hejsan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jäkla skit, vrf vill de inte funka nu då ?

läääxa

hejsaaaaaan!

idag på skolan luktade de spya så man höll på dog. seriöst.
hm, de har vart både kul o tråkigt. hahahahahh, på min lunchrast satt ja uppe o prata m julia, hahahah, hon är så kul den pricken. hon hade gjort en jätte fin, på riktigt, den va fin :) men den va aslång xD hahah, sen så, ja hon är askul, ja höll på kissa på mej..

...

...... som vanligt då. heheh.

annars då ?
ingenting, förutom att jag är dö förkyld nu, näsan håller för tusiken på att trilla av. snyter mej oftare än va femte minut. och ja har nyst mer idag än va ja gjort sammanlagt alla dagar sen i december. ojojoj.
är lite trött o.

men sen så hade ja biologiläxa tills idag, och eh, ja hade inte gjort den :§ hah. men hade mappen hemma, så då kunde ja säga att ja gjort den, för ja visste att vi hade läxa, men hade bara totalt glömt bort att ja hade mappen hemma, så ja kunde gö den och sen ta m mappen på skolan igen. så ja, då va ja ju lite tvungen o gö den läxan. så nu är den gjord. men sen så har vi nån skit svenska läxa oxå, bajssss. astråkigt. verkligen. om typ mowgli och nisse.heehe.
men orka läsa, texterna suger, och så äre asmkt frågor, vet inte ens vilka frågor, smidigt.
jaja, får väl se imorrn hure har gått, kanske läste helt fel berättelser? haha, nä, omöjligt. så som thore har babblat på om dessa.
men ja, nu måste ja fortsätta plugga.
hahah!

ohhej

eyyo!

nyss stod de nåra småtjejer här utanför o kolla in genom fönstret, heheh.
sen gick pappa o öppnade o bara "hej, va vill ni då?" *happyface*
dom bah... eh.."de va inge!"

tjaooooo

hejsan hoppsan lillebror !

jag mår mkt bättre nu, så skola blire nog imorrn! :p orkar inte gå hemma ännu en dag, blir så himla rastlös. hoppas bara att de är fler friska imorrn oxå, de va en liten fågel som kom o viska i mitt öra att dom bara var 10st i klassen idag, haha!

följde m på träningen idag, fast tränade ju inte :p men vi fick säga storlek o.s.v. på tröjor typ. och så fick vi nummer, ja fick nummer 9! :D alltså, fotboll pratar vi om x)
och ah, de va kul, även fast ja bara tittade x) haha ! man vart lite sugen o träna, men sen efter påsklovet så äre träning igen, o då ska jag va med ! då äre träning ute på grus ;) och dom ska ta kort till hemsidan, haha.

ska sitta lite mer vid datorn, sen så ska jag duscha, o kanske bestämma vad jag ska ha för kläder imorrn, så de går lite fort :p

men aja, hejdå mina små kycklingar.

mina nya naglar, typ som fokis

jag har fixat naglarna :)
HAH, nä. jo. men dom ser inte ut sådär!
..längre!

AHAH

love u frida bebis

krya påre issa

hejsan alla småsmåsmå bloggläsare.♥

idag så har jag ätit och suttit vid datorn. tjohej va kul !
isabelle har oxå blitt lite sjuk nu, ont i huve och illamående. de va ju så allt började för mej, så jag har en liten känsla av att de är jag som smittat na. hehe. och agnes lär ju oxå bli sjuk snart.. kanske. eftersom jag, karin, issa och agnes sov i samma säng. och både jag och karin blev sjuk, så kan ju vi ha smittat issa o agnes. men ja, man får väl se..
hoppas issa blir frisk snart iaf, hon som ska till fjällen på påsklovet ! :p
själv tänkte ja va m julia nån dag iaf, och frida, om hon tänkt va hemma :) :)

ikväll ska jag följa m på träningen, men inte träna, eftersom jag inte är helt frisk, jag tror jag ska på skolan imorrn, men jag känner mej inte helt säker. faktiskt. mår inte helt 100. och måste, måste måste va frisk på lovet, så får se om ja blir hemma imorrn med... men som sagt ska jag följa m på träningen ikväll, för julia trodde vi skulle få nummmer och sådär. tröjnummer alltså :p ha, hoppas jag får typ 9, 20 eller nåt sånt. helst 11. eller 22 :D haah :)

jo, jag kom och tänka på våren, för gud va jag längtar ! sen.. så behöver jag nog inte va rädd för att gå skolös ^^

ihihiihih :D

fast 3 av skorna är gamla, de är dom vita längst bak, dom i mitten längst fram, och dom till höger längst fram :p
nädu, nu ska jag äta, eller sova lite, för jag MÅSTE bli frisk. men jag är ju typ de iaf :) så pussipussii :)

agwrhioolöfk

hejsan alla !

har sett på the notebook, aaaasbra :D hihi. :) nu vill ja se en annan film, kmr inte riktigt ihåg va den hette.. men sandra trodde inte hon hade kvar den :/ attans..
nu har jag verkligen ingenting att göra, ingenting alls!

skulle kunna läsa, men de orkar ja inte.. haha ! pyssla, de är så jobbit att dra fram ^^ nä, ja vet inte. blir hemma imorrn oxå, från skolan alltså..
undra vad man ska hitta på dårå?
åh, asjobbigt att va sjuk näre inte finns nåt att gö ;) hah.

vad brukar du göra när du är sjuk?

hejohå

mina lila små älsklingar är hemma nu :D

 


coolt :D

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval('A()',5); void(0);

om du klistrar in de i rutan där man skriver adressen o så klickaru på enter, alltså du måste han en annan sida upp först, men iaf, gö de, ascoolt :D

ja, hej små konvärs, kom hem!

