbi, så då börja vi skrika på han, så då försökte han, som inte heller kunde.
sen kom jenny tbx, hon hade cyklat hem för att byta byxor, då lyckades sarah! haha, amatörer or what?
men luften åkte ut på engång, men ändå, vi lyckades!

vi cyklade tbx till lekparken och lekte lite till, sen satt vi bara inne på macken och typ sov.

vid... javet inte, 22.00 kanske, cyklade vi till jenny, där vi åt lite kladdkaka! :D
sen satt vi bara o pratade i nå timmar, kul! :)
ao, nå timmar senare bäddade vi i ordning i träningsrummet där vi bara låg o pratade lite till. fast sarah sov inte med oss..
vi somnade vid kanske 3.00 eller nåt.

idag på morronen spelade vi kort, åt godis, och lekte nån lek där man skulle gömma sig under täckena.
jag och jennifer stoppa in en kudde under tröjan oxå, xp
jenny gick hem vid 11.30 kanske. nästan precis efter hon hade gått fick jennifer nåt skrattanfall, hon bara låg och tokskratta, det gjorde jag med, för hon lät så roligt ! ;) hahhaha.

nämen de har vare askul!

jag längtar jätte mkt till sommarn då vi ska ha askul allihopa och tälta o bada massor.

snart ska jag äta nåt, har bara äte godis än så länge :p sen så ska jag o jennifer hitta på nåt, kanske cykla till lekparken ? ^^

hejrå!

förlåt fatt ja inte la upp nå bilder, men dom är på dom andras kameror, dom ska skicka bilderna till mej sen, kanske kmr upp nåra!

RSS 2.0