jdjdsksks

hej.

idag vare skola. som vanligt. ja. jag kanske var lite fnittrig. men ja. de är väl som vanligt de med xD haha.
på HK:n fick vi gö fruktsallad :) mums!

hemma har jag pluggat lite. på mitt rum. haha! mysigt o sitta vid mitt skrivbord ju xD och så har jag pysslat lite nu.

annars har jag tränat.

har egentligen inte gjort så mkt. men nu kmr mamma o sandra hem. så då ska vi fika ;)

blogg dampar.


29 november

hej.

alltså. jag har städat rummet idag. de va kul xD
eh. ja. men ja, egentligen hatar jag att städa. men när man väl kommer igång att städa o så lyssnar man på musik. ja då äre kul. faktiskt.
jag tog bort min gamla dator som knappt går längre från skriv bordet. så nu har jag suttit vid skrivbordet och skrivit. bara för att. jag har aldrig. och ja ALDRiG använt mitt skrivbord xD HAHA. datorn har ju stått där :)
såatteh.
sen så tog jag bort en massa affisher från dörren. mitt rum blev fint :)
jag gillar't. hehehe..

och så har jag spelat innebandymatch idag.
fasen va arg jag blir.
jag går seriöst och äter upp nån snart. åtminstonde gräver jag ner mej.
dah.
vi har inte vunnit en ända jevla match. fi fän. bara oavgjorda. jag bryter ihop.
GAH.

nu är jag trött. för jag har träningsvärk. jag och julia spelade wii igår xD ja, de är inte lätt heller. ha-ha.
och så är jag trött. de är ju så mörkt ute förjämnan.
men nu hare faktiskt komme liite snö. så de är lite ljusare :D
eller ja inte nu. nu äre ju så svart de kan bli. man ser inte en meter framför näsan ens en gång.
men ja.
och nej, tro inte att jag inte gillar vintern. för de gör jag. den är mysig :)
jag gillar att åka pulka :DDDD
hihi.

och idag är första advent för er som missat de :D
själv är man hyper. ja. jag längtar till jul. sluta fråga.
Julia sa att jag blev kär.
pfft.

aja.

puss :*

28 november

hejsan.

alltså jag har ju sovit hos julia :D kul kul. dock inte lika kul som vi kunde haft. men vi vart så trött så vi orkade inte skratta xD vi la oss vid kanske 23.00. men de va ändå kul :)))
idag har vi sminkat papper :D
bilder kanske kommer ;) om julia skickar dom :P och så har vi bakat chokladbollar :D mums! ocheee. spelat wii. sen har vi typ legat i julias säng som vi jämt gör xD jo juste. vi gick till julskyltningen eller va man ska säga att de är. men de va tråkigt. så vi gick hem igen ;)
jag har typ precis kommit hem. julia skulle till sin mormor och sova där, så dom skjutsade hem mej. och nu är jag heeelt ensam hemma. inte ens Ludde är här D: tomt. tråkigt. oj. ja. men. alltså.
JO! det är typ frost kvar på backen!! de har vare de hela daaan. = SNART SNÖ.
emilia dansar av lycka. shalalalaaa.



klicka på bilderna för att se större.

 

haha. vet du? jag började skriva detta inlägg före 19.00. och publicerar de nu. HAHA. vet du varför? nej de vet du inte. men jag såg på disney channel. de va en film :) hihihi. den va bra. men nu har jag gjort en ny hissar & dissar lista som du ser.

puss :*


27 november

hej.

vid 14.00 kanske kl. var ? ja då kom julia hiit :DDDDDDDDDDDD wi. hihi. det är dock otroligt tråkigt här. men w/e julia är kul :) kulia alltså.
vi har egentligen inte gjort så mkt. vi har spelat mario. inte alls länge, för julia var dålig :D HAHAH. och så har vi ritad av varandra.

det där är julia. man kan nästan spela på hennes dubbelhaka :D

alltså hon låg ner när jag ritade hon. de var så dom fina hakorna kom till ;) haha.

 

sen så har vi målat naglarna lite granna oxå.. och så gick vi till fridas fina kaniner :) en stund bara. för de var kallt. sen har vi typ läst bloggar.