MiNA SKOR HAR KOMMEEEE! YES. YES. YES.
hm, nu får man väl bara vänta tills vi ska hämta dom, sen kmr jag traska runt i dom 24/7. hoppas dom är snygg, men dom är ju snygg? så ja :D heheh.

vill haa! :D

hejsan bebisar!♥

jag har astråkigt, verkligeeeeeeeeeeeeeen. egentligen borde jag väl sova, men jag vet att de inte kmr gå, för ja sov en stund förut. hehehe.
och sen är jag hungrig. men kmr ändå inte kunna äta, för jag är fortfarande mätt. haha! jobbigt.

så nu sitter jag här och lyssnar på melissa horn, hon är så bra ((:
och jag saknar en underbar liten halsduk. vill ha, måste ha!!

har bara sett den på bild på datorn, så vet inte om den är snygg på riktigt.
men på bild sååå, mmmm-mm.
MEN den kmr ju aldrig till dom nedrans affärerna här. shito. och om jag ska beställa från hemsidan, ginas alltså, så finns den bara i svart!! och jag som vill ha vit.. :(
jobbigt de här hurru. haha!

nä, nu så.. borde ja sova, eller äta. möjligen läsa. iaf lämna datorn, så vi får väl se hur de går m de. ha.

sjuuuuk

men hejsan alla glada !

är fortfarande sjuk.. *suck*. men är piggare än igår, men hade mer feber ! 38.2 så jag blir tyvärr hemma från skolan imorrn.. men vi har ju trots allt bara 2 lektioner imorrn, så då missar jag ju inte så mkt iaf ;)
idag har jag inte gjort mkt alls.. ätit. ätit. sovit. pysslat pytte lite, sen har jag sett på new moon ! men så fort jag såg esme så börja jag tänka på grey's eftersom det är samma person som spelar esme i twilight som ava/rebecka i grey's.. så nu är man ju hyffsat sugen att se på grey's..

snart äre mat, men vad ska jag hitta på efter maten? och hela dagen imorrn?
åhåhåhå...
jag hoppas att mina kära lila converse kmr snart :D

dom klickade jag ju hem här

adjö.

jag är lite sjuk idag jag.

hejsan !!

igår var jag m karin, issa och agnes :) askul.<3 vi skulle spela eyetoy, och vi spelade lite, men de blev att vi blev aströtta sen så prata vi bara, och såg lite på tv. sen så, ja, vi pratade hela kvällen inprincip :pp haha. men de va iaf kul (:
idag typ vaknade jag vid 10.00, det kanske var av agnes, jag vet inte riktigt. men ja, sen blev jag astrött och nu är jag sjuk :/ yey.
har ont i kroppen, lite i huvet och är astrött. men kan inte sova, och om ja gör de lä ja ju inte somna ikväll iaf, jag har iiinga bloggar att läsa, så snälla, tipsa bloggar? (:

åh, kmr ha astråkigt hela kvällen. och snäääälla, låt mej va pigg tills imorrn, jag vill gö nåt, men jag kanske ska tat lite lungt så ja är pigg på påsklovet ! :D
iaf, så går vi bara till typ 10.20 på måndag, skönt, tisdag, onsdag och torsdag 14.00. alltså ingen långdag ! yes.

jag har astråkiggggt, men ja, ska väl se om man hittar nåt kul på datorn, orkar inget annat. eller joo, se på grey's. fatta grey's sug jag har nu eller, perfekt dag att se på grey's lixom! jag vill verkligen se på grey's, varför har vi inte season 5? y?

hejrå, och joo, snälla, hur gör man för att byta bild längst ner på ett inlägg?

melissa horn

den här låten är så jäkla bra ! älskaren. lyssna och njut.

förresten, förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte orkat.

lyssna på spotify, på alla hennes låtar vettja :')

hej söta konvärs.

men hej flickor och pojkar !

idag vare match i skyttis, och jag mådde skit. så de va icke något kul alls nä. eller joo, lite, men vrf måste ja må dåligt idag av alla dagar? bajs. sen efter ja hade duschat började ja må bra, och nu mår jag helt bra !! åh, kunde ja inte gjort de hela dan idag så ja hade kunna spela. jag va på plan, men ja spelade typ inte, för ja orkade inte :p haha.

annars då?
ingenting, kom typ hem för 1h 30 min sen :p har äte mat och sutte vid datorn. ska kanske läsa snart, eller äta godis :D haha.
imorrn äre skola, jey. askul, eller inte. men iaf, så har jag en fråga,
ska jag beställa hem dessa underbaringar?

ÅH, ViSST ÄR DOM Fiiin?
mumsiiii.
jag borde beställa dom va? :)

hejråååå. jo juste, vart på designadinblogg ska man klicka för att kunna ändra bilden i slutet av alla inlägg? orkar inte leta, och hatar bilden ja har nu. haha !

hejdu, idag ska jag till skyttis, hejdåru.

hejdu !

vaknade för en kvart sen ungefär ^^ om 1h30min så ska jag fara te öviiiik ! haha, aaaaaaaskul, ska spela i skyttis!!! längtar som fasiken. :D
men sen, så är jag lite sur att de va just idag då ! för jag hade ju vela sett leos match ! menmen.

skit.

skit oxå.
leo, en kille från innebandyskolan ska ha match i matfors imorrn, då vi har match i övik, där han bor ! otur eller vad?

grattis, wohoo

GRATTiS SYSTER!!

