hos frida.

Hej.

Nu sitter jag här i fridas otroliga kök med cajsa och frida. vi har precis ätit einstains hjärna och hulkens strimlade fejs. MUMS! bilder kommer. kanske. hihihihihihi.
vi har alldeles precis nyss tjockat i oss nån efterrätt som frida gjorde. eller jag smakade typ bara. för jag orkade inte ;) men de va god ändå <:

Sen ska vi väl vandra iväg till mej och berätta lite spökhistorier, prata och äta godis. typ :D
vad ska ni gö på halloween-ikväll ?

alltså jag har märkt att ingen svarar på min sånna där frågor ): jag får aldrig komentarer. men aja. de hoppas ja att inte ni heller får (L)

pussi puss :*

halloween naglar

okej.

ni får väl en bild på mina naglar. xD bara fatt ni tjatade så. ._.
och ni får ta den riktigt dåliga bilden. bjuder inte på nån bättre den här gången. jag har lagt ihop bilderna väldigt rörigt. det är svartvitt och knäpp med min cam. så.. de kan inte bli så bra ^^

men försök lista ut va de är för naglar ni :)



Puss :*

halloween

BU!

idag äre ju halloweeeeen. scary or what ?  haha. nej men. idag vid 9.30 for jag, karin, jennifer och frida iväg till boda borg.

Det var ju så här spöken i korridorerna och så. de är ju de den här veckan ;) men det är as kul. och läskigt! dock vare inte så jätte mycket spöken. men de va kul ändå :)

Ett tag hade vi inte sett ett spöke på jätte länge. då sa frida "ååh. nu vill jag se ett spöke!". Jag ba "Mmm..". sen vände jag mej om för att kolla läget så dära. och frida gjorde oxå det för att jag gjorde det. sen kan du ju gissa vad vi stod öga mot öga med !? ETT SPÖKE! Gissa rädd vi blev eller xD det var inte ens en meter bakom oss. vi sprang och skrek så in i helvete xD

 

sen så vare en gång då vi (karin, jennifer, frida och jag) gick ut från en bana. vi gick i korridoren. och jag gick först. sen vände jag mej om för att prata med karin och dom. o så skrek dom typ, jag ba va? och så vände jag mej om, då stod det ett spöke alldeles precis framför mej. jag skrek och sprang iväg. sen så sprang dom andra åt det andra hållet. jag tänkte vända mej jag vågade inte. så jag sprang iväg själv. sen så sprang jag ner en våning, och när jag sprang där hoppade det fram ett till spöke med en kniv *låtsas kniv alltså*. han var oxå alldeles framför mej. skit läskigt. sen möttes vi vid reseptionen ;)

Sen när vi skulle gå ut från en annan bana så var det ett spöke alldeles utanför dörren. vi sprang in i banan igen och skrek. och i den banan var det som 'trälådor' eller vad man ska säga. typ upp till knäna på höjden. och vissa var trianglar och vissa var typ fyrkanter o.s.v. så alla bara kastade sig längst in. och typ alla gjorde illa sig x) för vi ramlade över dom och skrapade på benen o så. men ja. hahahaha.
sen tog det ett bra tag innan vi vågade öppna dörren :P

På slutet var vi typ jätte trött. karin sa typ "Ska vi gå och ta på oss jackan, vi kan sitta i omklädningsrummet". så då gick vi till omklädningsrummet. fast till omklädningsrummet är det ingen dörr. så om man sitter i fönstret ser man ut till korridoren. men om man sitter på bänken gör man inte de. för den är på andra sidan. aja. jag och frida satt i fönstret. och karin och jennifer satt på bänken mitt emot. sen kom det ett spöke som stod utanför. han stod och stirra på oss ett tag. sen så vinkade frida. och jag bara tittade på spöket. men han stod kvar där i över 5 sekunder och bara glodde på oss. då klarade jag inte längre. så då hoppade jag ner på fönstret och satte mej med karin och jennifer. jag typ gömde mej i karins 'famn' eller vad man ska kalla det. då gick spöket in i öppningen. Karin ba "vare ett spöke eller?". jag ba "det är ett däääär." skit skraj och pekade på han. då kom han in och stod alldeles framför oss, typ en meter ifrån oss. då sa jag så här till spöket "men sluuuuutaaaaaaaaaa!" HAHAHAHHA. då gick han närmre mej och svepte capen i ansiktet på mej ): sen gick han iväg. skit hemskt vare ^^

 

Nu hemma har jag varit med Jenny. vi har gjort halloween naglar. men seriöst. jag verkligen orkar inte lägga in bilderna på dom. ;_;

men på vänster handen:

lillfingret: svart med ett vitt ben på.

ringfingret: orange med 2 ögon en näsa och en mun på. typ en 'pumpa'.

långfingret: svart med en vit döskalle.

pekfingret: vit med en svart häxhatt.

tummen: svart med en röd grej. typ en sån som djävulen har.

