fy fasiken va jag längtar efter sommaren !

ny header - igen ! vad tycks om denna ? :) rätt nöjd själv faktiskt, rättså. alltså.

mor och far hämtar kinamaten just nu, vilket betyder att jag fick min härliga vilja igenom ! :D hihi <3

och jag längtar jätte mkt till sommarn, fatta skönt. jag ska va ute - jämt ! jag lovar, jag ska cykla, hoppa studsmatta, hoppa hopprep, bada, busa m ludde, gå / cykla till macken o köpa glass, leka moped, gunga, kö skokasting, sola, spela fotboll, spela brännboll, ha vattenkrig, tälta, sova i träningsrummet, spela badminton, vollyboll,  fatta va härligt !! längtar så otroligt mkt, det ska bli en jätte bra sommar i år ! lovar er.

sen satt jag och tänkte på en sommar, det var när jag gick i 4:an, då var jag jätte mkt med jennifer johansson och emma sjölén, det var jätte härligt :D minns ni? varuvlen och lilja, åh, längtar tillbaka. och emma, din och våran sång, "brummeli brummeli biiil", när vi klädde ut oss asfult och hoppade studsmatta, och så kom linnea, vi dog. haha♥

 

och jennifer, alla gånger vi vart m varann. förr va vi m varann jämt. vi gjorde allt man kan göra med sin bästa kompis. hihi.

 

åh, snälla sommar, kom !

 


lite om lördagen och om söndagen !

hejsan !

igår sov jag hos frida, vi åkte skoter på dan. ibörjan var de asmysigt. de kändes värsta mjukt att sitta där på madrassen. jag mös.
men sen fick vi spåra, de va lite läskigt, jag trodde vi skulle fastna x) jao.
sen så spelade vi lite sims och vi åt tacos till middag :D
på kvällen vid typ 21.00 fiixade jag frida och wilma barbiesar efter teman. de är kul ! haha !


tema: snobb, diva eller nåt. en bortskämd unge typ. haha.
design: emilia, alltså min docka.
"förklaring": märkes väska, mobil dyra kläder, högklackat !

de va kul, haha ;) vi låg och prata till 1.00 eller 2.00 nånting :p och kom fram till att veckan som börjar imorrn får vi bara sitta vid datorn 1h varje dag ! wish me luck, bebisar. haha, men ja, de kmr säkert va skönt att inte sitta vid datorn så ofta. vi kmr alltså ha den där lilla "tävlingen" i en vecka, :p

idag gick jag hem vid 10.30, för jag skulle spela innebandy match och frida skulle skotta på statiol.
på matchen höll jag på få nå damp fel på en tjej som buffla på alla så jäkla mkt, ja va nära på att drämma till henne ! gah !
tillslut fick hon en utvisning iaf, men den kom sent måste jag säga ! åh gud alltså.

ikväll, eller ja, till middag ska jag äta kinamat, jag ska de. om jag så måste promenera in till staden själv och köpa den, för jag känner ett stort behov av det !

och sandra, systra mi, haha, har gjort en efterrätt, vet inte riktigt va de är för nån, den lät lite konstig, men den är säkert god, kan ta kort på den sen så får ni se :D så de lär vi ju ska äta ikväll iaf :)

nu ska jag nog sitta här och slöa, är lite trött, ska nog spela sims, för jag är extremt sugen på det måste jag säga, jag kmr ju inte få spela nånting under hela veckan, eller jo, för om jag bara sitter 30 minuter nån dag, då kan jag sitta 1h 30 min nästa dag, vilket innebär att då hinner man ju spela lite granna :D hihi. <3

puss på er :*


f ö r r e s t e n  s å  ä r  m i n  o c h  k a r i n s  l i l l a  " ö v e r r a s k n i n g "  k l a r !


uppppppppppdateriiiiiiiiiiing

hej snykiingar.
ja har vare m karin hela kvällen ! astråkigt. nejmen, vi har nurdat data. puwsssssssssssss

rubriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

hejsan alla glada !

på skolan idag hade vi hål på kemin vilket innebar extra lång lunchrast. först gick jag och karin och köpte en massa godis tills ikväll ! :D jennifer och jenny följde med.
sen spelade vi kort i storklassrummet, linus, sigge och pontus köpte en massa festisar för att dom skulle kunna gö en festispyramid, dom sög. och var astöntig. haha ! precis när jag skulle fotografera så skakade idioten bordet, hahahahaha. aja, förhoppningsvis ser ni väl lite granna ? ;)

jag berättade för dom hur dom skulle gö, för dom var så osmart :pp

innan matten, alltså på lunchrasten tog emil karins nyckel, och HAHAHA!! de va aaskul ! han skällde som en hund och gnällde som en. nejmen, de va askul !

 

ingen va nog speciellt seriös på tekniken o matten.. heheheh.

 

snart kmr karin :D då ska vi fixa m hemlisen ;) undra va de kan vaa??? nejmen, ha inga stor förväntningar, tkr bara om att ha lite hemlisar :p

 

till middag blire tacotårta, hahaha, troru de är gott? rätt så, faktiskt :p ska läsa lite bloggar nu, sen ska ja vänta på karin.

 

puss :*


kortiiis

hej hopp !

va på skolan idag, allt var väl lika galet som vanligt.
men på mentorstiden satt sigge vid datorn, då hetsade jag, karin och linus med knapparna PgUp och PgDn. eller neee, inte hetsa, men vi tröck.. eller heter de tryckte? xD aja, vi gjorde iaf de på dom så sigge blev störd x) AHHAHA, sen när nån av oss skulle trycka sköt han undan tangentbordet o så for de i golvet.. då hände de här fina:

fast han satt nog fast knappen sen igen trojah :p men haha.

dom där har jag o issa gjort :D :D ja har gjort den gula saken.. hehe

jag har suttit här vid datorn precis heeeeeeeela dagen. hahaha, kul liv. imorrn ska jag iaf va m karin, hon sa nog sova här. suck -.- stackars mej ! nej, skojja, SÅKLART! men vi kmr nog sitta vid datan. HAHAHHAHAHAH. för vi ska fiixa m en liiten heeemliiis...? ;) hmm, nyfiken ? ;)

 

puss :*


mer om grey's anatomy från emilia

avsnitt.. 11 kanske? eller 12, är inte riktigt med x) men season 4 iaf :) film 1 :p eller film 3. haha. om ni bryr er ? :p

 

iaf, så kom Geroges mamma på besök, hon visste inte att Geroge och Callie hade skilt sig, utan fick reda på de av misstag från izzie... då blev hon sur på George sen, fatt han hade skilt sig och så, då blev ja sur. haha, för de kändes så synd om Geroge, och man lär sig ju av sina misstag, så ändå, än sen om han skilde sig, de är ju ändå hans liv, och klart hon får va ledsen o så, eller va hon nu va. men hon ba, "ååh, de är om din själ och gud. och blahaaaa". men ja, jag tyckte de va irriterande iaf :p

 

sen Meredith, hon är så dryyyyyyyyyyyyg. hon vill ju aldrig gö nånting m Derek, han planerar ju att gö ett hus o grejer och ja, mkt mer. men hon vill inte gö nånting. så nu får hon skylla sig själv att han träffar andra, fast jag tycker ändå att dom ska va tsm x)  haha.