 





vad fåru för nåt troru?  ;)


hej isabelle, visst hade vi kul?

hoho!

i förrgår var ju issa hos mej, och oj vad galet!
hahahahah, vi spelade couronne, jag vann alla gånger förutom sista :DD hahaha, synd issa, sen vann ja alla gånger på vänd tia! :)
och issa rå, när hon skulle skjuta på couronne så stötte hon till hela "planen". då började jag asgarva så jag var tvungen att lägga mej ner, så då låg jag under borde och HAHA.....
sen ville vi gö kladdis :) HAHA. de tog en timme...
..heheheh.
Inga kom te oss för hon skulle klippa sig, och precis när hon kom rusar mamma in i köket och ropar "VAD GÖR Niii?????" och så sliter hon upp mikron där en kladdkake grej håller på o svämma över sen till spiset där smöret KOKAR. issa och jag bara asgarvar. hahahahah! askul!

visst sere gott ut? MM-MMM. HAHAH... jätte..

och igår sov jag hos issa, då smälte vi marabou och la i andra former, så de blev marabou, men den såg anorlunda ut xD HAHA.


och så gjorde vi chokladbollar !

annars så spelade vi kort hela kvällen och skrattade m.m ! askul, puss påre issa :)))))

innan ja for till issa igår var jag och mamma på birsta, då köpte jag lite saker, inge mkt :P men nästa vecka får mamma lön, så då ska vi in igen, o då blire shopping, för då har jag ca. 700kr ! ;D


köpte alltså..
svarta converse stadium
läppsyler kapphal (?)
vargbröder  6 akademibokhandeln

 

gårdagens och dagens outfit (fast utan converse)


asdålig bild, javet!

 

ska läsa nu, så jag kan börja på vargbröder snart! hihi, adjö.


issaaaaaa

hahaha, har vart m issa idag, askul.<3
HAHA, som vi garvat, skriver lite sen. imorrn eller så, ni kan få veta lite smygis..
..vi bakade kladdkaka och så precis när inga kom hit så svämmade de över i mikron och vi kokade smöret då mamma kom inrusandes i köket och ba "va gör ni??!!!??!" haha, kul hare vart iaf, men nu måste ja se slutet på hockeyn. hejrå.


jak skall lesa

hejdu glade, ta en spade, och gräv ner dej, så jag slipper se dej..

eh, nej, de behöver du inte, ångra mej. hhihihihih.

har absolut ingenting och göra, och är inte sugen på att spela the sims (?????) omg. eller nåt.
så jag tänkte vara lite duktig, och gå och göra mej klar, sen lägga mej, då är klockan alltså ca. 21.30 ;) o då kan ja ju ligga o läsa i nån timme eller så :D
haha, orka engelskan.


hejdu

hahaha, "naturligtvis tjock sula" vi får väl se ;)

På skolan nu, har inte gjort så mycket, har suttit i 50 min i datasalen o bara försöka göra en framsida till en rymdgrej, den vart väl helt okej, nu så .. gör ja ingenting :p
snart ska ja ha HK, gör vi nåt kul kanske ni har turen att få nån bild ;D


Nu behöver jag din hjälp !


Hjälp mej nu, snälla !

ska jag köpa svarta, lila eller grå converse?

och ska de va tunn eller tjock sula?


mitt the sims hus ! *bildbomb*

hej, äntligen klar med mitt sims hus !
det blev gigantiskt, men jag är ändå rätt nöjd :) eller inte med orginalhuset, alltså det hon bor i, utsidan där är inte så fint, men ja, ni ska få se bilder :)

men när ja hade lagt upp en annan bild som jag print screenat syntes inte på fridas dator, för den var så mörk. så jag har fått gjorde dessa bilder lite ljusare, satt förhoppningsvis alla ska kunna se mitt mästerverk! HAHA. men då vart de lite sämst kvalite på bilderna. men jaja, de bjuder vi på :)

gården :)


sovrummet


köket


vardagsrummet



toaletten



trappen och det vid trappen



hallen


ett "mysrum".






japp, de va allt ! ;)
eller jag har ett träningsrum och ett samlingsrum oxå, men dom är så tråkig, så dom vare ingen idé att ta bild på :p
sen vet jag att skorstenen (HETER SÅ?) ser helt weird och ful ut. men vet inte hur man gör den kortare och ändra färg, sen har jag glömt att fixa bilen, annars är nog allt som de ska troja ;)

träden framför huset ska föreställa en allé ;D




en dag m frida bebis.

hanne tkr oxå anna va bra :)

idag ha ja vart m frida, hon ringde imorse, då hade jag knappt vakna, så då när ja prata börja frida skratta asroligt, hahaha!

men hon kom till mej efter ett tag o då spelade vi couronne. hon vann, skitunge♥

 

sen var vi hos henne, då var vi ute, vi typ tittade på kaninerna. HAHA, sen gungade jag, o så fick frida knuffa på mej. HAHAH. elak jag är. >:)

sen grilla vi korv, HAHA, jag är snart specialist på de. men när vi skulle tända "brasan" så tog de lite tid, för först försöke frida, men då ville inte träbitarna fatta eld. sen skulle jag försöka, men då blåste vinden ut 2 av mina tändstickor innan ja ens hann föra ner dom till träbitarna o tidningspapperet, sen så bröt ja av en tändsticka xD o frida tappa en. men tillslut, tillslut lyckades vi !
och frida tappade en korv i elden, haha, jag skrattade så jag dog. men åsa åt upp den (??)

vi lekte hundar ett tag oxå, då kände vi oss stor :D men de va astråkigt. så vi gick in.

då spela vi massa kort. sen sa frida "SKA Vi LEKA EDWARD O BELLA????". "okej". sa ja, båda ville va edward, men frida fick börja, då tvinga hon ner mej på golvet. sen tvinga hon mej att ligga och sprattla. för att hon skulle bita mej i armen????? sen när jag var edward fick inte jag bita henne? elakt.

så då jagade jag henne runt hela huset, tills vi hamnade framför datorn. haha !