 

ikväll ska jag sova hos julia :D jipi. första gången. i de huset hon bor i nu. när ester finns. och ja. vi ska skratta. nej mej en skratta. och va kul vi ska. de kommer gö ont i lill magen :D men de är bra. då har man kul.

vi ska se idol oxå. och köpa lite candy. och måla naglarna. och se cirkusmöller. och va med ester. och va med melker.

 

ja. snart är de ju jul :D och nej. jag skojar inte. de är ingen snö. och julen är närmare än en månad. jag gråter. nästan iaf. här är min önskelista.


givetvis önskar jag mej mer. men de där får duga så länge :)

 

nu är jag hungrig. hoppas maten är klar snart..? för efter maten ska jag till KULiAAAAAAAAAAAA. shalala.

 

puss :*


bio

hej.

igår fick vi som sagt sluta tolv. vid tre. nej halv fyra skjutsade mamma in mej till stan för jag skulle träffa frida. jag och frida hade sagt att vi skulle träffas halv fyra, punkt slut. sen när jag kmr in till stan så frågar jag vart frida är. "på mojo" öhm. vart fan är de? "Vid bajsbajsbajs" vart är de då??????????????? "vid dödödö" men  gah. frida, kom till akademi bokhandeln :) "nej? jag måååååååååååååååååste fixa de här med pappa" ja, så jag fick sitta där inne på in i 45 minuter. jippie kajej va kul. puss på dej frida.

 

klockan var typ halv fem kvart i fem när frida äntligen kom. och då var hon tvungen att gå o äta. så då gick vi på donken. jag åt fridas strips :) mums!

efter de vandrade vi iväg till bion. vi köpte biljetter, en stor pop corn, 2 festisar och en klubba. tjocka tjocka tjocka! sen så var kl. visst bara tjugo över fem. och bion började ju sex. eheee. vi sa åt oss själv att inte äta pop corn. för då skulle ta ta slut. HAHA. ja. så då satt vi där vid ett bord på bion som vilka normala människor som helst och luktade på pop corn. mmmmmmm-MMMMMMmmmmm. normal. like I said.

 

men sen gick vi äntligen in på bion. vi såg ju twilight. nån som missat de? nej. ja men de var bra. nej bättre än bra :D nån film du kanske ska se? sen mitt i filmen vare en kille som gick i väg. skulle antagligen på toa? sen efter ett tag när han kom tillbaka snubbla han framför mej och frida. och oj va vi skratta. vi satt och asgarva skit länge. när vi äntligen börjat sluta sa frida "emilia. emilia! emiiiilia. han föll för oss! :D" haha. då börja vi skratta igen. kul humor.

 

jag var as trött när jag kom hem. så jag somnade vi halv tio eller tio. :D

 

nu återstår att se va som händer idag ;)

 

Puss :*


26 november

hej hej.

idag så skulle jag egentligen ha gått långdag. men så skulle vi få sluta två :D
och efter lunchen skulle vi haft idrott. men jag har fortfarande ont i armen D: sprutjävel. aja, så jag hade inte m mej gympa kläder för jag kan ju som sagt inte va med. och så skulle typ ingen va med. de va bara karin och agnes som hade gympakläder med sig. och angelica, men hon hade badkläder xD ha. amen så sa alla till Lotta "jag ska inte va m för jag har ont i armen" typ. och då ville inte karin va med. och inte agnes. och om man inte skulle va m på idrotten fick man åka hem. så ja. alla sa ju att dom inte skulle va med xD så vi slutade tolv :) förutom sebbe och felix som vill ha idrott? ööööööööööööööööööööööööööööööööh. O.o ha.

när jag kom hem startade jag datorn. och så gjorde mamma 'klappgröt'. de är egentligen inte så gott. men jag åt lite. alltså. mamma har gjort hur mkt som helst xD haha.
det är de här jag har fifflat med på datorn:

fin va?

haha x) jag har knäppt bilden själv. och så har jag ändrat färgerna. och nej, jag har inte vare så noggrann x)

 

nu ska jag sova. eller läsa :) jag röstar för sova. annars kmr jag somna på bion ikväll.

haha nej men, klart jag inte kmr. jag ska ju se twilight!!!!