 

Höger handen:

 

lillfingret: orange med ett vitt spöke på.

ringfingret: svart med en orange pumpa på.

långfingret: svart med en vit korsspindel på.

pekfingret: orange med en svart fladdermus på.

tummen: vit med blod som droppar.

 

oj va fint de låter. tkr du inte ? :)

 

                                                                   Happy Halloween!

                            


Puss :*

 

BUUUUUU!

 


28-29 oktober

hejsan.

var ju med hanne igår :D först när jag kom dit så pratade vi mest och försökte komma på nåt att göra. vi satt vi datorn ett litet tag. sen spelade vi sant eller falskt men sen ville inte hanne fortsätta för hon sa att jag fuskade ): vilket jag självklart inte gjorde.. sen tyckte vi de skulle va kul att spela lite wii. men.. vart är de då !!??!?!? ja. de hittade vi inte. så då ville vi baka. vi ville baka kladdkaka. och när vi bestämt oss för att göra de så märkte vi att dom inte hade nåt smör ._. då ville vi spela buzz istället. men de var inge kul för de var på engelska. så när vi spelat klar ville vi verkligen baka kladdkaka!! så då cyklade vi ner till nån konstig affär i närheten. vi köpte smör/margarin och lite godis :D
När vi kom tillbaka till hanne så åt vi godis-bakade-godis och så ;) när kladdkakan äntligen var klar!! efter ca. 45 min. så högg vi in. vi åt typ 3 tugger. sen va vi mätt xD HAHA.
gulligt. vi kämpa o slet och ohej. sen så.. var allt förgäves ^^ hanne geggade runt m kladdkakan. med fingrarna! ALLTSÅ :ooooo
nej men..

sen vare träning. det var kul :) vi sköt bara skott och spelade match! sånna träningar gillar ja ;D

efter träningen fick mamma skjutsa mej till Agnes. för då skulle jag sova där. :) kul kul.
Vi kollade i skolkatalogen. spelade sims och kollade på nån film som agnes hade gjort med isabelle. vi spelade fångarna på fortet också.
sen såg vi på film. eva och adam. vi somnade vid ca. 4.00 ;D idag så har vi äte frukost. sutte vid datorn, och pratat :P

 

imorrn blire boda borg :D kuuuul.

 

ska ringa frida snart tror jag :) ska prata lite om morrondagen och om lörda ;)

 

och idag kom min efterlängtade pysselbox. :DD wiiho!!

dom har gjort om lite. pysselklubben alltså. och jag fick jätte bra saker ^^ så jag vart happi.

 

puss :*


28 oktober

Hej.

Snart mammie skjutsa iväg mej till Hanne :) ska vara där hela dan. sen så har vu ju träning ikväll också. men jag åker med henne dit.
Vi får väl se va vi hittar på. men nåt kul skare bli. :D

igår läste jag en minnes blogg. av den där therese som blev mördad av.. sina klasskamrater?
den va jätte sorglig. det var hennes bästa vänner som skriver en blog om hur mycket dom saknar henne och allt dom gjort o.s.v. värsta hemska händelsen..
men ja. sånt är livet. det är inte rättvist.

Nej. nu ska jag tjata iväg mamma så jag kmr till hanne nån gång ^^

jag kan bjuda på en liten Ludde bild idag :DDD
                           
                                                         Där var han liten. :')


Vi ses snart hanne ! :D

Puss :*

shopping

Hej hej :)

sov ju hos jenny igår tills idag. Och ja.. jag och Jenny ritade modeller typ hela tiden. och vi skrattade as mycket xD HAHAHA. ja, sen läste vi också. eller Jenny läste mest. jag ritade fler modeller (a'
vi somnade vid kanske 2.00. vid ca. 8.45 väckte kina oss imorse.
Vi gick ut till kaninerna en stund, åt frukost och gjorde oss iordning.
sen bar de iväg till birsta. då var kl. 10.30 ungefär :P
men vid ca. 14.00 åkte vi hem för kina mådde inge bra. hon tror/trodde de va matförgifting eller nåt. eftersom de hände efter vi hade ätit lunch.
så.. de va ju synd :/
han köpa in lite saker :) men inte så mkt..
men det blev :

  
                           Rosett från Monki. 60 :-

  
                         Nagellack från Cubus. 2 för 39 :-


Klicka på bilderna för att se i ett någolunda större format

Och förlåt för den dåliga kvaliten. men bilderna är knäppt med mobilkamera.

 

Nu ska jag läsa, eller va med Jenny ;D

 

Puss :*


26 oktober

Hejsan.