 

och vi har spelat massa kort, sen så skrattade jag och lutade mej bakåt, då ramla jag ur sängen xD men som tur var så hade frida kuddar på golvet vid sängen så jag landa på dom. men jag låg där och asgarva. då la sig frida på mej. de gjorde asont. haha. men nej, de ha vart kul.♥

 

nu ska jag FÖRSÖKA spela sims. okok?

 

pussiisaarrrr.

 

imorrn äre skola. hua.


jo tjena.

hahahahaha. hohohohoohoho.

ingen tkr anna va bra.
förutom jag.
och mamma.
och sandra.
och pappa.
ingen annan.
heheh.

aja, när malena skulle ge anna priset så sarom ju "sångfågeln". jag bah "ofta sångfågel, HAHAH, de är hon som är fågeln!" för malena hade värsta fjäderklänningen, o så asgarva ja, men ingen annan, ja bah "meh, de dä va ju kul, nu ska ni skratta!" HAHAHHAHAH.


go anna !!

oh yes, anna vann :D

..darin skulle vunne..




... men oh yes, anna vann :D :D :D hihihihihihihii.
bäst musiksmak har jag, så.


du skulle bara våga krascha.

alltså, förut när ja skulle starta sims lät min dator helt cp.
jag tror den kmr paja, åh då dör jag. inte nog m att ja inte har nån dator att sitta vid, jag klara mej nog lite bättre från de än tanken på att min sims försvinner!!!!!!
FATTA.
jag dör. dör. gråter. dör och gråter lite till när ja tänker på de.
kommit aslångt på hon!!!!!!!!!!!
1. hade hittat alla fjärilar på första. alltså äre bara fjärilar som finns på destination kvar.
2. hade en skalbagge kvar på första. alltså bara destination.
3. klarat ALLT m matlagning.
4. uppfyllt livslånga önskan.
5. klarat typ 5 eller 6 sånna här saker.. va hetere? helt. men mat, händighet, karisma.
6. klarat ett uppdrag i kina.
7. snyggt hus.
8. hitta massa ädelstenar o shit.
9. köpt en MASSA saker.

jag kmr måsta börja om från början om datahelvetet kraschar. då jäklar dör jag. ååh, kommit aslångt ju :(
jag kmr sitta 24/7 om datorn pajjar, så jag spelar upp en gubbe sådär långt.
hm, men vad sjutton ska jag spela på isåfall?
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

mitt liv ligger i den här datorn.

HE-HE


varför mejjjjjjjjjjjjj?

jag....tror..............jag..dör.

de gick inte att spara mitt sims, på riktigt. jag dör.
jag hade gjort mkt.
mkt.
mkt.
mkt.
jag dör. nu.dör. åååh.
mitt kära sims, varför? </3
whyyyyyyyy?
jag hade löst ett sånt där äventyr (och ett till, men de hade ja hunne spara iaf), jag hade samlat 2 fjärilar, (nya) en skalbagge (ny), köpt typ 30 böcker, blive stjärnkock, hittat nya växter bl.a pampelmus och körsbär, hade planterat dom, hade köpt 2 små drakar, alltså. förstår ni?
SPELA UPP DE DÄR ÅT MEJ?????+??+??????
nu.


badamadabaaammm

ey yo.

jag vakna nyss.
eller neej, HAAH. trodde de va 3 minuter sen, men så kikar man lite under lugg på klockan, de va ju 20 minuter sen !
men ändå.
jag ska badamdamdamdaa......











.....

.....




......... inte se grey's D:


......





...............




..........inte sitta framför datorn..JOO, men inte internet.




.....sims, ofc!

bajs på mina bebisar och på min bebis julia som blir fjortis idaaag :DD


hahahohohihihehe

HAHAHAHAHHAHAHAHAH.
mina gamla inlägg. jag dör.
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
döör.
låt mej gå under jorden, tack.
för jag dööörröörööörrröööörrröööörrrörörö.

aja, har kollat på när jonas och elin spelat coronn (stavning?), sen försökte dom få mej att spela mot elin, men jag vet inte ens hur man håller pinnen? så nejtack. :D
sen spelade dom kallaha, då kollade jag oxå, sen mötte jag elin, jag vann med 1 kula. HAHA. :D
tur man kan ha, eller, skicklighet :)

snart ska jag kekaaaaa.


hej barn, farbror emilia är hemma !

känn dej som hemaaa-aaaaaaa !

jak er hema no!

 

hm, de har vare kalas i fjälls ja. nästan, inte riktigt. blås o tjohej.

 

mamma berättade för jonas att en dag när vi åkte slalom så blåste de så mkt så jag inte tog mej framåt. hehehee, jag stod där och nora, hasse och mamma bara svisheeli svish. nästan iaf, så nu kom jonas te mej och började imitera mej när ja stod där i backen och försökte ta mej fram.

HAHA.

jag ska.. duscha sen, kanske rita lite modelllsssss ;p men jag har sutte vid datorn ett tag nu, för att fixa liteeeee, eftersom den inte har fått vart m så mkt. (EN DAG) HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA.
och så trodde pappa att den kanske är på väg att krascha. om den gör de, då kraschar jag oxå.
vad ska jag då hitta på, på dagarna???????
och åååååååååh, mitt liv kmr gå under. AAAAAH.

(ang. rubriken - farbror låter bättre, okok?)


hej du fizzybubbles och..?


emilia är framme i fjälls ! ;p

hejsan bebisar!

i fjällen nu, har äte o ritat lite när ja kom fram ;) nu sitter jag i nåt litet hus, ca. 30 m från stugan däre finns gratis internet, superbra ju ! :D
men de blir nog inte så långa inlägg eftersom jag inte är i vår egen stuga..
på bilresan hit var allt super, jag hade lite gotti gotti i bilen - såklart.

hihi :'))

sen vare renar mitt på vägen när vi skulle fara hit, haha ! jätte söta, men dom flyttade knappt på sig när pappa tutade t.o.m hihi.



det var väl ca. 6-7 st ;) hahaha !

men snart ska jag väl se på mästarnas mästare med dom andra, o så kanske de blir lite mums? ;) haha.
ritar kanske lite oxå, men vi hörs.♥


ey yo, idag far jag !

hej !

har packat nu, men är ännu inte klar, så de ska fixas, sen ska jag väl äta nåt, och strax efter lunch drar vi !