 

Och Miranda och Tucker ska ju skilja sig nu. Jag tycker att Tucker ska ha lite mer förståelse för Mirandas jobb. fast hon kanske borde va hemma lite mer hon oxå, ja..

 

sen vare nån healare, eller va de heter. ni vet healing. de är coolt, ja vill kunna gö de ! värsta grymt 8))

 

nu ska jag nog fortsätta se, har du sett dessa avsnitt, isf, skulle de va kul om du ville komentera o säga va du tycker :)

btw. addison, så hette hon ja, hon är ju inte med längre, de är grymt dåligt. för jag tyckte om henne ! ja vet att jag har skrivit de, men jag gjorde ju de. o så försvinner hon ju bara nu.. dåliiit. ja vill se serien som bara handlar om henne :p haha.


älskar dej, och grattis !


Ludde 6 år idag !

 

jag älskar dej bebis, verkligen. och du ska stanna minst lika länge till va?♥
L o v a  d e t ,  o k e j ?


hehahahahoho

hej !

skola idag då, och HAHA. idag har vi haft lite kul c:
på morronen fick ja en massa godis av linus, tack tack :) för han tyckte inte om dom xD
haha, sen så skulle vi ha fysik, men vi visste inte vart vi skulle va, så då gick hela klassen till stenhuset. sen bah, jaha. jonas kmr visst inte, då gick vi o knacka på fysiksalen, men nehe, ingen öppna, då gick vi till datasalen, men nehe, ingen där. HAHA, så då hade vi hål, trojah. men ja, vi hade de.
då gjorde jag, issa, jenny, jennifer, karin o agnes en fotdans ! <3 HAHA. sen skulle vi visa jocke den, då gjorde vi den, men sen i slutet gjorde vi fel, o då sa vi alla ba "såhär ska vi gö" "nej, vi är på emilias nu" "åh, ska vi gö såhär?" o så säger jocke "..coolt." HAHAHAHHAAAHHAHAHAHA. :< ojoj.

och sen när vi höll på att träna på fotdansen kastade linus en godis på agnes, o så tog hon den o ba "åh, kan man äta den här? LiNUS, HAR DEN VARE PÅ GOLVET?" "neej" svarar linus, o så äter agnes upp den, sen kmr linus o säger "den låg under bänken" HAH. då dog jag, stackars agnes åt en godis som legat på äckelgolvet XD HAHAHAH.

och på fysiken hade vi ulf, då gjorde jag, agnes, issa och jennifer en lek, o då sa agnes en liten kul sak som ja inte tror hon vill att jag ska skriva här xD HEHE.

och när vi väntade på att HK;n skulle börja så sa agnes "ja måste ju va dum i huvet eller nåt, eftersom alla är på mej, och alla fick typ 3 godisar av linus förut, och jag fick en.. och den hade legat på golvet!!" HAHAHA, värsta hemskt, men ja börja asgarva. och agnes börja gråta, mest fatt hon skratta tror jag. men haha :(

ska fiixa m pärlorna nu, eller spela sims :p vet inte vilket av de än, hmm..

sen ikväll blire innebandy träning (Y)

puss :*


Kleopatra Egyptie

sims nörd nr.1 här :D askul, men jag känner hur mina ögon sakta men säkert blir fyrkantiga <.< åh. btw. så om nån har löst mysteriet på museét i frankrike, säg till, för jag skulle behöva lite hjälp x)

 

haha, jag gjorde en ny gubbe eftersom jag inte vågade använda min andra xD (Y)


min otroligt vackra simsgubbe vid namn kleopatra egyptie c':

hennes kök

sovrummet, de är mer saker mitt emot sängen, de är inte sådär tomt xd

tv rummet, och jaa, hon äter där. och neej, ja orkade inte matcha x)

HAHA. de ser ut som hon har ett jätte armband, fast hon gräver i väggen xD

ska nog fortsätta spela.

 

puss :*


shopping heh

hejsan hoppsan !

idag tänker inte jag berätta nåt. hejdå.

hahah, nerå, så elak ska ja inte va ^^

va på skolan idag igen. allt rullade på . HAHA. på franskan var de galet. alltså, huhu. :< erik LDKLGAGDDOEKDKJDGAGHDK. och nu har dom andra hittat på nåt.. och karin tror ja är sur på henne xD men åh. de börjar bli jobbigt, inte de där m karin, utan den innan :pppp heheheheh.

när jag kom hem fikade jag tårta m mamiie :) sen for vi iväg till birsta en snabbis, vi gick kanske där i 15 min? xD och ja köpte rätt mkt ändå :p
jag köpte..:
en speciell sak.. ;) hmm?
typ pärltjoffs från panduro, 52 :-
en dagbok från akademibokhandeln 189:-


nu har jag äte middag och sutte lite vid datorn, ska spela sims nu :DDDDD men ja har beslutsångest, vet inte om jag ska fortsätta på min rätta gubbe, eller om jag ska gö en ny. för man kan ju få förbannelser, så då vet ja inte om jag vågar använda den rätta, samtidigt som jag vill komma vidare med den.
ååh, hur ska jag göö?

puss:*


22 februari 2010

hejsan hoppsan !

idag blev man fjortis, har haft fullt upp med att svara på grattis mejl, på grattis tjoffs på facebook o en massa som skrive grattis på msn x) jag säger än en gång tack !

imorse gick jag upp kl. 6.05 för ja skulle se på hockey :) såg lite i början, men sen kom mammie m paket :') så då varte lite svårt att koncentrera sig x) jag fick iaf..
en nagelfil med steg, den förra ja hade var helt utsliten :p
ansiktsvatten, asiktskräm / hudkräm och sminkborttagning :)

fint utskuret, jotack, ja vet :p
en ask som ja ska ha pärlor i :)
och 2 linnen, ett rosa o ett svart + en tröja (Y)


dagens outfit där då.

tröjan va den ja fick idag då av familjen. den ser alltså ut såhär:



på skolan idag så vare en massa som sa grattis :p fast de tog ett tag för dom flesta att komma på att ja fyllde år :p dom kom på de när dom såg min tröja xD hehe. ja ja :)
föresten så när ja skulle till idrotten så, typ nöp linus mej, o ja nöp han o.. ja, haha, alla i klassen gick där så de var lite trångt. sen kände ja att väskan ja hade var lite längre än min, så då kollar ja ner, o då har ja linus väska på axeln, då ba "shit, vart ä min väska??" o så har linus den? xd asså ja fattar inte, för ingen av oss hade bytt medvetet, vi märkte de typ inte heller. ja ba såhär till linus "snygg väska ja har va? ;)" "aa" svarade han. sen efter ett tag kollar han ner på sin väska, o så blir ögonen asstora o han ba "VA? vafan ha ja din väska för? :ooo" HAHA, helt .. GAH. vem bytte åt oss? ;) ;) ;) HAHA.

när ja kom hem fiixade ja lite m pärlorna, ska fortsätta snart :p sen dekorerade jag tårtan :p jadu, de är inte helt fel m tårta två dagar irad :) :)
o så har ja tränat :) rätt kul :p

har nyss fika tårta m pappa nu, sen ska ja fika m mamma x)
den här tårtan har vi gjort.♥


bilden är suddig, men ja har knäppt m mobilen, så hallåå ??

men..

