nyår

hejsan igen alla :D

har vare hos kaninerna en gång till, och fiixat ytterst lite på rummet x) eh. haha. men herregud. de är inte kungen som kommer. HAHAH. felåt. min outfit idag är som på jul. fast lite andra accesoarer ;) juste, jag har en annan svart tröja oxå :p den här är långärmad :pp

men outfit:
svarttröja: JC trojah. ganska gammal.
Grön kjol: H&M. 249:- typ.
Klocka: Guldfynd (julklapp)
ring: har ingen aning, den är nå år gammal och de är sandras :p
halsband: gammalt. så vet inte ;)
oxå har jag den rosa ringen från gina :)

snart kmr nora och dom :D då har mamma fiixat lite smågrejjs typ. sen blire förrätt och hela faderittan ;)
så, ska gå nu :) ha en riktigt bra nyår :D

puss :*




ωhψ dο'πτ ψoυ αη∫ωεr?


bye bye 2009

hej.

idag äre 2009. imorrn äre 2010. vem ska ha nyårslöfte? JAG JAG JAG JAG :D mitt lyder såhär " I promise I will eat more choklad (eh) in 2010". wohoo :D älskar mitt nyårslöfte. så puss på de.
har vare hos friidas kaniner idag. och duschat. skulle ha städat rummet, men satte mej här istället xD så mkt roligare. håller ni inte med? x) haha. ska gå till kaninerna  om en timme typ :) sen ska jag g mej i ordning. och städa. HAHAHA.

btw. så hade jag nå weirdo prickar på min fot förut D: euw. men tror dom är borta nu som tur är xD haha, :pp

ikväll kmr nora och dom. då ska vi tjocka en massa mat. 3 rätters :p och spela goggle eyes. HAHA. kvällens höjdpunkt. faktiskt. och så kanske vi ska åka i backen ;) fastän de går assegt xD vi ska iaf inte smälla raketer. de tkr jag är bra. för de är så synd om djuren :(

vad ska ni gö ikväll?

puss :*

 

 

 

 

Dετ här är ωξird ƒακ†iskτ


eh.

emma om 29 december:
lilla du, spader finns visst där uppe;o längst till vänster.. men inte klöver,den finns inte! ;)

SVAR: eh. det ÄR spader som inte finns.. :( ♣ ← klöver. spader är de upp och nervända hjärtat ju! D: haha.♥

va m jenny idag då. först så pysslade vi ;) jag typ sjung så vackert till musiken. sen så fiixade jag lite med fotoalbumet :p vi pysslade till 16.00 ungefär :D eh. sen byggde vi pussel. efter jag äte middag gick vi te henne. men där gjorde vi ingenting x) jag satt och spelade nitendo DS typ.  och jenny läste. haha. fast vi pratade oxå o så :p sen så spelade vi kort i typ.. 15 min? ;) haha :D 

sen tyckte mamma att jag skulle komma hem. eller ja, jag gick hem lite tidigare än vad jag behövde :p men hon ville typ se mej? xD eh. wtf. men jaa. haha, o så städar hon.. i sandra o jonas rum typ.. D: eh. va fasiken ska jag sitta hemma då för? XD men eh. ja, okej. hej mamma. nu är jag hemma :) ha.

imorrn kmr jag inte kunna va m jenny. för hon ska ** *** ********. :( äää. så eh. vill nån hitta på nåt ? :D öppen för förslag. eh. även med dej random. nej förlåt. var tvungen eh. HAHAAHAHAHHAHAAH.
men seriöst, vill du va m mej eller nåt.. ? :)

puss :*





gosh jαg är oβes†ämd. mΣn jag vεt ändå vαd jag vill... ? :s



29 december

eyy yo.

♣♥♦
nu märkte jag nåt oacceptabelt.. D: alltså. som ni ser där uppe så äre kortlekens alla 'färger'. förutom spader. VART ÄR SPADER? den är ju ffs finast. </3

eh. ja. vad ska ni gö idag? själv ska jag va med jenny. jag som ville få med hon ut. men jag lovar, det går icke. gosh. hon bah "det är för kaaallt. och åker man pulka får man all snö i ansiktet." men de är ju så fiiint väder. D: hur mkt snö som helst, och solen skiner. kan de bli bättre? och eh ja, lite för jag håller med hon på det-är-för-kallt biten. de är ju sådär -20°C. ehe.