..vart drar vi?

har jag glömt att berätta? :o haha.

jag ska te fjälls m min käre mor och far ! sen så äre nora, alice, ingela och hasse redan där, dom har hyrt en stuga, 8bäddars typ, och ah, jag, mamma och pappa kmr ha en egen toalett! 2 st toaletter finns alltså där, och båda innehåller dusch. goodie? det fanns typ öppen spis oxå, lyxstuga nr.1? nejmen, så jag ska sitta i bilen i ca. 4h eller nåt sånt..
så då skulle va gullit om dom som har mitt nr. ville smsa lite? (A)
och har ni tur, så kmr jag uppdatera lite medan jag är i fjällen, så sluta inte läsa min blogg för de! utan nåra korta små inlägg ska jag väl allt dela med mej av, sen kan ni väl få nåra bilder om ni är snäll :D

puss puss på er och ha en bra fortsättning på sportlovet!♥


ludde sweetheart.

hej, har gjort en bild på ludde här :D

hihi :') <3

d e t  ä r  n å r a  s o m  f r å g a t  v a r t  j a g  g j o r t  m i n a  b i l d e r , o c h    d e t  ä r  t y v ä r r  e n  h e m l i s  ; )


nåra pics.

hejhej !

tränade ju förut, jag tror malin och julia höll på dog. så dom skrattade ! oj oj oj. HAHA. jag fick mina anfall oxå, i början var jag helt "hjkeshgklifkfkhnsgashgdhasfhjltgtgrjhhdcsg" hehe. mina ben va spaghetti, och ah. men de va en kul träning, fast vi bara var 5 st ;p

sen så har jag pyntat min mobil lite, ohyä ! så seriöst, med nagelgrejer oxå, så dom kmr sitta där länge, läääänge. vissa satt i 5 minuter :D


haha !

och mamma hade tvättat sin jacka, och så hängde hon den ute på bron, den har hängt där ett tag nu, nåra timmar ;) haha, och så tog hon in den.. då var den..

.. fryst ! AHA.

bry er inte om datumet på bilden, det är kameran som är lite, tjohoo, och jag är lite, ehee? jag vet inte hur man ändrar xD men den är knäppt för ca. 30 minuter sen, idag !


hej, idag har jag shoppat !

hejsan alla underbaringar !♥

 

idag har ja vare på birsta m mammie, och aldrig någonsinn har jag shoppat som jag gjorde idag ;) haha !

jag brukar ju vanligen komma hem med 1halsband ungefär ;) men idag blev de lite mer :D hihi.


leopardmönstrade leggins från Vero Moda 160 :-
Jeans från Cubus 249:-
svart baslinne från H&M 49:-
Vitt baslinne från H&M 69:-
Jacka från H&M 299:-
Skor från Scorett 50% så 300:-

är nöjd m allt :D hihi :)
fast de är väldigt dåligt utskuret, jag vet, men jag är astrött, jag ska lägga mej och sova en stund nu ;) sen så blire innebandyträning :)

men vi hörs ! adjö.


lite kläder


tänkte kika efter dom där kläderna imorrn när jag och mammie ska shoppa lite :D
får väl se om jag kmr hem med nåt av derå ;)

adjö.


snela?

nån som kan gö nå fina bilder däre står:

sök här

senaste inläggen

månader

kategorier

eller vet nåt bra program där jag kan gö dom?

 

aja, nur har jag suttit vid datorn alldeles förlänge. men vad ska jag göööööööööööö?


hello kitty saker i mängder

Har ni vetat om hur mkt hello kitty saker det egentligen finns?
det finns i inprincip allt, t.o.m som toalett !!!
förstår ni ? :oo

t.ex..

musik


bilar


datorer och tangentbord


lampor


klockor


tårtor


möbler


massa andra småsaker


allt för att inreda ett helt hus !!

...



....


...eller varför inte bo i ett hello kitty hus ?



fatta vad mycket hello kitty saker det finns ! givetvis finns det fler saker en de jag lagt upp bilder på ;)

alla bilder jag tagit är från google :p

men som ni ser finns det en sida som heter lekmer.se
ni kan ju alltid gå in och kolla vad det finns för saker där om ni vill ? :)


hitta på nåt med en stackars ensam liten flicka denna dag ? :)

hej hej !

klantpappan min hade ställt klockan igårkväll på typ 5.30 ! HAHAH. sämst.

alltså, vad ska du gö idag ? jag har iiingenting att gö, absolut ingenting. för typ alla är i fjällen eller på cup. så idag finns de ingen att leka med ju :(

eller?

ring / smsa.

gimme !
jaja, nu ska jag väl ta och försöka vandra mej en bit ifrån lilla plutte nuuutteeeeen.♥

så får vi se vad som händer, mamma ska jobba oxå, så ingen shopping kan de heller bli ! GAH.

 

aja, bajsi bajsi !


staind - its been a while



berätta nu :)

vad saknar du i min blogg ? ;)


hej hå, hej hå, vi till gruvan gå.