Vid 13.00 kom Johanna te mej :D wiiho :) kuligt var't.
Först satte vi oss i mitt rum o prata. sen varte knock out x) vi pysslade. jag målade me akvarellfärger ;)
och johanna gjorde armband.
sen målade vi modeller :) alltid lika kul xD haha, jag älskar't.
vi fikade oxå, bullar och pepparkakor c: mums!
sen gjorde vi hänga gubben ett tag. de känns som vi gjorde mycke mer än de där?.. hmm..
aja, kul vare :DD

18.00 vare träning. :) innebandy. alltså. jenny hade druckit Oboy innan.
oj.
alltså.
hehehehe.
du vet inte alls va som hände.
oj.
hehehehheheheheh.
alla bara...
HAHAHHAHAHAH
HIHIHIHIHIHIHI.
HOHOHOHOHOHO.
Oj vArT äR bOlLeN tRo???+?+?+++?
HHEHHEHEHHEHEHEHEHEHHEHE.
typ.

snart ska jag packa en liten väska :D för jag ska sova hos jenny (L)
och imorrn blir shopping. tar upp då va jag tänkt köpa o va ja köpte :) ha en bra kväll.

Puss :*

emilias morgon.

hejsan alla nyvakna människor.

själv har man varit uppe sen ca. 8.00 imorse. oj oj oj va jag har vare duktig idag måste jag säga. oj oj oj.
stolt flicka idag.
Nu är kl. 11.23 bara. och jag har redan gjort massor. känns det som.
jag tänkte skriva blogg för 20 min sen. men jag orkade inte. men vi kan ju låtsas att kl. är 11.00 . för då hade jag gjort precis lika mkt som jag har nu . ._.
aja.
jag vaknade vid 8.00. eller ja, strax efter ;) Då var Sandra hemma. hon höll på fiixa sig, typ sminka sig o.s.v. sen for hon iväg på jobbet. då var jag ensam hemma.
Jag gick upp. och åt frukost. då var kl. kanske 8.30 eller så ;)
efter jag hade äte frukost satte jag mej vid datorn ett tag och pratade med frida på msn. vi har nu planerat en sak vi ska hitta på till helgen. de ska bli kul kul :D sen så får vi väl planera de lite bättre när vi orkar och har tid ;)
när vi planerat lite smått sådär gick jag och tog mej en dusch, var jag kände mej himla ofräsh. håret var jätte smutsigt ):
så, ja. jag duschade :P sen satte jag mej en stund till och pratade med frida.
i 10 min kanske. efter det städade jag rummet. inkl. bädda sängen ;) duktig jag känner mej.
jag har smsat en hel del med johanna också. för jag tror hon har tänkt komma hit :P
vid.. 10.45 eller nåt åt jag lite till. för då började jag bli hungrig igen. så då tog jag mej en skål med möjk och flingor som jag knaprade imej. om man kan knapra möjlk vill säga.
jaja.
jag har varit ute med Ludde också, och hämtat posten. sen har jag läst. fast bara en pytte pytte bit. typ en sida. men ja, ;D
jag har valt kläder också. just de :P

morgonstund har guld i mun. eller vad säger man ?

ja du, va har du gjort hela morgonen ? ;)

Puss :*


halloween design.

Alltså. HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA.
Jag älskar min nya halloween design. den är så rolig! :D oj.. förlåt. HEEEMSK.

Se bara, nån har ätit upp mej med kniv och gaffel xD och skrivit ett meddelande med blod..


Oj oj oj! jjag är bara för bra.

va tkr ni om den fina hemska designen ? 8)


bra innebandymatch .

hej.

igår hade jag nog min tråkigaste dag ever. jag satt vid datorn HELA DAN. bortsett från 2 timmar då jag spelade innebandy match :D
vi var skit bra helt ärligt. vi förlorade inte. Det blev 3-3. och det var lite olika som gjorde våra mål :D den första MiNUTEN av matchen gjorde motståndarna 0-2 ._.'
backarna va inte riktigt med när jag lyckades teka in bollen rakt på mål. sen så jobbade vi inte riktigt efter bollen o då stack deras center på den och gjorde mål. sen gjorde hon ett till ;_;
men ja, sen typ va vi faktiskt bäst. tkr jag :) vi kunde ha vunnit. de kmr vi gö dom andra matcherna. om vi spelar som vi gjorde igår.
vi satte hög press. och alla hade varsin spelare som vi stod o trampa på tårna. ;)

Idag ska jag nog va m Julia. men hon är hos sin mormor nu ): men när hon kmr hem, vilket jag inte vet näre blir så sk ajag nog dit :D
o så ska vi leka heeeeeela dan (L)

va ska du gö idag?

va ska du gö på lovet ? :)
jag ska nog på boda borg iaf nån dag. me min flikks. de är ju spöken i banorna o så :D as kul. var där förra året ;) haha love it.♥

Puss :*


min statistik.

hejsan.