 

puss :*


grattis till mej och isabelle. tjohoo

f j o r t i s  i d a g  d å  : )


sims 3 destination världen

hejsan bebisar !

mormor, morfar, ingela, hasse, alice och nora kom förut :D då fick ja lite presenter.<3
250 :-
200 :-
300 :- på H&M
och sims3 destination världen ♥

looovvveeeee.

när dom åkte hem satte ja mej o installerade spelet, sen blev de spela av :D
men ja tyckte de va så läskigt, för ja va i pyramiderna xD
så ja ringde jennifer, då satte vi oss o spelade :) sen spelade vi lite kort innan hon gick hem :p

ja fick födelsedags middag idag oxå :) ja valde söndagsstek, potatis och sås. Mums !

ska kissa nu, blåsan är full. oj oj. sen så ska ja kanske se lite på OS.

imorrn ska jag nog gå upp och se på hockey :p ehhehehe. o så händer de nåt mer imorrn..

gissa vad?

 

puss :*


suger sa ja.

naglarna blev så fuuul, så ni får inte se dom.
HAHA. ja suger på att måla naglar. suger. suger. suger.


söndag 21 februari 2010

läs fridas blogg, http://heyyfrida.blogg.se om du vill veta va som gjorde mej depp. han va som min bebis oxå. så de är inte för fridas skull ja blev ledsen, eller jooo, såklart, men inte bara.

iaf, idag vaknade jag 7.30. PÅ EN HELG!!???!??! jaja, jag somnade om 8.30 och vaknade igen 9.30 så :)))
när ja gick upp satte ja mej en liiiiten stund här, ca. 30 min. sen åt ja frukost, och efter de städade ja mitt rum, eftersom mormor och morfar (tror ja) och nora, alice, ingela och hasse kmr sen. :D för de är en liten speciell dag imorrn. lalalalaaa.

dagens outfit vare där då. tagna m min überbra mobilkamera. njuuut.

skjorta från JC ca. 259 :-
jeansleggins från BikBok ca. 149 :-
svart blomma från H&M ca. 49 :-

btw. så roade jag mej alldeles nyss med att fotografera min små vackra ögon. ena gången med blixt, andra utan. hmm..

färgen blev helt anorlunda. och så sere ut som ja har fjortisögonfransar. men tro mej, ja har inte de, hehehe.
de va färgen ja syfta på. den högra bilden är finare än den vänstra. men ja har mer som den vänstra, alltså mer åt de grönaktiga hållet. jag har inte blå ögon :< ja har typ.. grå XD asfult. jao jao.

nu ska jag fixa min naglar :D har ni tur kanske ni får se en bild på dom sen, tagna med mobilkameran♥

 

puss ;*


......

älskar dej.


fan.

hade världens blogglust förut.
men inte längre, har fått reda på en sak som gjorde mej hyffsat depp.
så, blir nog ingenting idag. tyvärr.


rubrik

hanneee :) om fettisdagen är kommen, var hälsad.:
haha :D hur är de egentligen på franskan ? :D
IP: **.***.***.**

svar: jadu, de är sjuuuukt. AHHAHAHAH. de är grymt kul. igår så tänkte erik säga vafan. men han bah "vaf.." sen "jag sa bara vaf.. VAF VAF. VAF. VOFF VOFF VOFF" haha :(
19 Februari, 19:23



idag har ja vare m jennifer, jenny och isabelle :D vi har lekt expediton x :D aaaskuuul. nej, men jadå,de gick ;) vi var ute vi tjärn typ o så :)
sen gick vi in, då ville vi spela mario, men de skitspelet ville inte starta, grrr :<<
men ja, sen skulle jenny hem. då vare bara ja, issa o jejje kvar. vi satte oss vi datorn och kollade på roliga yt klipp ;) heheh. bl.a "the annoying orange" HAHA. love♥

sen skulle jejje tillslut hem oxå..

då varte bara ja o issa kvar. vi sminkade oss till fjortisar XD hahahahah. sen åt vi. och efter de ritade vi modeller ;p eller vi hann bara en, för sen skulle hon hem, och nu ligger ja här i sandras säng och skriver blogg, jag överväger om jag ska se grey's eller om ja ska läsa.. ja har en känsla av att de blir grey's. HAHAH.

puss :*


tjipp tjopp

men hej frida, ja vet att de va du. retard på dej själv dum-unge. hjälp mej istället !


FRÅGA NÅN GÅNG!


ingen jennifer idag inte.. datorn kallade :D

ciaoo !

va på skolan idag, hahaha, linus va jätte elak på idrotten. vi hade skidor, o så knuffa han omkull mej, sen ba "behöver du hjälp?" :) "JAAAAAA" skriker ja då, då lyfter han upp mej, och direkt när ja kommit upp knuffar han ner mej igen. <.< han höll på så aaaslänge, tillslut fick ja hetsa. skyndade mej att ta stavarna sen slänga sig i backen och åka ner xD hahaha.
sen gick agnes på att hon hade banan i håret och ah. hahah♥

 

skulle vart m jennifer idag, men jag var så 7kt trött, så när ja kom hem fikade ja, sen la ja mej i soffan m pappa och sov x) heh, ja.

sen smsa ja jennifer, tänkte fråga om vi skulle hitte på nåt nu istället. eller, ja smsade för typ 45 minuter sen. men hon har inte svarat. så de blir nog inget idag. hon hör ju inte av sig..

 

tänkte inte sitta vid datorn nånting alls idag, men HAHA. ja heter emilia, så tjaaaa, här sitter jag.

jag satt och ritade, men så varte tråkigt, va skulle ja då hitta på tänkte ja? sen hörde ja nån som ropa "koooooooom, emilia. KOOOM !" gissa vem de va?







Grey's Anatomy !

så ska se på de nu, hehe.

puss :*



h e l t  s e r i ö s t  v i l l  n å n  h i t t a  p å  n å t  m  m e j  i m o r r n ? s n ä l l a , h ö r  a v d e j  i s å f a l l :p


hjälppp

hjälp hjälp hjälp !

hur flyttar man ett inlägg till en kategori ?


jag behöver hjääälp

nån som vet hur man flyttar inlägg till en kategori ?

grey's anatomy


den där bilden kommer hädan efter betyda att jag skriver om serien. ni läser väl på egen risk, I guess. så skyll er själv om ni får reda på nåt ni inte vill ha reda på :p