KommentarTid 
Daniel  (******) om asbraaaaaaaaa:
Hejsan! :) Allt bra med dig idag :) ?
IP: **.***.***.***
06 Mars, 20:31  
Anna om asbraaaaaaaaa:
Hej!
länkar till alla som vill så passa på nu !!!!
IP: ***.***.***.***
06 Mars, 19:55


gissa om jag är glad nu ? :D jag har besökare som ja inte visste om, hihi, kul kul ;p dom kanske bara tittade in ? men ändå :) ska kika lite på deras bloggar o så nu :p
och jaa, allt är bara bra m mej :)

sen finns de saker som är lite mindre bra oxå.. :/
ottilia t.ex. hon hade skrive lite om grey's som ja inte visste om, haha !
så nu vet ja en sak som ja absolut inte ville veta,
men de gör ingenting, för hon visste inte om att ja inte hade sett de typ, och ah, att hon inte fick berätta. men ja, jag hann bara se en sak, eller två, men han glömt en sak, XD för ja fick panik och raderade komentarerna, men en kmr ja ihåg... fast skit samma, jag kmr ju ändå få reda påre nån gång, vem bryr sig ?
tkr ändå de va gulligt att hon berättade ifall ja skulle vela veta :)

och nåt som ja inte alls är glad över..

dessa, är i final i melodifestivalen,tjohoo. eller inte. HAHAHAH. pappa sjunger med. åh gud.

haha, mamma blev assur, så de gick inte att prata m na xD

nu ska ja kika lite på bloggar o sådär :p så ja :)


en dag med julia den tokstaren

hejsan alla små bebiiiisar !

igår vare skola, ingenting speciellt där, vad jag minns x)
när jag kom hem satte jag mej nog vid datorn eller nåt.. men på kvällen, vid 20.00 for jag te agnes. jag skulle sova där :) vi spelade vem där, buzz såg på solsidan, sen låg vi och pratade, och båda var astrött så vi somnade vid 23.00 x) vi vaknade vid 9.30 idag.
då gick vi upp och åt frukost, och vi spelade 500, jag förlorade m 10 poäng D: haha, otur.
annars så har vi bara busat :D


2 sötisar som fanns där hos agnes :D och givetvis var flora o milla där oxå :')

HAHA, juste, milla hade kissat typ en 2 meters lång rad i tv rummet hos agnes, de va asmkt :p

när jag kom hem från agnes så kom julia efter ca. 45 minuter. när hon kom var jag uppe på taket x) hihi, pappa skottade, de va jätte roligt att va där XD hahhaha, för de var så stort. äre fint väder där imorrn vill ja ha picknik där xD hahaha !

jag och julia gick bara runt på vägarna här omkring och pratade :p vid 15.00 for vi till henne där vi grillade korv XD
 
 
hahaha, korkad vi är..

sen gick vi till sporthallen och kollade på herrmatchen. malin var oxå där x) de va en gubbe där som man såg hela stjärten på.. alltså, han drog aldrig upp byxerna ! på iaf 45 minuter, HAHAH. han måste ju känna att de vädras där bak..
dom vann iaf, när vi gick därifrån vare 9-7. julia bah till robban
"det står typ 8-8"
"NEJ 9-7!" ropar jag.
"jaha, dom ligger under m 9-7"
"NEJE, dom leder!!!"
haha, julia m kollen.

vi lekte i snöhögar på vägen hem till julia :D men så skulle jag hoppa i en snöhög och då sträckte jag magen. det gjorde ont som fasiken, och jag har fortfarande ont..
hos julia så myste vi bara i sängen.

hemma åt vi pizza, för pappa den glömsken glömde ta upp kycklingen ! åh.

aja, snart blire melodifestivalen, ska väl kanske se o äta lite karra.

o c h  f r i d a  s v a r a  n u , s n ä l l a !


vi hörs imorrn

har inte haft nån blogglust idag, så därför hare inte vare så mycket inlägg som ni ser xp
och nu så har ja bestämt att ja ska te agnes, :D så eh, inge mkt bloggning idag eller... men om ja hinner imorrn så uppdaterar jag er min små bebisar :)

nu är sandra lite stressad verkare som. så adjö !


eric saade - man boy

jah, nu sitter jag här i fotöljen o lyssnar på man boy. (HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA). den suger säkert egentligen. värsta typisk melodifestivalslåt. det är bara kul att lyssna på den för texten är rätt lätt och så. haha, så tyck inte jag har sämst musiksmak.
vill ni ta del av denna über bra låt så har ni den här !


darins låt är faktikst bra på riktigt, you're out of my life !

skriver mer sen, ska hitta på nåt nu.
Så vill du gö nåt met mej, slå en pling ? (A)
adjö folket !


en liten fråga jag funderar på ibland ;)


svar på dom ytterst få frågor jag fick !

alltså, jag hade skapat en frågestund, hmm.. utan frågor?
fick kanske 3 eller nåt, kmr ju aldrig få nå fler så kan väl svara på dom jag fick..

1.hur många läsare har du typ varje dag ?
svar: olika, kan säga att de är mellan 6-14 st. så de varierar, kanske ligger nånstans där vid 9, 10 st.

2.vem är smartast i världen utom du ?
svar: ingen.

3. är det orättvist att jag är bäst ?
svar: jag är bäst?

4. tkr du malin svedin ska börja spela inebandy igen ? :D<33
svar: de tkr jag bara du själv kan svara på.

klart !

va på skolan idag, och på idrotten skulle vi åka skidor på sjön o ha med sig fika om man ville o så. jag åkte med agnes och isabelle, men alltså, jag och issa var rätt seg, så de fanns typ inga skidor kvar, jag fick ett par 200 cm, likaså issa. HAHA. men issa fick...
HAHAHHAHAH. askorta stavar!!!

kan ju tala om att mamma vek sig dubbel av skratt när hon fick syn på denna bild!