 

puss :*


25 november

hej.

idag vare skola. har fortfarande ont i armen :/ men inte alls lika mkt som igår. men den värker, de gör den. :(
vi var bara 11 st i klassen idag för alla andra var hemma från skolan p.g.a sprutan. mesar. nej men ;)

 

annnars då..? ja då har jag väl läst idag. och duschat. och jo juste, jag kan berätta en liten kul sak som hände förut ;)

 

jag skulle läsa. har börjat om på twilight igen ;) och så läste jag ett kapitel. men så kände jag hur ögonlocken blev tyngre och tyngre. så då bestämde jag mej för att vila! jag la mej i soffan. och så somna jag.
                         
               det är inte jag som har gjort bilden ! hittade den på google.
sen så vaknade jag. jag kollade på klockan. och den var 16.00 ungefär. jag gick upp till mamma, och sa så här "Varför väckte du mej inte!?" mamma svarade att hon hade gjort si och så och att hon inte hade vare hemma. jag typ suckade och gick och la mej i soffan igen. då vaknade jag till. och så hade jag ett svagt minne av vad jag alldeles innan hade sagt till mamma. jag hade alltså halv sovit när jag sagt sådär till mamma. OCH.

jag trodde det var nästa dag. jag trodde jag hade sovit i över ett dygn och att det var torsdag. jag trodde jag hade missat skolan x) hihi. stackars mej. sprutan har gjort mej alldeles snurrig och trött.

nu ska jag nog läsa lite twilight igen :)

och jo, imorrn ska jag och frida se new moon. jippiie :D vi åker in till stan vi 15.00. och så ska vi gå där ett tag.

puss :*


vaccinet

hej.

idag har ja tage svin vaccinet. vet du va som hände när jag satt i vilorummmet efteråt?

nej de gör du inte. för jag svimmade. första gången i mitt liv tro ja. jag satt där i soffan och sa till alla att jag mådde illa. sen efter en stund hörde jag röster. och jag blev 'väckt'. jag minns att jag drömde. så jag trodde jag hade somnat. men så vare inte.

lite läskigt.

mamma fick hämta mej efter svenskan. just nu mår jag inte så bra. de gjorde jag inte förut hlr. jag har ont i armen, trött och emellanåt blir jag yr.
jippie va bra va? :)

nej men. jag ska nog kanske om jag orkar gö lite SO läxa. så vi hörs.

Puss :*


lussebak

LALALALALALLALALA.
in i mina öron strömmar julmusik.
och in i min näsa strömmar lussebullarnas ljuvliga doft.
nu väntas bara tills smaken ska få strömma in i min drägglande mun.
då blire julte också. och mor min ska dricka glöggeli glögg. glögg glögg glögg. mjo, lite jul de kmr va här då. jag spricker av längtan D:
nån mer som har julkänsla och längtar?

en. eller tusen julpussar till er :*


22 november

hejhej.

jag har sovit hos jenny :) igår så .. ja vad gjorde vi ? x) vi spelade lite nitendo DS och åt godis. sen pratade vi typ. och hon målade min naglar. men de blev förstört. vi somnade vid kanske 0.00 eller 01.00 typ. idag så har vi spelat mer nitendo DS. och vare m kaninerna :D sen när vi kom in frös jag som bara fan. så då la vi oss i sängen o läste. sen gjorde vi en koja under täcket. jag låg innerst. jag låg tryckt mot väggen med huvet under täcket. o så sa jag "det här är värsta mysigt. för om man är mot väggen då kan man andas. och så om nån skulle komma skulle dom attakera dej först". då fick jenny hyper och röck av mej täcket o så la hon sig innerst. sen fick jag inte ha täcke mer :( fegis.

alldeles nyss var jag och far i birsta för att köpa en ny innebandy klubba te mej. men vi hittade ingen ;/ synd. synd. synd.

snart ska vi äta. hoppas jag. för jag är jätte hungrig! men de blir nog om ungefär 30 minuter. sen efter maten ska jag och mamma baka lussebullar :DDDDDDDD då ska jag iaf poppa julmusik så du vet. wei wei wei. hihi. jävla snö kom nu jag är så less på detta skitväder!!!!!!!! så nu har jag sagt mitt :)

 

nu ska jag läsa lite bloggar. sen ska jag nog pyssla lite. eller så får de bli sen. för jag är så huuuungriiig.