 

hur som helst så är ja på season 4 avsnitt 6 eller nåt. ja tycker de är grymt dåligt att Burke inte är med längre. inte fatt han va min favorit, men ändå. jag tyckte att Christina och Burke skulle gifta sig.. men nehe.
och nu tycker ja lite synd om Callie, när Geroge typ vill skilja sig. men jag tycker nog ändå att George passar bättre med izzie. men izzie passar bäst ihop med Denny. jäkla denny, vrf skulle du dö? :oo ja grät då. haha, ja gjorde verkligen de. men de va så hemskt !
och Meredith och Derek borde verkligen va tsm, men Meredith är ju typ dum mot han nästan..
Jag tkr oxå synd om Richard, för hans fru vill skilja sig, p.g.a hans jobb o så..
och vart har va heter hon.... den där tjejen i rött hår, dr. sheperd. shit va heter hon? aja, iaf vart har hon tage vägen? hon är heller inte med på framsidan.. :o
btw. så passar Ava/rebecka bra ihop med alex :) ja.. undra va som händer här framöver ? ;)
jag vet en sak..

läs inte om du inte vill veta nån om season 6 (tror ja de är)
ja vet att izzie får cancer, tkr de är grymt dåligt. men då börjar hon väl se Denny igen? eller är ja helt ute och cyklar? hmm.. isf, känns de som om hon och geroge inte kmr va tsm.. åh.

faktiskt, så längtar ja tills sandra fyller år, för då får hon förhoppningsvis season 5 :D


allt och lite till

hey apple
plumpkin / pumpkin

tomato
jultomten
apelsiner x 1000
fotboll / handboll
fruits
scaryyy
alla klippen som ja sett med den otroligt dryga apelsinen, men grymt kul xD
haha, ta en titt, askul, promise ! :D

igår på träningen gick de väl si sådär.. ja va väl sämst iaf. HAHAH. men de va lite roligare än ja trodde, men innebandy är fortfarande roligast ;D
när jag satte mej i bilen på väg hem började ja må illa, mådde as illa hela vägen hem ;s och när ja kom hem gick ja bara direkt in och la mej i soffan. mamma sa att ja va blek o så :S men de va antaligen fatt ja inte hade äte nåt typ.. :/

på skolan idag hände de väl inge speciellt va ja vet ;) en helt vanlig dag kan man väl säga ;p

ikväll blire innebandy träning sen fotbollsmöte.

ja vet precis hur min blogg design / blogg header ska se ut. men allt ja behöver är.. en fotboll och en fotograf. *blink blink*

 

kom ihåg frågestunden.

puss :*


årets första fotbollsträning. oh my god. hehe

sheeetas pomfreetas.

snart ska jag på årets första fotbollsträning och omg.  alla kmr ba *dribbla förbi emilia hiahiahahihoho*. okeeej, andas. nejmen, kanske uppdaterar sen och säger hur de gick, om ja vågar. HEHE.

just nu sitter jag och spelar sönder incu - youre my sun. SÅ JÄKLA BRA LÅT! älskar den, asmkt. mums. nejmen, ja kan den snart utantill, så bra är den, ÅH. har laddat in den på ipoden nu♥ YES. fast sönderspelad kmr den bli vill ja lova. menmen.

 

efter träningen blire semla och herrejävlar. nu kom ja på so fasen. måste plugga. jäklar du. men ska bara höra på den här låten 1 eller 2 ggr till..

btw. om ja ska lägga till nåra kategorier, va tkr just ni att de ska finnas för några då? skulle bli überglad om nån lite sweetie ville tala om de för mej.. ja funderar på en grey's kategori HEHEHEHHEHE.

kom ihåg frågestunden!

 

puss :*

 

 

d ε  ∫ τ ä m m ε r


fettisdagen är kommen, var hälsad.

hejsan alla underbara läsare. *fjäsk fjäsk*

 

imorse kändes sängen eeextreeeemt skön, ja vägrade gå upp, mamma bah "ska du skolka?" HAHAH :( fast alltså, hon mena inte att ja fick de om ja ville, utan hon undra om ja tänkt göra de x) och jag va vääldigt nära att göra de, men nej, ja gick upp :p på skolan hände inge speciellt.
jo, franskan XD HAHAHAH. ja borde gö en kategori som heter "franskalektioner" HEHEHEHAHAHHAHHOHOHO. ni alla skulle älska den. de är sant.
aja, vi skulle skriva en låt, den här "Un kilometre à pied.... o.s.v" och ja visste inte hur vissa saker stavades, så då kolla ja på erik (XDDD). sen vare nåt jätte konsigt ord, ja bah "få se va du har skrive!" och så fick ja se i boken. och gissa va de stod.. HAHAH 'du är en rolig prick' GAGAGAGAGGAHAHAHHAHSGDJDOJDSHSHAAHHA. ja dog. okej. men alltså, HAHAH. ja så kan de gå om man fuskar. HEHEHEH!
och så va alla (hmm.... nej, calle och ted. och joel och erik..) typ mega HAHSODHWJGSGEGJDDJXDFGSJKDGHJWFFAGA. ja. och så låtsades calle ramla, eller att tesse fällde han, och så sprang ted fram och ba "calle hur giick de??" HAHA. o så börja dom kramas. aja..

ja ska fixa nåra nya låtar till ipoden, men inga många, så du behöver inte fråga va ja har för nya låtar jennifer. okej?

ska kanske träna fotboll sen. de beror väl på om jennifer tänkte svara på mitt sms, för ja har ingen skjuts, sen så har ja so läxa oxå :s bajsss. så den måste göras. så vi får helt enkelt se :p

 

btw. så äre FETTiSDAGEN idag :D ska äta semlor sen :) mums fillibabba ! hehehoho. ja känner mej dryg.

haha :( den där såg inge god ut.

 

ska fixa m musiken nu, adjö.

 

puss :*

 

 

 

m ε  l i κ ε

 


what do you think ?

Anonym om dum kan vi alla vara. alla vara. dum kan vi alla vara.:
mendin lilla tönt xS vrf skulle du inte få va med?! jag har ju inte heller betalat in än :S så jag tror att vi kmr med en då :)
Puss ;*

IP: **.***.**.**


hmm.. undra vem denna anonyma lilla vän kan vara.. kanske en bulldog som alltid spammar m smiliesar.. va tror du ? :D

15 Februari, 21:12

wooopsi dejsiii

hej små små smååå bebisar :D

har tränat nu, de va kul :) btw. så gick både jag och emelie på bollen, och vi var i samma lag, då sa ja "åh gud.  vi är i samma lag!" sen bah "alltså, inte gud och ja!" och de tyckte ja va askul och började skratta, men ingen annan tyckte de va kul. tydligen. eller så hör dom dåligt?
sen när vi skulle gå till trappen så råkade ja he min egen klubba mellan benen och då höll ja på snubbla, gissa om ja dog då eller. ja ASGARVADE. helt seriöst. oh god. alla fick höra mitt underbara asgarv :( de är inte vackert vill ja lova. fast, de är inte ett sånt där eeextremt skratt som när man ligger upp och ner, då låter man som en.. kråka :)

sen när ja va i duschen så halkade jag, HEHEHEHEHEHHEHEHE. de kändes som typiskt mej, okeeejjjjj? när ja kom ut ur duschen så fråga mamma "vilken smäll de va i duschen, tappade du nåt eller?" "hehe, nej?" "ramlade du?!?!?!?" *viisseeelll* sen efter 10 min kanske kom sandra och ba "ja hörde hur du ramla i duschen förut, ja funderade på att gå dit och se om du andades, för du va så tyst" och då instämmer pappa "jaa, man brukar höra om du gör illa dej, WUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ" "men hallå people, ja gjorde inte illa mej?!" :D

faktiskt, så när ja ramlade trodde ja inte att ingen hörde de, eftersom ingen kom rusade, så efter alla sagt de där bet ja mej i lill-läppen och viskade ett "ooops"




och så har ja sett ett avsnitt av greeyyyy's :D asbra jueeeh, lixooommmm. men faktiskt, de är bra :) och eh, nu när ja börjat se på de igen så ska mina små vänner och min lilla bulldog få höra en maassa historier om grey's. för de tkr dom är så sjukt intressant.


puss :*



kom ihåg frågestunden :D svarar på dom när ja fått nåån fråga till :')









β º r d ε  j α g  v å g α ?