HAHAHAH. jag dör varje gång jag ser den. amagad tiiieeep.

när vi skulle stanna o fika så gick alla till ett ställe och jag agnes och issa satte oss mitt i spåret, och så ropar nån "kom hit till gemenskapen" vi mumlar typ "men vi vill sitta här" sen så ropar agnes "MEN Vi ViLL SiTTA SJÄLV!!" hahahah. och ah, askul vare iaf x)

har dock suttit väldigt mkt vid datorn idag :/ attans. men astråkigt att va själv, vill inte rita jämt. orkar inte läsa igen. funkar inte att gör armband. ludde sover. så vad kan man gö?
alla vägrade ju svara på frågan vad gör du efter skolan? tack. de ska man komma ihåg säger jag bah.

ha.

här är en asbra och mysig låt. älskar den, speciellt om man är lite nere eller så. super mysig ! gillar ni inte takida, så behöver ni inte ens klicka på play !



ha en mysig stund med denna underbara låt!


asbraaaaaaaaa



season 6, tror jag, den sesången som började idag 3 mars. eller, inte sesången kanske. men aja, läs på egen risk !

OMG OMG OMG ! är alex och izzie gift!!??!? wtf? jag trodde alex och ava /rebecka..? åh, jag skulle inte tittat xD haha.

men vrf är inte izzie på jobbet? vad har hänt nu då?

är meredith gift med nån? :o de lät iaf så. och Miranda verkar ju va kär i en patient.

och Mark har en dotter.

plus att addison var med i detta avsnitt :D jag gillar addison ! haha, jag har nog sagt de x)

 

men åh vad det är mkt jag har missat, eller neej, inte missat, eftersom jag kmr se de, :p haha, men jag vill va där framme nu, för jag vill veta när izzie och alex blev tsm? dom kmr säkert skiljas. för alex är ju helt dum? och izzie vart fasiken är hon nånstans? :O

 

JUSTE. George och izzie då? va hände med dom? vrf är inte dom tsm längre? :o och jag har inte sett george på hela avsnittet, vart är han? hmm..

Lexie och Mark hade flyttat ihop?

Christina hade träffat nån ny.

måste fortsätta se snart..

ÅHHH, spännande, jag älskare greyyyyy's, verkligen.

emilia♥grey's anatomy


grey's neard number one

haha, smart tjej här.
men nu ha ja vart inne på designadinblogg.se och kollat på en massa videoklipp. och innan varje äre reklam för grey's. "8DDDDDDDDDDDDDDDD" hehehe. sugen blev ja iaf. de är sesongstart idag, säkert season 6 eller 7? vet nån, inte ja iaf x)
men jag MÅSTE SEEEEEEEEEEEEE. fast jag är på 4:an.. :s
de är nu vi kmr till de osmarta. HAHAH :( japp, nu ska jag se på grey's hundra avsnitt före de jag egentligen är på.

puss :*


men åååh

ikvgighlgiugvkh om dagen i text och bilder - igen :D:
bajsbarn! Du ska va glad över att du fick ett par av mina underbara cheapmonday jeans som jag faktiskt har spenderat pengar på, dom är faktiskt i deras bästa jeansmodell som btw inte finns längre!!
IP: **.***.***.**

svar: jaaa, jag skoja ju :D hihi. varför troru de va hjärtan där för? o varför troru ja använder jeansen? och varför tror du jag blev jätte glad när ja fick dom för?
03 Mars, 20:34

hej karin, jag gillar dej. hihi

puws karin, jag älskar dej♥

du verkar missförstå min elaka humor, men jag gillar dej, så pussi nutti på dej, sov så sött inatt ! :D


älsklings film till älsklings karin<3

har ni sett den här filmen eller? XD HAHAH.


dagen i text och bilder - igen :D

hej små bebiiisar !

skola idag, vi hade HK idag då ;) då gjorde vi muffins, HAH. jag jobbade med agnes o jennifer. vi gjorde satt vi hade 21 st muffins, alltså 7 st var. men vi hade smet kvar, då sa jag och agnes att vi fyller på dom som de är lite i, och så börjar jennifer fylla helt nya, och så har vi 23 st. jag och agnes blir helt MEN JENNiFER gdhjkqlafh<jkdsvbhk<sfjkds<jsdjkdfhkldsfol. sen är vi asstressad för alla hade stoppat in sina muffins i ugnen. då blire mer såhär: GSUJHDGDJRHEI#HDJHFJIFHIOEHJKFHKLSJDOHFHKEJKFH.
men sen så tar vi upp en muffins grej och börjar kleta ur smeten från den och stoppa i andra, sen äter jag och jennifer upp en. medan agnes slickar heeelt ren skålen vi använde, jag bah "men agnes, får jag skålen nu, annars får du diska?" "jaa, vänta!" *slick slick* "MEN AGNES!" "men jaaaaaaaaaaaaa" och så säger jennifer "10 9 8 7 o.s.v" då slänger agnes skålen till mej och bah :DDDDDDDDDDDDDDDD

här kmr lite bilder från HK:n, se och njut !



1. rör i smeten, tjipp tjoho !
2. slicka av sleven, mums i pumsi !
3. hmm, då blev nån såhär fin? XD
4. beutiful. (stavning?)
5. JENNIFERS XD
6. dax för provsmakning !

jo juste, på lunchrasten så KLÖSTE karin agnes, karin klöste vilt i luften med sina små-klor. agnes grät, och oj vad hon grät ! stackarn :( neeeeeej, agnes grät inte. och karin gottgjorde agnes på HK:n genom att städa upp smör som agnes droppat, är man inte snäll då? :D


HAHAHAHHA.