Tävlingen var ju typ inställd. men så kom frida och anmälde sig. ja, de va den där komentaren jag la in här på bloggen för nån dag sen.
så hon vinner. grattis. du hade otroligt svår konkurrent. oj oj oj.
frida verkar va den enda som upskattar min blogg. men ja, wiiho. grattis. fritt fram o välja pris. säg när du valt.
vart du vill. ;D<3

Idag äre innebandy match igen. vi som förlorar jämt ): men idag vinner vi :D såklart.
och du. vet  du? frida kom ju hem igår. igår natt. <3 jag lekte med hon igår :D
jaa (L) du har vare saknad frida. hihi.
vi satt vid datorn ett tag, vi läste bloggar. kollade på USA bilder. och så vare nån skithemsk sida. de va nån ande som ställde ja nej frågor. och så skulle man svara på dom. och utifrån dom kom han på vem man tänkte på! :o
skit läskigt. en gång tänkte jag på kissie xD aa. och jag menar, dom frågorna kan ju lika gärna passa in på dessie och paow. så de va skit hemskt D:
sen så fastnade vi där i nå timmar.
vi sminkade wilma och felicia oxå. ^^ hehe. och så öppnade resten av fridas familje medlemmar presenter från frida. wilma vart skit glad xD hon satt o babbla hur länge som helst. som "guud va mkt tejp de äär.ÅÅÅÅH". oså. fast.. hon var glad. aja xD
vi såg på idol oxå. eller ja, ett försök till det, men de gick inge vidare. ;) vi gjorde ju mest annat.
men ja, de va kul o träffa hon igen :D

som sagt blire match idag. vid 15.00 troja de va ;) när jag kmr hem ska jag försöka hitta nån vän som vill umgås.
kanske frida? nej men. hon skulle bort idag.
men ja, haru inget för dej kan du slå en pling eller slänga i väg ett mess.

och du. vill du se min statistik? självklart.

Det är otroligt många besökare. sådär uppåt 100. givetvis. alla älskar mej. eller ja, t.o.m 1000 st. oj oj oj.
(Klicka så blir bilden större)

Puss :*


frida snart hemma.

hej :D

och vet ni?
vet ni vet ni vet ni??
FRiDA KMR HEM iMORRN! (L)
jja. :D jag längtar, massor faktiskt. för jag saknar hon. en hel del. så snart. snart är hon hemma igen :) va kuuul ;D
hihi.<3

idag vare skola då, hände inget speciellt vad jag vet ;) hade syslöjd. och fick ingen kärringstöt xD
haha, nej men gud va tråkit detta inlägget blir.
jag har seriöst ingenting att berätta.
men ja.

HAHAH.

Puss :*

frida snart hemma.

hej :D

och vet ni?
vet ni vet ni vet ni??
FRiDA KMR HEM iMORRN! (L)
jja. :D jag längtar, massor faktiskt. för jag saknar hon. en hel del. så snart. snart är hon hemma igen :) va kuuul ;D
hihi.<3

idag vare skola då, hände inget speciellt vad jag vet ;) hade syslöjd. och fick ingen kärringstöt xD
haha, nej men gud va tråkit detta inlägget blir.
jag har seriöst ingenting att berätta.
men ja.

HAHAH.

Puss :*

friiiiiiiida.

jadu emilia! din blogg ager for att det ar varldens bEstavEn som skriver den och varldens basta emilia , du skriver sa roligt och ja laser faktiskt din blogg ofta nar ja inte glommer bort det ! du ar varldens roligaste och skojjigaste vEn oxa , puss pa dig alskling <3<<3<3<3 / din friiidAA

De där gjorde min dag!!
alltså ååh. Kom hem NU frida. jag saknar dej ): massor.<3
hoppas du ha de JÄTTE BRA i USA. så får du berätta om allt du gjort näru är hemma igen. då ska vi leka. eller hur? :D

öhm.. ja, idag så har jag vare på skolan ;) Hade SO-prov. jag har typ tränat ihjäl mej inför de xD men de va hyffat lätt när man fick det. skulle vela haft lite mer tid att skriva en sak bara. men.. de får gå ändå ;D
annars hände de inge speciellt på skolan faktiskt.

Slutade 14.00 idag. skönt :DDD men har ju match ikväll. eller ja, snart. kanske. så hinner typ ändå inte gö nåt D:
och vet du?
nu sitter jag och sniffar in Luddes pruppar.
MM-MMMMMM. love it. (L)
tänk om..

Puss :*

tack.

hej.

hmm.. ingen. ingen är medlem i min tävling. visst den kanske inte var den roligaste. men den var enkel. det kanske tar 2 minuter att vara med i tävlingen. och ni ställer inte ens upp och gör de för er kompis?

Det är så kompisar gör va? tack så mycket.

förvänta er ingenting från mej hädan efter. och tro inte jag ställer upp i saker som ni har ordnat. glöm det.

 

Men va gjorde jag igår då?

jo, jag var med Karin och Jennifer. :) trevlans. vi gjorde lite saker. tro de om du vill xD haha, nej men orkar inte säga va vi gjorde. vi åt i alla fall tacos ;P mums!