 


checka, askula filmer. the annoying orange

http://www.youtube.com/watch?v=ZN5PoW7_kdA

grymt kula filmer ju :(


dum kan vi alla vara. alla vara. dum kan vi alla vara.

KOM ALLA MINA SMÅ KYCKLINGAR.

va på skolan idag. nu tänker ni "NÄHEEE????+????+????!1!!one½!!1!!!" jo, de är sant, ja va de

karin börja gråta på skolan. JOOO KARIINNN.♥eller nästan då. jo hon gjorde de. puss.

 

jenny hade fått från innebandylägret, att hon hade kommit in, och då var ja lessen för ja inte hade fått. och gissa???? ja hade fått, och ja hade läst de, men inte fattade va de va (iiidiiioootttt) och de va 2 veckor sen. så nu kanske de är för sent. så nu kanske ja ändå inte kan va m på lägret. mamma vart sur på mej :s så nu kmr ja inte komma in bara för de. alltså fatt ja inte fatta va ja hade fått för nåt.

ska träna sen. och sura fatt ja kanske inte kmr in.

hejdå.



º h  g º d  ω h Ψ  ?


en underbar dag m frida bebis

hejsan !

har vare m frida bebis idag, heeela dan :D stack dit vid.. 10.20 ungefär :) då så fick hon lite presenter av mej :D en ask med geléhjärtan, en otroligt fin sugproppssak, som nu och föralltid ska sitta på henne garderobsdörr :D och så ett fint kort ♥ jag har ätit upp alla hennes geléhjärtan.. nästan. hehehehehhehehehehehehehehe.

vi gjorde först lite saker i lera, då gjorde vi bästis mobilsmycken som vi ska ha på våra fina mobiler :) kmr inte alls va störande, iinte alls, bara vackert :)

sen så åkte vi skoter, i typ över en timme, henrik körde skotern upp i skogen o sådär och jag och frida satt på madrass efter, aaaaskul! btw. så satt jag och pratade om "varför säger man tjock och fet? när de betyder samma sak, de är ju som att säga tjock och tjock!?" när vi höll på o ramla av typ. HAHA. smart girl. men som sagt, de va askul, ja brast ut i asgarv flera gånger, de lät inte vackert vill ja lova. sen när vi skulle ner från berget åkte jag och frida madrass hela vägen ner, vi krascha flera gånger, och en gång när ja höll på åka iväg m madrassen innan frida hade satt sig så höll hon fast mitt huve medan kroppen åkte iväg, ja höll på dö. hon typ ströp mej och hon fatta ingenting, hon höll kvar XD smart tjej♥ mkt.
sen fikade vi ute och efter de skjutsade vi wilma och hennes kompisar på madrassen.
när vi va inne så ritade vi, och såg på TV :)
sen vid 17.00 åkte vi skoter igen i skogen :D sen sminkade vi oss, till emosar. mkt vackert. för vi är så bra på de. speciellt jag.

nu har ja NÄSTAN precis kommit hem, jag har duschat och ätit. när jag kom ut från duschen såg ja att vi oxå hade geléhjärtan, jag kmr helt seriöst se ut som ett geléhjärta, så många har ja äte idag xD hehe.

ska snart fika kladdkaka som mamma håller på o gö :p


puuuusss :*


kom ihåg frågestunden!


jag tror bestämt ja var i stor nöd av hjälp för nå år sen..

men fy fan, de är ju pinsamt hur ja skrev förr. ja menar alla tidigare inlägg, hemskt, hemskt, hemskt. "ååh, ja tittar på en hårspray m silvertext, tänk om ja oxå hade silvertext. nu är ja avundsjuk!!!!!! =(" alltså. alltså. D:


ha en bra alla hjärtans dag alla söta små barn

HA EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG alla söta läsare♥


:)

jeklar du, ja har haft många besökare idag ! :D
inte sådär 30 st, men ja tror ja har rekord

nu ska jag sussa lite, eller, ja ska lägga mej iaf :D men kika in julias blogg <3 http://joliamortensson.blogg.se

och glöm inte frågestunden ! fråga vad som helst, lovar att svara på de mesta! ignorera inte.

puss :*




d α g ε η  b σ r d ε  ∫ p ε η d ε r α ∫  m ε d  d ε j


fråga pååååå !


jag tror ni har glömt frågestunden ;) visst?


hahahaahahahhehehehehhoohohohhihiihihihheheheheh

lellellelelelel om avatar:
jag har sett den ;) på premiären .
men jag sov mer en halva ! xD
3/5 p
IP: **.***.***.**

men lelle, inte okej, inte okej XD nödvändigt att se den på bio då oxå, den va ju bra ju ! hahahahahaha :<

btw, så skulle ja hjälpa julia att skaffa blogg, och hon skulle ladda upp en bild, men så stod de "felaktigt filformat". då sa ja, "men spara den i JPG" och hon bah "men de går ändå inte !" då bad jag hon skicka bilden till mej så skulle jag försöka, och va tror ni hon har gjort? HAHA. hon har döpt bilden till JPG. HAHAHHAHA, inte sparat den som JPG. HAHAHAHAHHA. söt tjej.

 

puss :*

 13 Februari, 19:28

sanningen om emilias hår.

Frida om korthåriga emilia ? :):
FALSKT, jag vet att du aldrig skulle göra det! för vi har pratat om det ;) och du vill inte ha som du hade förra vintern..
IP: **.***.***.**

13 Februari, 17:15

 

alina om korthåriga emilia ? :):
...sant ?
IP: **.***.***.***

Hmm.. nu varte 50/50 bland komentarerna oxå..? jadu, har ja klippt kort eller inte?