dagens vackra outfit kmr här :

blommig kofta från Gina Tricot ca. 249:-
svart linne från JC (fick de när ja fyllde år, så vet inte priset)
jeansleggins från BikBok ca. 249 :-
mönstrade strumport, new body, 6 pack eller va de är ;)

sen glömde jag lägga upp gårdagens outfit som jag var så duktig att ta kort på.. så då får ni se den nu istället :D gullig jag är va? ♥



kofta från JC (gammal kofta, så minns inte priset)
svart /mönstrat linne från JC (fick de i julklapp, så vet inte priset) XD
jeans cheep monday (stavning) vet ingenting, för dom är ärvd från karin ♥♥
halsband från Ur&Penn fanns i en såndär överraskningspåse för 25 :-

nudu så ska jag.. sitta lite vid datorn, kanske har suttit i en timme, eller inte? men ändå, skitsamma, jag sitter ju inte hela tiden, 1timme och 30 minuter, de gör väl inte så mkt? :p
fast nu kollade jag på klockan, jag har faktiskt bara suttit vid datorn i ca. 45 min :) så ja har lite tid kvar iaf :D

puss :*

j a g  h a d e  t r ä n i n g s  v ä r k  f r å n  ********  ******** i g å r , h a ha         n y f i k e n ? ;)


idag har jag gjort en hemlis? :o

hejsan alla bloggläsare ! ;)

idag har jag ritat modeller, hihihihi. de är kul, faktiskt :D jag satt ju lite vid datorn förut oxå, men bara 18 minuter. så alltså har jag mer tid på mej idag eftersom man fick sitta i 1h. smart va? :D ta lite på dan och lite på kvällen.
frida däremot, den losern, hon har redan förlorat. hon har suttit i typ.. 1h 30 min sa hon. och nu är hon inne på msn? XD♥ söt tjej.

men vi ska fortsätta med de här ändå sa vi, för vi vill inte sitta så mkt vid datorn.

 

ikväll har jag ****** ******* *** **:**** ! hihi :D

 

vad kan jag ha gjort tror ni? ;) jadu, fundera på kan ni göra. för JAG tänker inte berätta förns *** ** ******* *** *** *** ***** *** ***** *** ! sen så kanske .... *****, ******** ***** *** ***** *** ? ;pp hmm.. jobbigt nu eller? :p

 

jaja, ska.. se på TV, sitta vid datorn (ett litet tag), läsa eller rita nu, får se vad jag känner för :p

 

puss :*


vad gör du på dagarna?

hej sweethearts !♥

 

skola idag då, dötrist. nästan. åh. franskan var galen, hahaha. dom är så sjuk dom där pojkarna. hahahahaha.

har egentligen iiiingenting att berätta om skoldagen, ingenting alltså. nada. kult kult.

 

när jag kom hem, slutade 14.00 alltså, så fikade jag lite m mammie, sen satte/ la ja mej i deras säng och lyssnar på melodifestivals låtarna som mamma helt seriöst spelar sönder, redan less på skiten. förstår inte hur hon orkar? haha, om och om igen. ssaaaaammmaaa låtar. wihoo, mysi pysi.

 

sen tänkte, jaa tjippie tjohoo, nu ska jag rita modeller. hm, nej, kanske inte, idétorkan is back.. hm, men JUSTE!!!!! skulle ju se på djungel boken :D jaaa, va kul <3<3<3 *vi får inte igång videon* -.-

då dog jag lite. sen viskade min bäste vän i mitt öra, så då kunde jag inte annat än komma. HAHAHHAHAHA. faktiskt, så vare så. jag lovar.

men snart....

 

 

... inte än. så ska jag gö nåt annat, vet bara inte vad!!???!!??

 

nu skulle de vara underbart, om mina läsare kunde svara på denna frågan:

 

vad gör du på dagarna efter skolan?

 

åh gud, adjö.

 

puss :*

 

i k v ä l l , h i h i  :D


efterrätten


efterrätten som jag lovade att jag skulle lägga upp en bild på ;) vi åt den alltså igår :p
den är hallon i den där geggan eller va man ska säga xD den va faktikst rätt god :)


några sår som kom till under dagen

hejsan alla små fina loppor !

emilia is in tha house ! hahaha.

va på skolan idag, var helt som vanligt. jag och karin hade en liten catfight, mysigt. de här fick jag på min käre arm.

tack karin för den fina gåvan, jag mös.

annars då?
jo, agnes hade en femkrona från stenåldern, tror jag. haha, jag och issa tyckte de va skitkul? xD


hade idrott oxå, jag och agnes var typ 100 meter efter alla andra. seriöst alltså. vi åkte skidor :p
inte riktigt de roligaste man kan göra, men det gick väl an de oxå.

när jag kom hem från skolan satte jag mej inte vid datorn !! WOHOOO. toppen emilia, jag är faktiskt stolt över mej själv, men i början var det svårt. jag ville dit, den ba "emiiiiiiiiliaaaa, här är jaaaaaaaaaag, avstäääängd!" men jag lyckades. jag satte mej och ritade modeller istället :p sen läste jag lite, men det blev jag så otroligt trött av, så då la jag mej och sov istället, skönt sådär innan träningen.

 

på träningen var det helt okej, förutom att jag råkade lägga klubban framför sarah's fötter då hon snubbla på den samtidigt som vi var intrasslad och klubban skrapades mot mitt ben.. aj aj. men de va kul ändå. men inte så skönt..

de vita är ett skrapsår det med, haha ;) och de är mitt knäveck XD

nu ska jag ta och sätta mej vid svenskan, fyyyyy fasiiiiken va tråkigt, jag tror jag döör. thore är ju helt.. wtf ? han sa att vi skulle gö papperet och nå veckor senare bah, "snart ska vi ha de där testet. shalalaaaa!" hmm.. ingen fattade vad han menade, sen fick han det att låta som vi var helt dum i huvet. (det känns precis som jag har skrivet just dom här meningarna, grymt läskigt, måste kolla tbx i nå andra inlägg... haha)

 

men adjö då folk1 !

 

puss :*

jag är med i en tävling på moas blogg ;)


RSS 2.0