 

puss :*


21 november

heej. - igen. :D

sen sist har jag pysslat lite. med almanackan :) ja, jag gör en egen almanacka för 2010 :) hihi. den blir nog bra. för det är så fina bilder i den. tihihi. busigt. och så har jag vare hos fridas fina kaniner :D scott åt alla äpplen.. nästan. scott=mat. :DDDDDDDDDDDD
tok. tok. tok. tok. tok. tok. tok. tok.tok. tok. tok. tok.tok. tok. tok. tok.tok. tok. tok.

mor, far och min broder är på innebandy. men inte jag. som ni ser. eller mja. och systra mi är.. inte hemma. :D
hahah --> :D <-- HHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA.

Jenny ska kanske va m karin today. om inte. ja då vetu, ja då ska jenny leka m mej :D eftersom julia inte ville. haha. inte ville.

nej du. nu ska jag packa min väska och dra.


























haha. nej de ska jag inte. min humor är bara på lite busis humöris. men nej nej, jag ska ta med mej rumpan till mitt rum och fortsätta med almanackan. slå en pling vettja :D

puss:*

fina ipod. kom till mej

hejhej.

ja, idag vaknade jag helt av mej själv tjugo i tio. då satte jag mej och såg på disney channel. weeeeei. därefter blev det en varm dusch och sen vandrade jag iväg till kaninerna. dom är ju försöta. allihopa. dock så är deras burar otroligt vidrig. ussssh. men jag städade en av burarna någolunda :) sen ska jag ta mej dit igen för att puma, peak och scott inte ska få vara ute mer x) haha. och ikväll ska jag dit ännu en gång och ge dom mat lite vatten o.s.v.
alldeles nyss, precis innan jag satte mej här för att uppdatera så skrev jag en önskelista. hihihihiihihihihhiihihihihihiihihihiiiiiiiiiiiihihihihiihihihihiihihihihi. snart äre jul.
STJÄRNORNA FALLER i NATTEN NUUU,
HiMLARNA SÄNKER SiG, NER ÖVER JOOOORDEN.
Å NÄR STJÄRNANS BLOSS, TÄNDER SiTT LJUS HOS OSS,
BRiNNER EN LÅGA KLAR, i HELA NOOOOOOORDEN.
'BAM BAM'
JULEN ÄR HÄÄR, OCH LYSER FRiD PÅ JORDEN,
GLÄDJEN ÄR STOOR, i ETT BARNS KLARA ÖGON BOR DEN *pekar på mej*
JULEN ÄR HÄR, LÅT OSS TA VARANDRAS HÄNDER,
NÄR JULEN ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!
eller nåt :D

kolla bara vad jag vill ha i julklapp:

helst vill jag ha dom 4 första. för dom är finast. kanske. eller ja, jag vill ha dom iaf.
vad ska jag göra idag?
ja det återstår att se. ville leka m julia. men bla bla bla. hon ska va hos sin mormor. och blaha bla.

ja.

puss :*

mysteriet på greveholm

hejsan hoppsan!

idag så mådde jag mycket bättre än igår. mycket med stort M :) jag var på skolan. helt okej. ovanligt. nej. jag hade kemi prov. lalalalalal :/ men ja. sen hade vi typ 2 timmars teknik. eller nåt sånt.

hemma så fikade jag. sen satte jag mej och såg på mysteriet på greveholm. det är typ det jag har gjort idag x) och läst lite. och sett på idol. jo juste, jag är kaninvakt oxå. åt frida. eller ja, jag är vakt åt hennes kaniner ;)
dom är söt dom :D hihi. hon har ju kaninungar ♥
jo, men jag har som sagt sett på mysteriet på greveholm. den filmen/julkalendern har väl alla sett ? ;) om inte. oj oj oj. ni har missat nåt. vrf inte titta på den nu genast ? :P hahah. den är skit bra.