Jag har givetvis inte klippt kort hår ! frida, you know me to well, swetheart ♥ bilden är tagen nån gång under förra veckan, men resten av håret är innanför tröjan, haha, de där korta va min uppklippning XD lägg märke till va ! har nämligen klippt upp mej lite mer nu :) so you see, mitt hår är fortfarande långt !

tycker ni inte att håret va lite ojämnt på bilden ? 
 har ringat in där håret slutar, hyffsat olika.



nu väntar jag bara på maten ! är döhungrig ! ska nog spela lite happy pets :DDDD fniss.

får se om ja uppdaterar mer sen, men vi hörs ju iaf.

puss :*

13 Februari, 13:26

hejhå hejhå vi till gruvan gååå



jippi tjoho, här struttar jag runt. hehe, absolut inte. ja sitte och häckar i fotöljen i morgonrock, framför datorn. gu vilken rolig dag när de är så här finnt väder.
men ska kanske va m julia sen  de ska bli kalas

kyss :*


btw.  :-D:-):-O:-P8-)>:-(:-(;-):-I:-(*love**cloud**star**I**letter**pen**gift**2love* dessa smiliesar kmr ni få se mkt av i min blogg :> om ja orkar :) för dom är sååå vackra


gissa pissa


korthåriga emilia ? :)


Jag har klippt mej kort !

sant / falskt? ;)


avatar 4/5

hejsan !

avatar va jätte bra :D eller, de va lite oklart i handlingen och för mkt "pang pang" i slutet :s men annars så :D så..
•••• 4/5

jag kom och tänka på en sak som erik gjorde på franskan idag XD ahahahha. han skulle till skolsköterskan, så då gick ju han ifrån lektionen. men hon va tydligen inte där, så då kom han ju tbx, eftersom lektionen inte va slut. och så hör man nåt "krafs krafs" på dörren, och nån utanför som säger "mjaaaaaaaooooouuuuuw" alltså OMG! va får pojken allt ifrån? jag dog. helt seriöst, jag doooog. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA. så jäkla kul, han är ju helt sjuuk x)

undra va man ska hitta på nu då? :p antingen, så kollar ja om ja kan göra nå bilder, eller så.. ser ja bara på TV helt enkelt.

puss :*



p å  d ε j


hjälp!

vet nån hur man byter profil bild? :p
ja går in på inställningar och a, där ja tror att man ska ändra , men bilden  ja vill ha laddas inte upp, och den ja har försvinner inte :oo


avatar

hejsan !

nu ska jag ta och pallra mej in i duschen, jag känner mej jätte skitig ! inte alls mysigt, nejnej. btw, så ska jag gö en ny header, för den där vart inte så jätte bra, haha, men ja är fortfarande "nybörjare" så de gäller att testa sig fram, så dom lär väl bli bättre och bättre för varje gång, för de där var ju bara andra gången ja gjorde en ;p
hmm..

jo, ikväll ska jag se avatar!! shit va kul, för alla säger ju att den är asbra m.m. ja längtar ! ska se den m mor min :) typ 17.30 eller näre va :p ja, men vi hörs då :)

har du sett avatar? tyckte du den va bra?

 

puss :*

 

 

 

η ε h ε  i π τ ε  i d α g  d å :/


förnyat

har fixat lite m bloggen, va tycks ? :)
bättre nu, eller bättre som de va förut? :p

..


takida


smakprov


har testat lite grejs ;) ska fiixa en header imorrn om ja hinner, men de borde ja gö ^^
ska alltså inte ha den där, utan de är mer som ett "smakprov" XD för den kmr nog va nåt åt de hållet, fast snyggare :p

ska sova nu, puss :*


;D

hej !

håller på m en ny header, om den blir som ja vill så blir den nog rätt snygg ;D
se fram emot den. gö de. adjö.

kändiiissss

hejsan !

gissa vem som börjar bli storbloggare? ;)
jo JAG !!!!!
ja har fått en idol bild ! :D ja vet inte från vem??? nån random...???????? helt främmande !!

tacktacktack (L)

 

har vare m jenny nu ett tag, vi har gjort lertjoffs, bilder kmr nån dag x) fniiisss <3

ska gö lite franska nu, sen så.. vet ja inte :p kanske fixa nå bilder c; vill ha en ny header :p eller ah.

men vi hörs dah ! :D


du du du


d υ  ä r  ε τ †  κ ε x  :')


hsuairhelskfzdghajksl,

fy va alla är elak :cccccccc
de känns som ja sitter och bloggar helt utan mening <//3 ja skulle frågat mina kompisar nåt om dom hade nåt sånt här. men ja kanske inte har nå kompisar? :s
klart ja pratar om frågestunden !!!!!!!!

 

skola idag ;) och imorse så sa Linus så här "min farbror går nåt design grejs.." och så hör man jennifer säga.. "....ska.. han bli kock? :D" HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH. lite jag och linus dog då.

sen förut så kalla jag karin min lilla vitsippa ♥ sen råkade jag säga ostkrok till jennifer XD då sa hon "tack då. dom är ju bara fettiga och äckliga!" AHHAHAH D: jag och karin skrattade så vi fick ont i magen. och så sa jennifer ostbollE XD ehehehehehhehe. sötjennifervetuuu.

ska typ äta nu, sen ska jag till jenny, I guess. då ska vi pyssla :) <3
niiicceeee, lixm.

puss :*





m ε ε ε Π  v ª r ƒ ö r  ? ? ? ? :<<<


:)

tjaooooo !

det är EN som har frågat mej en sak, det är säkert min far <.< och jaa, de är den enda frågan.

har tränat, och nu känner ja mej.. dööötrött. alltså, helt plötsligt, och snart ska jag och sandra baka scones.. :/ fast de blir ju gott :D

jag kom på en sak ulla sa på HK:n förut. men vi pratade om blodsockret eller vafasiken. glömde namnet. men aja, då sa ulla "man kan svimma och så om man inte äter, och hamna i koma" och så vare nån som fråga "men man kan dö oxå" då svarade ulla "ja man kan dö. fast man gör de inte" AHHAHAHHAHA lixom wtf??

sen i bilen på väg hem från träningen la plötsligt pappa sin hand på mitt ben, jag ba "..? eh, va gör du? O.o" så svara han "jaha, haha oj, ja trodde de va växelspaken" AHAHHAHAHA. gissa va jag och sandra skratta då :(

puss :*


fråga på !


fråga vad som helst, svarar på de mesta!


puws

hej bebisar!


skola idag, ovanligt, jooo, ja vet. hade HK, på hk:n så gjorde vi gröt XD och när vi åt så sa agnes nåt roligt, och då blåste ja ut all mjölk som va på skeden för ja skrattade, så mjölken hamnade på bordet XD hahahahah. sen så satt jag och agnes och asgarvade åt jennifer för hon klagade en massa o.s.v :p<3
efter HK:n sa agnes "hejdå, vi hörs min tös!" jag bah: "det rimma inte!!" sen sa vi "hejdå, vi hörs min törs" hahahah. fin humor c:

 

sen när jag och jennifer gick till bussen så hade vi typ världens skrattanfall, och så mötte vi moa, då börja vi prata m henne o.s.v. och så sa moa att **** alltid hade gylfen öppen, jag och jennifer bah WTF?? så sa moa "inte fatt ja kollar menn... hon sitter ju och luftar!" och så lyfter hon på benet XD sen rimmade jennifer, då sa hon ***** *****. ja bah "VAA?" jennifer: "jaaa, men hon luftar ju!" HAHAH. okej, ni fattar inte, eftersom ni inte vet va de va hon rimma på, men de va.. 7kt. alltså verkligen.. 7kt. hahah.
sen så sa vi (hon) massa mer weirda saker. åh gud, varför har vi slutat umgås för? i sommar jennifer, i sommar ska vi skapa mer minnen ! uj uj uj,

vad ska du gö på alla hjärtans dag? :)

själv ska jag nog va m frida bebis ♥ vi ska jita nasäbååk. fniiisiss.

oj. nu fick ja ont i magen ! asså :( aajjjj. och ojjjj. helt plötsligt bara. :/


¹. jennifers tokerier.
². agnes idioti <3 nejmen. allt hon sa på HK:n xD


¹. att ja fick ont i magen :s

². mina händer luktar bajs efter HK:n.