 

ja. men vi hörs väl sen kanske ? :) smsa gärna en massa. för nu ska jag och jenny pyssla. och jag är inte ett dugg pysselsugen ;_; men snäll som man är så sa man ja. fast eh, jag tvingade jenny att komma hit xD

 

Puss :*

 

 

drõΜmαrna Ér ƒin

 


28

hej.

eh. tkr min blogg design är otroligt ful! ush. HAHA. så eh. snart kmr den rosa antagligen upp igen :) men inte idag. för jag orkar inte. och antagligen inte imorrn. eller i övermorrn. haha. eller så gör jag en ny. men då skulle de ju va kul m lite idéer ? :) men ja, jag vet att jag inte kmr få nåra. för har jag nånsinn fått de under mina ca. 2 års bloggande tid? eh. nej xD så ja. men man vet ju aldrig? eller. nästan ^^ om ingen gullig där ute är lite gullig..? :D





kommer det alltid va såhär?


ansiktsmask

hej folk1!

ja, för nå dagar sen.. i förrgår. eller.. i förrförrgår. minns inte x) aja, när jag var med Jenny iaf så hade vi nån weirdo ansiktsmask.. :D tänkte att ni skulle få se nåra bilder. den är vääldigt skum. men iaf. såhär vare..

1. man kletade på som.. en vanlig kräm ^^


2.den började stelna lite smått och den blev kall.

fin såndär modellmun♥♥♥♥ halv öppen. mums.
3. den stelnade klart. och man DROG bort den. den var som.. eh gummihandskar..? D:



sån vill jag ha, mamma :D :D

eh. sen om jennifer nån gång loggar in på msn så ska jag nog ladda över twilight filmerna till min käre ipod :D hihi. oj va jag kmr se dom då. dygnet runt.♥ HAHAH. men eh ja, det är faktiskt sant.. :(

btw. så ska jag köpa en såndär när mor och jak ska shoppa :D tänkte ifall ni ville veta xD ha-ha.

eh. ja, nu ska jag typ. antingen sitta här vid typ msn eller smsa.. eller.. eh läsa? ja, vi får se :D

Puss :*










när vet jag? hur vet jag? när vågar jag? hur vågar jag? vågar du..?


va m mej ? ^^

hejsan alla svita.

inatt kunde jag inte sova. eh. HAHAHHAHA. mörkrädd som man är.. :( jodu. jag var tvungen att smsa med folket. sen fick jag dra fram en sladd som typ var bakom sängen så jag kunde tända en lampa. för jag vågade inte ha mörkt x) o så tyckte jag att jag hörde ljud hela tin. så jag fick typ inte ligga mot väggen, jag låg o titta mot dörren.
sen sa nån att jag skulle hämta ipoden. (på sms alltså) eh. och den var i TV rummet.  mrn modig som man är sprang man ju och hämta den :D så då lyssna jag lite på musik..

idag vaknade man 11.00 typ. sen vid 12.30 gick jag te jennifer. wohoo va kul. hon kollar bara på TV XD men ja. först spelade vi galen panna:D
sen så har vi ritat modeller. och jag sitter här, och jennifer ser på TV:n.. hahah.

vill inte nån hitta på nåt m mej på lovet ? :)

puss :*


ehehehehehehehehhhhhhhhhhhhhhhhh

eh. eh. eh. eh. eh. ffffffeeggiiiisssss. eh eh eh ehe. shalalala.

visar nåt kul imorrn. adjö.


mjao

hej idéjäveln funkade inte. bajs på paint. hejdå

hej

hej.

jenny är inte hemma än. GAH. hon är så seg. fast ah. de är väl inte hennes fel :p men åh åh åh.

jag håller iaf på med en as cool design/header till bloggen nu :D eller ja, i mina tankar är den de iaf xD

pos :*


ipod

hej.