 

Idag vare innebandy match. vi förlorade med 2-3. vi spelade seeeeeeegt i början tyckte jag. inte alls bra gick det, och ändå vare vi som fick in ett mål xD

i slutet varte mer fart på oss ;) men vi förlorade ändå, men tyckte vi va bra x) vi hade ju 98:or oxå :P

sen så har jag suttit vid datorn idag. och typ sminkat mej xD och ritat lite. har med andra ord haft otroligt tråkit. fanns ingen att leka med ):
jenny är sjuk. karin är sjuk. jennifer va i birsta. Julia fick inte leka. HAH ):

nu ska jag..
vet inte, men snälla, smsa xD eller jag ska kanske spela nåt med emelie, hon tjatar xD HAHAHAHAH.

puss :*


armjävel.

va är det för en dag? är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag, för det är jennifers födelsedag. hurra, hurra, hurra.<3

tänkte påminna om tävlingen. ni har säkert glömt bort den. :) men nu vet nu att de bara är o va med.

skola idag. hmm.. var otroligt.. va ska man säga? glad. fnittrig. tokig. mjo. typ så :) hela dan, ända till syslöjden. iofs var de sista timmen så :) men då slog jag i armjäveln i stolshelvete så jag fick en kärringstöt. ont så in i..... gjorde de. jag dog. massor.
Jag hoppade runt som nån tok och grät nästan, studsade ut till rummet bredvid och la huvet i linneas knä och lyssna på musik som hon hade i fickan x) sen satt jag på en stol. mådde otroligt illa. och det vibrerade i hela armen. trodde jag skulle dö. eller nej, jag var död. som sagt.
fyfasen för det. jag var kritvit i ansiktet. värsta liket. så jag gjorde inget på lektionen. undra va Ulla tkr om de :) me tanke på att hon inte visste vad som hänt x) haha.

hemma så fikade jag, och pussade på Ludde. mysigt. sen satte jag mej här vid datorn, läste en del bloggar. och så har jag tränat engelskan. 100 + för de tkr jag :) SO;n gör vi inte. :) för den är tråkig.

Blir birsta ikväll.. eller ja efter maten med mammie. ska hitta nåt mysigt åt någon mysig. och så kanske man hittar nåt annat fint.

puss :*

13 oktober

hej.

jag har övervägt om jag ska va snäll och skriva ett inlägg. men ja, det gör jag. för jag tycker om att va snäll. synd att inte alla gör det.

och nej, fortfarande ingen som deltar. jag väntar hur länge som helst. jag menar inte att jag har det, men att jag ska. det har egentligen bara gått ca. 1 dag sen jag gjorde tävlingen. så ni har tid på er att delta.

hur som helst så vare skola idag..
orkar inte berätta vad som hänt mer än att det var teater i slutet av dan. det va skit kul x) i vissa lägen höll jag och julia på dö. :)

nu ska jag ta och fika. sen kanske jag ska plugga lite mer.

puss. :*


besviken.

hej.

just nu har jag ont. ONT. det är ni läsare som orsakat det. jag ont i hjärtat. ingen deltar just nu i min tävling!
förstår ni hur det känns!? nu har jag suttit och anordnat en tävling för er läsares skull. och så är det ingen som deltar!
jag är riktigt besviken och sårad! låt dessa ord träffa er som ett knytnävsslag i magen!!

Jag hoppas inerligt mycket nu att några deltar. jag har förklarat reglerna klart och tydligt. så snälla. är det nåt ni inte förstår, fråga då.
nu mår jag dåligt. ush!

för er som inte förstår så kan ju ju läsa inlägget under. har nämligen en tävling där.

DELTA!!!!!!!!

nu får ni ingen puss.

fy skam </3

tävling.

hej.

jag emilia berggren är smartast. som nog vi alla vet vi det här laget. eller hur? ojah.
och jag har nu kommit på en otroligt smart idé. vi alla kmr älska den :D mums!
jag ska ha sveriges bästa tävling. jag vet att ni redan nu jublar. okej, tävlingen i sig är väl inte den roligaste som gjorts. men med tanke på att det är min första så är den en hejdundrande bra sak. man kan ju börja lite enkelt sådär då. det tycker ju alla om. MM-MMM.
tävlings.. instruktioner? regler? aja. kalla det va du vill :D

Tävlingen går ut på att du ska skicka in vad som är bäst med min blogg! wii. skriv det i en komentar här på bloggen. om du är rädd att nån ska se din smarta komentar så kan du ju alltid komentera i ett urgammalt inlägg. så ingen annan hittar komentaren. smart, jag vet.
skriv en så bra förklaring som möjligt. smickra mej. och ge ett tips på vad jag ska ha med i bloggen. eller om det är nåt jag ska ha med oftare.
Självklart är det nån om vinner. annars är det ju ingen tävling. och vinnaren kommer få ett uuunderbart pris.
en länkning till sin blogg. har man ingen, så kanske man har nåt annat som är värt att länka?
bara det är ju underbart!
fast givetvis var det där bara en liiiten del av priset. det riktiga priset är otroligt vackert. och du älskare.
EN NYCKELRiNG ELLER ETT BOKMÄRKE!!