 

puss :*


m ε ε π


hah

hejsan !

vare m issa :) vi har gjort alla hjärtans dag kort ;D ..damn.. ja glömde ta kort på mina pysselsaker XD aja, ni får se nån annan gång :p jag hjälpte issa lite m bloggen oxå ;) men de har vart kul iaf :D

jaa.. sen hon åkt har ja inte gjort nå speciellt, nu.. sitter ja här, och lyssnar på va pappa, jonas och elin pratar om x)

hehe, så här mkt hade ja att skriva om xp

adjö.


puws.

Frida om ship shop shipedi shop:
hahah, vi gick förbi när allt folk stod där utanför x)
IP: *********
09 Februari, 14:00  
Jeeeennyyyy!! om ship shop shipedi shop:
Jag tycker att pappers grejen ser lite ihop tryckt ut x) snygg va den ju iallafall ;)
IP: *****
08 Februari, 20:02



svar: okej, ja, ja ville veta va dom ville, de va drf ja smsade dej x) haha<3 och jenny, VA FAN ÄRE DU SÄGER?

 

 

hejdu !

 

va på skolan idag då (neheee????) på franskan så va allt helt galet. som vanligt x) eriks kanin såg ut som en hamster. joel ritade assegt och angelica trodde på att bert karlsson var näst tjockas i sverige. ja va ska man säga? XD haha, själv sitter ja där och gör aldrig nåt galet. aldrig. okok?

 

snart.. eller okej, om typ 1h 30min kmr issa och då ska vi gö alla hjärtans dag kort :DDD kul <3 pysseltjejen härdå vettööö.

och ja, jag har ju en del pysselsaker. hehe.

jag har typ:

*färgat papper

*limstift
*glitter
*paljetter , massa olika

*aladin stenar / rhinstenar eller va fasiken de heter x)

*typ små smeglar

*annat tjoffs man kan klistra fast

*snören

*färg

*mönstrat papper

m.m

 

:DDDDDDDD

 


¹. franskan.

². att issa ska komma :D

³. *** ******** ***** ****


¹. jag issa, sebbe och nåra fler satt uppe i korridoren och skrattade och shit, och så vare nationellaprov i typ alla klassrum där uppe XD

². min nagel har gått av x)

 

 

puss :*






v ª d  ∫ κ α  j ª g  g ö r ª ?


hejjj

komentar: ida magnussonI  (*******) om ship shop shipedi shop:
Kul ni verkar ha haft det.. hul med "pappersslöjd"^^

svar: HHAHA. nej. de va inte kul. okok? de va drf vi gjorde den sådär vacker XD

 

jaodu, nyss tränat, griiiiimt kul asoooo. haha, vi asgarva som alltid x) såja, de va kul :p

 

jonas har köpt ett playstation2 HAHAHAHAHHA. ok :( menneeh.. vi han har dock inga spel än, han skulle typ låna av backe eller nåt, sen så ska JAG spela. ja ska tvinga jonas att låta mej spela :( haha <3


nu.. ska ja sitta vi datorn, fast ja borde gö svenska. men de suuuuuuuuuuugeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. så nejtack..


kyss :*




p å  d ε j


ship shop shipedi shop

hejdu !

ska berätta om dagen, fjällen o.s.v, så nu ska ni få se framemot en riktigt mysig lässtund, hoppa upp i soffan och sätt er skönt..

.. i fredags följde jag m issa till fjällen :D gräftåvallen, dom har en jättfin och stor stuga där ;) men när vi kom dit vid.. 19.00 kanske eller nåt ;) så gick vi ut och lekte i snön m sandra och elina :D vi åkte tefat o så. jag och issa mulade typ varann x) men elina skrämde upp mej <///3 och ah. men de va kul :)
på lördan så åkte vi slalom :D vi var i backen 10.00 men vi kom hem vid typ 13.00 :p sen spelade vi kort typ hela tin, och åt godis och så :p
sen på kvällen åt vi tacos, och så var janne där, och issas mormor och morfar ;)
och så åt vi en kladdkaka som sofie gjort, och hon var så stolt över de XD
på söndan (igår alltså) åkte vi slalom sen åkte jag och issa skoter m peter :) kul, men lite läskigt x) hihi.
men ja, de va en jätte härlig helg :D

idag så va ja på skolan då, då åkte vi skridskor på idrotten, haha, vi spelade bandy. angelica gjorde mål och ba "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"..
... de va självmål XD jag låg på isen och typ dog. ja skrattade så mkt, sarah med.
och angelica surade typ och "men ingen sa att vi inte skulle gö mål där." och så försökte alla få ut henne på planen igen, då sa hon "NÄÄÄÄÄ! ja är utvisad :( :( " hahahahhaha. aaaasssssskuuuullllll.

sen på engelskan så knackade de på dörren, och så öppnade karin (engelskaläraren) och där stod nåra st, nämner inga namn, och dom sa typ "vart är pontus? vi ska döda pontus!" sen så fick vi låsa dörren, och så stod dom där, asmånga och knackade på dörren och typ skrek "ÖPPNAA!".
och pontus typ va asrädd, som jag oxå va x((
men ah, de löste sig till slut trojah.
men de va aaaaaaaaaaastöntigt, för de va pontus som hade slage ens lillebror, så då hade storasystern och en massa andra kommit. asssstöntigggt.
den där lillkillen dog ju knappast ;s
åh gud.

på elevensval hade jag och issa pappersslöjd, då skulle vi göra en sån här:


men den blev såhär..


HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA. amagad, jag är så kuuuuul !!!



puss :*







j ª


hemma !

hemma !

skriver imorrn eller nåt. är dötrött. kom hem vid 19.15 typ ;)

kyss :*






∫ ω ε ε † ι ε


fjällen

komentar: Karin!! om fjällen:
HAHA! älskar bajskorven! men.... min skulle vart snyggare, kan göra en prima fet bajsis i coola paint och skicka. det skulle lixx bli top notch om min bajskorv var med x)


Svar: you wish, bby.<3<3<3<3<3<33


NU DRAR JAG TiLL FJÄLLEN OM CA. 40 MiNUTER! ADJÖÖÖÖ ♥


Puss :*


fjällen

ship shup !

skola idag, thore var assur. han börjar hata mej och karin tror jag XD
på idrotten vare skidor, askul ! vi körde i backar hela lektionen, kul att hela klassen va med :) typ hela då. men de va fuun ! ja har ju sån balans oxå, så de är inte klokt. *fniss*
franskan var ju lika galen som vanligt den med. haha !

när ja kom hem så.. fikade ja, sen satte ja mej här, var tänkt att ja skulle ha fullt upp hela tin, men icke XD ja sitter här som alltid ;)
ska packa sen, för vet ni vad? :D jag ska till fjällen imorrn m issa :)♥ ska bli askul, tkr t.o.m bilresan ska bli kul ! ska köpa en MASSA godis sen som ska räcka hela helgen :) :) vi ska åka pulka, slalom och massa annat kul :)


¹. franska lektionen, då.. äh, allt. xD

². matten :( hahahah
³. sen då vi ska shoppa lite godiiis.