   

klicka på bilderna för att se större ;)

 

till veckan, ja då blire nånting kul med frida :D hihi. se bilden nedan.


haha. ful jacob är i bakrunden :<

nej, nu känner jag hur tröttheten tar över. jag ska gå på toa :D sen ska jag.. borsta gaddarna. sen får vi se. om de blir sängen.

jo, jag tror jag ska gå o lägga mej o läsa. ja de gör jag bestämt.

 

puss :*


new moon

hej.

just nu är jag ö-v-e-r-l-y-c-k-l-ig som nog många andra. har ni missat de? har ni? har ni? har ni? hihihihihihihihi. DET ÄR 11 ÅRS GRÄNS PÅ TWiLiGHT!!!! emilia dör. hon ska på bio. med frida. till.veckan.kanske.på.måndag.eller.torsdag.

JiPPiiiE :)))))))))

 

emilia is happppy girl. 
 

bild jävel vill inte laddas upp. men w/e. neeeeew mooon her I coome.


fridas stora läppar.

hejsan alla fans.

nu är jag klar med designen. tycker bestämt den blev okej. nej mer än okej. den blev fiiiiin :D hihihi. nu måste ni, helt seriöst och ärligt säga vad ni tycker om den. Gillar ni min nya header/design?

 

har äte middag nu oxå, ska läsa 2 eller 3 till bloggar. sen ska jag se på mysteriet på greveholm och så måste jag träna på kemin. för ska jag på skolan imorrn så äre prooov. jippie.

frida har förstorat läpparna. fint va ? :) älskar de.♥

puss :*


sjukling.

hejsan alla friska.

ja, jag sitter nu här med ett huvud som värker, en näsa som rinner och ögon som kämpar för att hålla sig uppe. myys.
jag hade vare hemma från skolan idag, tror jag om de inte hade vare bad. men annars hade jag ju säkert fått åkt o badat själv. och nej tack. säger jag bara. så jag har kämpat mej genom skolan ^^ men mamma kom o hämtade mej strax efter två för jag är ju inte på topp riktigt. skulle slutat halv fyra. jag håller just nu på med en header/design. haha x) men jaa. jag  har tråkigt. är astrött. men tror inte jag ska sova riktigt,  då kmr jag säkert inte somna ikväll. så jag får försöka vara vaken <;

och så sa mamma "näääe. jag tror jag har ångrat mej. du ska nog ta spruutan." man ba, jaha. okej. så ja, nu ska jag oxå ta svinis sprutan. bryr mej inte så mkt. allt är ju förstorat. man kan dööööö av svininfluensan. och man kan bli handikappaaad av svininfluensa sprutaaaaaan. så .. ja. jag ska ta den. tydligen. haha.

nej, nu ska jag se mysteriet på greve holm. eller fortsätta med designen. :)

puss :*

sen - bonde söker fru

hej.

jag-uppdaterar-igen. wow.

ja, men sen sist har jag inte alls gjort mycket. ha.ha. jag har suttit här vid datorn och beundrat mina fina v-bilder på msn. jag gör de fortfarande. :D haha. och så har jag duschat. och jag tränade engelska läxa i duschen. man tejpar upp boken på duschen så kan man läsa xD AHAH. och så har jag tränat lite kemi. boring.se :)

och nu hetsar jag på spotify som inte vill sammarbeta. men jag lyssnar på lite låtar. som julia tipsade om ;) så jag ser om de är nå bra ;) sen när mamma kommer hem ska hon få förhöra mej på läxorna, och så ska vi se bonde söker fru. ahahha love it.

och nu slutade spotify funka helt. gr8. men ja. vissa verkar inte ha förstått att texten med fet text är frågor till er läsare och de betyder att ni ska svara på dom :) ha-ha. *tving tving* (underförstått att jag inte menar all fet text.)

 

nej, nu ska jag.. vi får se :P

 

Puss :*


ny design - igen

hej hej alla läsare!

 

Ny design - igen. ha-ha. nej men, vad tycker ni om den? själv tycker jag den är lite wb frida's x) hehehehehe. fast hennes är typ 100 ggr snyggare. ----> www.heyyfrida.blogg.se <----
jag verkligen SKA göra en snygg design när jag orkar. det var ju givetvis tänkt att den här skulle bli snygg. men den blev som den blev. men det lär ju komma en ny snart xD hehe.

tycker ni om att jag byter design ofta?