eh ja, frida gissade rätt på vilka de va på bilden några inlägg tillbaka. det var alltså JAG & FRiDA. wohoo! kolla in fridas blogg ? :)
http://heyyfrida.blogg.se
pos on you huh? :D

igår gjorde jag typ inget, gick runt i min nya morgonrock och stoppade i mej en massa gooodis hela dan. ehe.. jag såg på Hannah Montana the movie och twilight. sen har jag börjat läsa Genom dina ögon. jag fattar ingenting <.< haha! men man kanske kmr in i den sen. hoppas de.. :p

min klädsel idag ser ut såhär:

*Gråa jeans (H&M för nåt år sen)
*turkos kofta (H&M nåt år sen)
*svart linne (H&M typ.. 3 år sen? XD)
*svart mönstrat brottar linne(JC trojah. julklapp)
*armbandsklocka(Guldfynd trojah. julklapp)

jao :) känner mej vacker. för jak er so snik tiker jak. :D nemen.
Idag har jag.. fixat med ipoden :p men jag har typ ingen musik :/ min dator är typ tom på de. och sandra har ingen på sin nya. och på hennes gamla äre bara gammal musik. och då menar jag inte gammal från typ 80-talet. utan sen 2005 typ XD haha! såatteh. mamma och pappa har heller inte så jätte mkt musik. och från jonas dator ska jag sno lite nån dag. men inte idag. tror inte jag orkar ;)
jag har väl iaf fått in lite bra musik i ipoden :)
*takida takida takida takida xD
*europe (eh.. stavning) deras nya iaf.
*yellowcard. nejmen. kmr inte ihåg va dom hette. men gammal iaf :p
*bon jovi (gaammal)
*tracy chapman (bara 1 låt. dom andra funkade inte <.<)

ehh.. kmr inte ihåg mer. men det är nåra fler iaf ;) så ja. det duger så länge :) får fiixa mer sen. ska nog skaffa Bert ljudbok. hahahahah. love it.

idag ska jag va med jenny :) ska sova där :D hihi, undra va vi hittar på? eh. jo, de vet jag redan. vi kmr beundra våra ipods. såatteh. kul kväll xD men jenny är hos sina kusiner nu. dom bor.. nånstans. inte här iaf. så jag kmr inte kunna va m hon förns 17.00 typ. så tills dess vet jag inte.

Just nu i köket så har Jonas och Elin precis kommit upp. Pappa bah hela tin: "MEN TA FRAM JULMATEN! Elin vill ju haaa. ingen drickyoughurt!".
Jonas bah. "lalalalalaaa" hej hååå. va händer dååå.
Elin fnissar x) och pappa "TA FRAM DEN DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! jonas är lite trög, han fattar inte första gången". och nu skär pappa lax. (??) nejmen nånting. Jonas frågar "ska du ha skinka? ska du ha korv? ska du ha köttbullar?" och elin svarar. så ja. haha. ja.
nu ska jag.... Läsa tro ja :)

puss :*


julafton

lol. okej då, karin hjälpte till lite grann med förkortningen wtfa. men mest jag. okej? nöjd?

btw. GOOOOD JULiiiS ALLA BAAAAAARN.

min jul har vare PERFEKT! såjah.
jag vaknade kl. 7.05 x) hehe. det är emilia på julaftonsmorron de. kl.10.00 kom sandra typ upp. så då öpnnade vi julklapparna. jag fick..
*2 st nagellack
*en kudde
*en tidning
*strumpbyxor
*hela familjen fick spelet goggle eyes :D

på väg till Nora och dom så lyssnade vi på radio. då vare "tomten" som pratade. men dom luras :< de va sven volter. D: jag ville höra TOMTENNNNNN. gamla gaggiga söta mysiga tomten. men nej nej. *sshiii* typ. eh 'munljud' XD ja. så ..
btw. så sa tomten att om nån tomte sa "hoho" så vare en fejk. för tomten skrattar normalt. såhär "hahahihu". såå normalt huh?
men hos Nora och dom fikade vi först. sen så.. gjorde jag Nora och alice ingenting x) sen klämde vi på julklapparna och tillslut öppnade vi dom :D
där fick jag..
*en parfym
*200 :- i presentkort
*Hannah montana filmen :D