(klicka på bilderna för att se STORT)
men du får absolut välja bokmärke eller nyckelring själv. du får välja färger och pärlor. och längd ofc!
va väntar du på?
va med i tävlingen, du ser ju bara va du kan vinna. vi alla tjänar på det.
du som är med:
får fin fina priser, och kanske en ännu bättre blogg att läsa! om det är möjligt.. (??) (vi pratar om min blogg!)och kanske mer besökare på din blogg!
Jag:
fiskar lite besökare. får veta vad som är bra eller dåligt. och nöjda läsare!


vad mer kan vi begära lixom?



Jag måste säga att jag är hyffsat stolt över mej själv nu!
snart är ju jag värsta stora och kända bloggaren! alla kommer älska mej!(fast de gör ni ju redan..) då kan ju du kisse, bara ta o slänga dej i väggen. HAHA. gud va jag gillar't.

var med i tävlingen, eller dö.
varsågod, ta det som ett hot :)

Puss :*

ja

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

jag tror inte men f.d. HAHAHHAHA. förlåt. men min f.d (xD) inlägg står med stora bokstäver längre! yes. tack bloggen. my new BFF. PUUUUSSSS

HAHAH. ehm.. hej.

jag verkligen älskar mej själv! HAHA! jag tror nog de finns fler som älskar mej! Har jag rätt? Fram med det!
hur som helst så har jag alldeles nyss suttit och gjort VÄRLDENS BÄSTA halloween bild. när ni får se den kmr ni smälla av! HAHAHAHAHAHAH! omg. den är hemsk, inte komisk. HAHA. hehe.. men ni får hålla ut i ca.. 2 veckor? eller är jag helt fel ute m beräkningarna då? ni får som sagt inte se den förns det är halloween. kan hända att den undebara.. host. förlåt.. HEMSKA bilden blir en design. HAHAH, love it.



elaka hjärta som inte vill va på rätt ställe ): tjurig är va den är </3

idag på svenskan så skulle vi (klassen) komma på vad Thore's favortit artist va. vi fick bara ställa ja och nej frågor. men innan de så frågade alla vad han lyssnade på för musik. nån sa Britney spears. och han ba: öhm.. ja.. jag har hört namnet. men ingen jag känner till. vi kom typ inte på vad hans favortit artist va.. hmm. förvånad jag blev. aja, det var typ nån.. Monica.. Mona..? setterlund. kanske..? så ja.. och han sa att han var besviken på oss för att vi inte visste vem de va. jag menar, han vet inte ens vem britney spears är!!!??!?!?!?!?!??!?!?!? så han kan ju bara va tyst.

vi lyssnar inte på typ: Hej. jag tkr att solen är fin. nananana. och gräset är grön. nu skaLL vi bada i tjärnen här. lalalala.

det är dåligt ):

 

nu ska jag.. eller SNART ska jag gö fysik läxa. :P

 

Puss :*


idiot-lista

hej.

känner mej smått irriterad just nu. publicerade nämligen ett inlägg imorse. och vart har det tagit vägen måntro? jadu, säg det den som kan.
äre så är blogg.se ska bete sig så kmr de sluta illa. illa.
Emilia kmr få ett elakt utbrott. fast.. emilia har det redan. jag har det på mej själv. jag är nog högst upp på idiot-listan.
Alldeles nyss. precis nyss, klickade jag upp min blogg, för att kika så att allt stod rätt till. Jag läste det senaste inlägget, spanska. Och kände mej ytterst irriterad, för det skrev jag ju igår!! jag började skriva detta inlägg, om hur rasande jag var. ja, ni ser ju hur de börjar "känner mej smått irriterad just nu. publicerade nämligen ett inlägg imorse." hahah. ja, ingen idé att upprepa hela inlägget. men sen så tänkte jag efter, gick tillbaka till spanska. inlägget och läste datumet. och givetvist står det 11 oktober. hmm?
ja, just det. det var ju det där jag skrev imorse!
haha, smartflicka nr.1 !

Känn er hedrad som är med på denna lista. och pappa, se du är överst (L)

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!
sorglig människa man måste va, sitter och lägger upp en idiot-lista. och så är man själv 2:a. jag var ju inte 1:a iaf (a'
jag vet att ni vill va som mej, jag är otroligt rolig. haha!
kmr alltid älska min idiot-lista. Puss på den.

nej, snart ska jag fika. så snart mamma lämnar sin dator._.

Puss :*

spanska.

hej.

idag så vakna man strax efter 8. lite tiiidigt de också. eller va tkr du? jag kunde typ inte andas när jag vaknade för jag var täppt i näsan. men har typ inge ont i halsen längre. vilket betyder att det går framåt. weii. det är vi alla glad för :)

så skola blir det imorrn. det är iaf bra mycket bättre än att sitta hemma och inte gö nånting!

 

Idag ska jag.. äta frukost först och främst. om jag orkar ;_; sen ska jag städa lite på rummet. och om jag har tur vill Jenny leka. Men hon skulle plugga spanska, och jag tror jag håller mej undan den där jevla spanskan ett tag. ja, vi minns ju hus de blev förra gången! HUA ):

"Spaaaaaaaaanska! spaaaaanska! mmmm, spanska är fiiint!"