Idag vare skola, helt okej. som vanligt då. vi hade hål på första lektionen - SO. så vi hade ju kunnat sovit längre ._. men sånt får man inte reda på :) jippiejajej. sen så har vi haft fysik. hate it. och biologi. och sy slöjd. blev klar med en sak då ;) sen slutade vi. eller okej, vi har haft mentors tid också. men jaja. w/e.

men när jag kom hem och i slutet av dan mådde jag inge vidare. jag var trött, känning i halsen och snorig. nu är jag inte lika trött. men fortfarande trött ändå.. :/ kanske lägga sig tidigt ikv. ;) blir ingen träning för min del iaf :(  men det är väl lika bra, så jag inte ser till så jag blir sjuk.

jag har upptäck en skit cool sak på msn 8) hehe.. men om jag gör en viss smilie ändras min v-bild. så gör jag en sån --> :) äre en bild på mej när jag är glad. en sån ---> (H) så är jag cool.
JEEY. nej, nu skka jag beundra mina v-bilder lite till och visa nån annan de. sen blir lite plugg. men de har man ju tid till om jag inte tränar.

puss :*


lite blandat så där.

hej.

öhm.. alltså. förlåt för den dåliga updateringen xD men ja. jag är lite lat och orkar alltså inte updatera. men ja, nu får jag ta o skärpa mej! så jag inte tappar dom ynka besökarna jag har ;)

btw. vilka besöker min blogg ? :) kul o veta.

ja, jag har ju varit på tAKiDA och ja det var kul :D förbandet var inge vidare xD dom hette typ sonic syndicates eller nåt weird. kmr inte ihåg. men w/e. takida var bra :) bra låtar o så. saknade dock too late men får väl lyssna på spotify x) ha. nej men. det blir nog fler takida konserter. för de var ruligt ruligt må ja säga. inget o klaga på. vi hade bra platser :) nästa gång skulle jag typ gå med Julia. för hon blev lite sur.<3 hihihihihihihihi.

jag köpte en tröja oxå. dock inte den jag ville ha. men jag gillar denna med. den är skön. och snygg. 500 :-

va tycker du ?

                  
och jaa, den är spegelvänd x) men knäpte i camen o vet inte hur man ställer in. duktigt!

Idag vare skola. helt okej. :P de var innebandy DM. eller alltså typ kval eller nåt? jag var inte med. för jag ville inte. haha. logiskt. men min klass vann iaf. och de är ju bra.

sen fick vi tillbaka språkproven idag ;) och jag är riktigt nöjd. eller mer än nöjd. jag hade MVG. såatteh :D

sen skulle vi börja skriva nån dialog i affären. haha, min o calles blir ju.. bra ^^ eh.

 

efter skolan va jag med jenny. vi pluggade SO och ja, vi är duktig :) men man vill ju få bra 'resultat'. ska kanske plugga lite mer sen. men de är inte speciellt mycket vi ska kunna den här gången. så de går nog bra :P får jag hoppas..

 

haha.

 

Puss :*

 

komentera meeer.


takida

hejsan.

idag är de fredag den trettonde!! för er som missat de ;)

det var skola idag. vi såg nån film kl. 12.00. den hette "varg". den var skithemsk. kan inte berätta va den handlade om. för då gråter jag. men den handlade om djur. så mkt kan ja säga ;)

vi slutade 15.00. bättre de än 15.30. men skulle gärna slutat 14.00 ^^ hah. men ja.

hemma så har jag bara.. fikat. duschat och pysslat klart en sak. se här på bilderna va de är för vackert:



det är ett handsmycke. kanske anorlunda? kanske fult? HA. men jag har gjort de själv (A)

ikväll blire tAKiDAAAAAAAAAAAAAAAA.
kuul. hihihi <:
vad ska ni gö ikväll ? :)

Puss :*


11 november

hej hej.