¹. surpuppan ***** (gissa veeeem?)

². franska läxan som ja inte visste att vi hade :p
³. den gigantiska otroligt tråkiga svenska läxan vi fick.

 

puwwwss :*

 

 

 

 

v a d  s k a  m a n  s ä g a  ?


changs

tjah !

skolan idag va väl rätt okej ;D .. faktiskt, så va so förhöret kul D: hahahah, de va de. okok? :(
sen då? inge speciellt ;p

åkte te birsta m mammie direkt efter skolan ;D där köpte man sig en concealer :p och en mascara, love. ♥
och så gjorde man sig ett inköp på ur&penn,de blev en vacker ring ;D

mascara: 175 :- (eller nåt)  från H&M
ring: 20 :- från ur&penn


bra kvalité :D

tack, jag vet :) <33<3<3<3<33



mascaran's resultat, syns inge vidare, tyvärr. ni får väl se på skolan eller nåt ? :p


jag TRODDE jag var vig, men icke. hehe. jaa, de är sånt här jag sysslar med när de egentligen är läxan som borde göras ;) men de där är ju bra mkt roligare, och intressantare!!



¹. jag köpte en bra mascara ;)

². jag provade en ring på gina, och så fastnade den XD haha, men de låssnade efter ett tag, thank god.

³. när linus och sigge sa changs istället för chans, och japanes

¹. jag blev typ halt på skolan :s

². vilket innebär att de inte blir nån träning för mej, varken fotboll eller innebandy </3

³. jag har en otroligt dryg engelska läxa. ok?

puss :*









κ ∂ x ∂ †  ƒ å r  m ∂ j  α τ τ  † ä Π κ ª  p å  † r α ς ψ  ß ∂ ª κ ∂ r  HAHA </3


love


ny mascara♥


klantskalle

gissa vem som glömt fotbollsträningen?
jo, jaaag.
så nu blire ingen träning idag heller ://
för ja har läxor som måste göras. jeyjey.
men imorrn ska ja träna, om de är nån? XD
och när innebandyn är slut blire mer träning, de är tråkigt att träna inne tkr ja;p
men som sagt, de va inte därför som ja inte går idag, utan fatt jag glömt den, och har läääxxxxxooorrrr.

kex :D

hallo ballo !

sen sist har ja äte middag och sutte mer vid datorn, alltså GREYYYYYYYYYYYYYYY'S ♥ biig love. okok? hmm.. de är väldigt spännande nu.. men känner att ja inte kan se mer, för då kmr ja inte hinna m de viktiga. de viktiga i betydelsen läxor. heheheheheheheheheh. JAG DRICKER GLÖGG MED BALKONGDÖRRN ÖPPEEEN, strömmar in i mina öron. fnissi piss.

¹. när joel sa nåt i stil med, "hej ditt kex, står du här och smular ?" ;) HAHA, då dog jag. lite. och när erik sa att vi lekte en lek..? hehehe. och när angelica trodde på att erik hette skorpan XD och allt annat weird som hände på franska lektionen.
². när ja såg på grey's och reagerade på lexi istället för grey. hehe.


¹. när thore inte fattar att vi inte fattar och kallar mej pessimist XD

². *** *** ***** *** *** ********* ** *** * **** ****** *** *** *** *** **** ******* *** ** *** :(
³. vi har so läxa tills imorrn, och ja orkar verkligen inte träna. och vi har engelska läxa som ja inte heller orkar med..


puss :*











∂ † τ  κ ∂ x  ∫ j ä | v κ | ª r †  ∂ † τ  κ ∂ x♥


grey's, I'm back

tjipp tjopp!

emilia här. hehe.

va på skolan idag, hände inge speciellt va ja vet, mer än att thore försökte förklara massa för oss och att han kalla mej pessimist. hahahahahahahaah. och franska lektionen var ju helt galen som alltid XD
ted satte sig inte breve therese (som han ska) utan nåra bänkar bakom och åsa bah "sätt dej på din plats" då svara han "men vi har precis gjort slut" HAHAH :(

idag har ja inge speciellt inbokat, haha. så har bestämt mej för att se på grey's, de va ett tag sen de :p men nu ska de bli ändring på de:D ska fiixa på happy pets först, sen du, sen blir grey's :)))))))))))))))))))

kyss :*


bajs

jaha, nu funkar de att skriva,
men alla gamla inlägg då?
TA OCH DRÄNK ER ELLER NÅT.

jävla blogg.se helvete, fiixa skiten nu. hehe, arg.

nu har ja helt seriöst.. hyper.

alla mina inlägg står m stora bokstäver????????? hur många läsare får ja dårå? inga. ååh, ja kmr seriöst sluta blogga om inte blogg.se kör nåt åt den här skiten. + de är bara på min blogg de händer.

MINA DJUR

hejsan.

idag vare skola då, helt som vanligt. inge speciellt hände, va ja minns ^^

när ja kom hem satte ja mej vid datorn, som vanligt XD hahahha, intressant liv ja har, mycket.

hade innebandy träning idag oxå :) skitkul :D i slutet körde vi skobandy. ja sög, ja missa bollen hela tin x) hehehheheheh. ännu mer i slutet så tog sandra bollen m händerna och ja bah "du få inteee ta m händernaaaaaaaaaaa" och attackerade henne, o så tog ja bollen av henne, men dom kom alla andra och slängde sig på mej, så ja låg på golvet m bollen i händerna och skrek, issa kittlade mej, nån drog i mitt ben och alla andra slet i bollen eller i mina armar. hehehe.

ikväll ska ja fiixa naglarna :p fyy, de låter astöntigt XD men ja måste ju. annars ser dom förjävlig ut. eller okej, de gör dom ändå, men dom ser ännu värre ut annars.


¹. jag och issa bestämde oss för att göra vår giraff som vi håller på med på pappersslöjden till en kakshdoewjkdhejfh då vi inte orkade pilla, så vi ska ta bort en del av benen, hela halsen och öronen m.m. x) hehehe.

². attacken på innebandyn, alltså skobandyn.

¹. svenska lektionen då thore inte fattar att vi inte fattar nåt av vad han säger.

².  Mina djur på facebook försvann!!!!! bl.a min kanin :( och en sån kan man inte köpa. ja tkr facebook är skyldig mej flera sånna kaniner nu, och 1 katt, och 1 hund. för de var 1 kanin, 1 katt och 1 hund som försvann :(

nu ska ja gö lite franska läxa ifall de blir förhör imorrn, och så om ja orkar ska ja gö lite engelska :p ja hatar engelska. jippieieeeieiie.

puss :*


RSS 2.0