Så ingen spanska för min del på ett tag.

 

men om inte ni har nåt o göra idag kan ni ju ta och smsa mej, så kanske vi kan hitta på nåt kul tillsammans ? :DDDDD

 

Puss :*


800 damer..

hej.

Tack ida. c:

Idag så vaknade man typ 9.00 -.- lite väl tidigt tkr jag, men tanke på att de är lurdag. ):
men jag hade bara ont i halsen idag! och inte ens lika mkt som igår. wiiho! typ frisk då ju. (Y) satt vid datorn typ hela morronen. jag orkade inte göra nånting.. jag åt frukost vid 11.30. sen så spelade jag och Sandra mario ett tag. men sen så orkade hon inte mer -.- vi spelade inte alls länge </3 aja, vi gjorde ju nåt iaf ;P

vid 17.00 typ åkte hela familjen iväg till Ingela, Hasse, Nora och Alice. Ingela har fyllt 40 så hon hade öppet hus ;) Jag och Nora spelade M.i.G. plocke pin och ritade ;P jag fikade oxå. tårta och muffins ;P de var min middag. hade inte äte nånting innan, mer än 2 mackor till frukost ;_;

Men hos Ingela och dom så läste jag lite ur en bok som Ingela fått. det var texter på hur vissa folk sjungt fel. alltså som dom trodde hur låtarna gick. här är några:

 

Rätta:

Teddy björnen Fredriksson, hans nos var av garn.

 

Den sjöng:

Teddy björnen Fredriksson, han slog så många barn.

 

Rätta:

800 grader, du kan lita på mej, du kan lita på mej!

 

den sjöng:

800 damer, satt och titta på mej, satt och titta på mej.

 

Rätta:

Jag är fångad av en stormvind.

 

Den sjöng:

Jag är fångad i ett korvskinn.


Hahaha! as rolig bok! önskar mej den i julklapp xD så vill du ge mej nånting mysigt så rekomenderar jag den boken.

Nu har jag ont i magen. Kan bero på att jag inte ätit nåt idag ? hehe.. men jag trodde vi skulle få mat hos Ingela. det var visserligen smörgåstårta. men de gillar jag inte. :<

Puss :*


tack :)

Hej.

Har inte alls lika ont i halsen längre. TACK! men mår ändå dåligt ): mådde illa förut oxå.. tror inte jag gör de nu x)
men är sjuk ändå </3
och jag som skulle till Nora imorrn, hur blire m de nu då? ååh, snälla låt mej va frisk imorrn xD

hehe..

Mamma var och handlade förut. och vet du? hon köpte en massa saker till mej bara fatt jag är sjuk.<3
jag fick en bamse tidning :D

hon köpte ben&jerrys!<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3


och dumle (L)


av far min fick jag halstabletter :)

så jag kmr nog klara kvällen :D hihi :) snäll familj man har.
jag ska försöka övertala syster min att hitta på nåt, är väldigt sugen på att spela super mario.. :D

 

Puss :*



Klicka på bilderna för att dom ska bli större!


sjuk!

hejsan :)

inatt vaknade jag vid.. 2.15 eller nåt. då frös jag, hade ont i huvet, och ont halsen ): sjuuk. och vi alla vet ju att det är bra att sova när man är sjuk, så jag försökte givetvis somna om.
Men jag och Jenny hade pluggat alldeles för mycket dagen innan! det ända som for runt i huvet på mej var Jennys skit spanska läxa. Jag kan den nog bättre än någon annan nu .__.' Jag kunde inte somna p.g.a den ! Grrr..
mitt huvud var elakt inatt och tänkte,
"Spaanska! spaaaaaaaaaaaaaaaanska! spanska är fiint!" Fast spanska är ganska fult ):

men jag vandrade iväg till mor och far, och sa att jag inte alls mådde bra, så då fick jag ju sova ut idag på morronen. eftersom jag kan ju inte gå till skolan när jag är sjuk! hehe..

 

Men ändå vaknade jag typ, 8.20. <.< då vare bara jag och Ludde hemma ;) mamma, pappa och Sandra jobbade. och Jonas var på skolan. men när jag vaknade mådde jag inge vidare bra.. Halsen gjorde ooont! hade ont i kroppen och i huvet.

men nu är det bättre iaf :) fast har fortfarande ont i huvet, och är trött o så. jag är inte frisk.. men förhoppningsvis kan jag gå till skolan på måndag ;P

 

Idag så har jag sett på Mysteriet på Greveholm. bästa filmen som någonsin gjorts ^^ jag har försökt sova, och sutte vid datorn.

och nu sitter jag här vid datorn igen. förut duschade jag faktiskt, då blir man ju lite piggare.


sitter här i soffan i min mysdress.. x)

Jo, bloggkriget har man ju inte glömt bort. ;)



Nu är väl frida på väg till USA ensam!! ): kmr sakna hon ju! </3 men hon kmr säkert ha skitkul, den där pruppen.
aja, ha de bäst frida :)

nej du, nu ska jag kanske sstoppa nåt i magen, är rätt hungrig.

skulle bli glad med nå sms, eller komentarer. har otroligt tråkigt.