igår efter skolan så skjutsade mamma mej till karin. för jag och karin ville träna på franska läxan tsm :) men så hade vi ju en massa mer läxor som vi tog chansen och tränade oxå. vi tränade på:
*SO
*Franska
*Engelska

och medan vi tränade de där så hade vi ju en massa kul oxå :) vi skrattade en massa. kul kul. sen så klädde vi ut oss till fjortisar oxå. karin lyckades ju. haha. hon blev lite depp ett tag där då. men de va kul de med xD och så såg vi på TV och läste bloggar. vi åt middag oxå ^^ typ de som gjorde igår. jag sov hos karin förresten. imorse väckte karin mej vid 6.30 <.< drygt. men då fiixade vi oss och åt frukost. sen gick vi ut te bussen.

på skolan så vare väl som vanligt. lektioner. lektioner. lektioner. fast de va egentligen inte så många lektioner. de är inte de på onsdagar ;D haha :D

och jo frida, eller ja puma har fått 7 st små kaninisar. TTTTTTT. lav. :D

nu eller ja snart ska jag äta lite middag. sen blir träning och lite plugg ;) vi hörs.

Puss :*

pluggish.

hej sverige!

va gör ni denna fina kväll? själv sitter jag och plugar. mys. jag har SO. vi fick SO-läxa idag. 4 sidor tills på onsdag. och imorrn ska jag sova hos Karin. så de är bäst o plugga nu. de är risk de inte blir så mkt plugg imorrn xD

känns som jag skriver ett långt inlägg. haha. jag är redan klar m de jag hade att säga xD

puss :*

fin tröja.

hej.

äre nån som vill på birsta eller så med mej nån dag ? :DDDD
sneeela. jag beeeeeeeeer. jag har verkligen nåt jag måste köpa xD
|
v

så.. vill du ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
haha.

jomen, vi hörs då.

puss :*

design.

designen som jag har nu får duga så länge ;) måste gö franska nu. sen ska jag inte sitta vid datorn mer. så de blir kanske imorrn. eller ja, håll ögonen öppna, så finns de kanske en ny underbart otroligt sheeta snygg design nån dag :D :D :D :D

5 november.

hej alla bloggläsare. haha. alla. ska man kanske säga: "hej bloggläsaren!" hahahahaha.

 

jaa.. idag var det skola då (: helt okej. vi hade vanliga lektioner som svenska, engelska, idrott, matte, språk och så ;) idrotten var ganska kul idag. men jag blev rätt yr, för man skulle gö en massa kullerbyttor, rulla, stå på huvet, hjula o.s.v. det är inte riktigt min specialitet om man säger så. haha. jag blir yr av minsta lilla ^^ men den var kul ändå.

 

sen jag kom hem från skolan har jag inte gjort så mycket. jag har fikat, ätit middag och läst bloggar. typ:

* Kissies

*Dessies

*Amandas
*Hanapee's

*paow's

och så :P

 

nu måste jag träna på franskan. eftersom vi har det tills imorrn. och jag kan de inte sådär överdrivet bra. efter jag har gjort läxan ska jag nog fiixa naglarna :) för nu ser dom förjävlig ut. har kvar de där halloween nagellacket. eller ja, bara små duttar av de xD

      
                         Vad tycker du om den där bilden? ;)

Knäppte den när jag gick på promenad nån dag för ett tag sen med skolan. HAHA. jag undrar just varför det står Levande Barn. det brukar stå lekande ? ._. eller.. döda !? hahahaha.

Puss :*


plugg.

hej hej.

idag vare skola då. helt okej. vi har så lite lektioner på onsdagar och så är det kortdag så dom går rätt fort ;) haha. hade syslöjd idag oxå, sista timmen. och oj, haha. jag gör typ ingenting då ._. men de är fatt.. jag pratar ju lite, sen så brukar man få vänta ganska länge på hjälp. eftersom ulla inte hör så bra, sen går hon till alla andra förutom en själv D: grr.

Just nu så sitter jag och lyssnar på musik och gör engelska läxa. duktigt va ? :)
kan nån säga nån bra musik?

sen ska jag nog fiixa designen/headern. funderar på och göra en ny. har en:


ska jag ha den? xD HAHAHAHAHHA. nej men seriöst. nu måste jag plugga.

puss :*


när jag orkar.

hej. jag ska gö en ny design/header när jag orkar. :D hejdå

RSS 2.0