Puss :*


8 oktober

hej :)

Fråga:
Vilken Cassandra ? :)

Svar: En som vi träffade på innebandy lägret :) hon var i vårat lag ;)

Idag så var jag på skolan ^^  jag fick tillbaka nåt svenska test som jag gjorde typ förra veckan. resultatet var hyffsat. iaf ganska mkt över G. så :) är rätt nöjd :P
vi hade idrott oxå, de va kul ;P faktiskt.

hemma var jag med Jenny. vi pluggade faktiskt. mkt! vi har bara pluggat ? :) jenny har spanska imorrn. som hon inte kunde ett piss av xD haha, undra om hon kan nu. ? det får man ju hoppas. sen pluggade vi kemi oxå, det kunde hon inte hlr xD men de lärde hon sig iaf :)
sen så hade jag franska. men den kunde jag hyffsat redan. vi gjorde matte oxå :) sen låg vi på golvet och skrattade. fast vi tränade Kemi samtidigt x))
nej men, de va kul :)

jag gick hem ca. 20.20. då hade eller jag har de fortfarande, ont i halsen. :/ och jag hade ont i huvet. tänk om jag börjar bli sjuk ):
hoppas inte, men det är klar jag är frisk!

nu ska mamma få förhöra mej på nåra läxor. så hörs vi väl.

puss :*


kanelbuuuulle

hey.

på innebandyn gick de så här: -

idag så har jag och mamma bakat bullar. :) det är ju kanelbullensdag :D

MMMM-MM. jag har äte 3 st. :)) mums! sen så har jag läst massor ur twilight oxå. som råkar vara otroligt bra och beroendeframkallande. hehe..

gick till Frida en stund såhär på kvällen oxå ;) vi satt lite vid datorn, spelade nåra otroligt roliga spel. yippiie. vi gjorde oxå läppförstoring 8) sheeta snyggt. det är mina framtida planer. ååh, muuuums.
orkar inte ladda över bilderna på datorn. så stå ut ;P men dom kmr kanske nån annan dag ;) om ni har tur.. - ellerr otur. så fin va vi :D
frida fick ju otroligt små läppar. haha!

typ alldeles nyss satt jag och mamma och ritade :) vi målade i prinsessmålarböcker! wii. :D sen tittade Sandra förbi i köket. hon vart nog lite små sugen att måla.. så hon tog sig en målarbok och satte sig med oss x) men nu stack dom..
så då har jag tråkigt igen ):

puss :*

innebandymatch

hej.

spelat innebandymatchen mot övik nu då. såg Cassandra :) kul kul. men är suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurast.se
vi ledde m 1-0. jag var skit nervös. och typ helt 100 på att vi skulle vinna. men gissa.. ? näre är ca. 2 min kvar gör dom ett mål! </3 GRRRRRRRRRRRR. aaaaarg.
jag som viiiiiiiillllllllle viiiiiinnnnnnananananan. bajjs. ):

aja.. nu måste jag borsta tänderna och sen sova. före är tidig match imorrn ._.

hörs väl vidare då.

Puss :*

NM

Hejsan.

har inte skrive på nån dag, igår lekte jag m Julia o Hanne typ hela dan. så jag satt iNGENTiNG vid datorn. *stolt*.
vi hade iaf sheeeta kul. :)
Vi spelade vi i 5:an - såklart. HAHA! Julia, haru tränat ? :o :D<3333333
Jag vann 1, eller 2 ggr. eller så kom jag 2:a båda ? ;) kmr inte ihåg riktigt ;P
vi cyklade till handlarn och köpte godis oxå. tjock, tjock, tjock :D muuuums! vi satt ute o gunga och åt godis :) vill bara säga att det var Julia som cyklade, jag och Hanne satt på paketis x) hanne åkte hem nån gång innan mej..
Men kl. 20.00 såg jag och Julia på idol. myys. ^^ HAH, vi fiixade naglarna oxå. Vi gjorde sånt hr pilleri tjoffs som jag är så otrolig bra på. :)
Du kan få se en enkel svartvit bild på mina naglar. det är Julia som gjort mina som sagt. xD AHHA.

dom är typ rosa, grön, blå och lila ;) själva nagellacket är vitt .. alltså 'grunden'. c: otroligt vackert va ? :D

idag vare skola, har fått skolfotot oxå! :O umg. nej men, jag vart faktiskt helt okej. :) Godkänt iaf. både på klassfotot och de lilla. :) duktig emilia.
inge speciellt på skolan. förutom att musiken var heeeeeeemskt tråkig. :) myys. eller inte.

KriiiiiG :)

puss on you!

 

Norlands mästerskapen ikväll då! Möter Cassandra, en kompis :D ska bli kulit :) o få träffas igen :))<3

 

Puss :*


RSS 2.0