hihi<3

vid 14.30 for vi hem och gav Ludde mat och stoppade julklapparna i julklappssäcken :) sen for vi till mormor och morfar. där såg vi på Kalle Anka.
sen gjorde mamma och mormor julmaten. jag typ läste Helge o så :p vid 17.00 var maten klar. då åt vi :) de var såklart gott ;)
18.30 ungefär delade jag ut julklapparna :) mamma och mormor fick jätte många.. *fniss* :D
jag fick..
*en.. IPOD :DDD
*boken "genom dina ögon"
*svart kofta
*linne
*morgonrock
*tofflor (för små, så ska byta)
*dagbok
*choklad
*armbandsklocka
*modellbok
*200:- presentkort
*500:-

typ.. de ända jag hittade bilder på xD


Hur har din jul varit ? :)


Puss :*


snart äre juul

hejsan alla crazy barn!

om.. ca. 1h 30 min äre juuuuuuuul!!!!! OH MY GASH! pirre pirr huh! jag har typ julfeber. magen pirrar sönder så de värker och benen rullar på. *fniss*
Nu är julskinka i våra lillmagar. :D och julklapparna ligger under granen så fin. jag har klämt lite smått på dom.. :§ hehe.. men ni vet ju hur mina fingrar är. jag kan inte riktigt hålla dom i styr!
ååh! jag står snart inte uut. D: gissa vem som kmr ligga vaken inatt? jo.. lilla emilia såklart.
undra om jag kmr få en ipod..? :D hihi. fast jag blir glad över vad jag än får.♥
♥julen handlar inte om att få, utan att ge!♥
nu låter jag som värsta.. eh.. ja.^^ men jag ÄLSKAR att ge julklappar. jag ska ju som sagt ge bort 14 st iår :D hihi.<3 jodu. de är så de är :D ♥♥♥♥♥♥♥
jag har ställt kl. på 09.15 så jag kan se julkalendern x) hihi. då kmr jag pilla hål på alla paket :< omg.
vetuu? jag har komme på en ny förkortning :D (A) wtfa. eller alltså. inte helt ny då. men ja ja. watafackaaa :D hahahahahhahahahahahah.
jag känner mej lite weirdoo..


HA EN BRA JUL NU. PUSS :*


vilka..?

hej hopp.

idag har jag varit m jenny. fi har fiixat naglarna lite :p o så.. sen så har vi ritat, sett på julkalendern, fiixat hennes pepparkakshus och sovit. nejmen, spelat guitar hero. och sovit. nejmen. HAHAHAHHA. upprepning.
hemma åt jag middag. ikväll vid.. 21.00 eller 22.00 ska vi provsmaka julskinkan och lägga julklapparna under granen :D hihi. jippiie. längtar som .. GAH.

ja, som ni ser gästbloggade frida förut ;) haha. puss på'na. jaodu.
har sutte och pillrat med en bild i paint i över 1h och 30min x)

ser ni vilka de är?

kom igen att gissa på, :D snääälla.

 

puss :******

 

 

GO JUUUL


Frida is guestblogging

chacha !
nu är de Frida som skriver, eftersom ja tänkte gästblogga lite ;)
Tänkte berätta lite om min kompis emilia, hon är lite wierd men de är kul att vara med henne endå.. hon har fastnat i pysselträsket och bloggar alldeles för mke :o :) tänkte även bjuda på några finfina bilder på henne! :


emilia tror hon är en stuntman å ..
då slutar de så här :)


när vi gifte oss :) 18/8-09 en dag värd att minnas ..

blev ett snabbt inlägg eftersom ja har lite bråttom :))

& emilia du är inte dum, dum, dum :) du är bäst, bäst, bäst ! ily

God Jul & Gott Nytt År  Önskar Frida!
min blogg: heyyfrida.blogg.se
en fin bild på mig :


julpynt

hej.

i min familj älskar man jul och allt pynt man har till jul och alla julklappar och maten och tjohoo! :D
bara fatt ni verkligen ska förstå så ska jag lägga upp lite bilder som jag har gått runt och knäppt. jag lägger in dom i stort format och under varann. men bara fatt ni verkligen ska se XD och ja, dom är tagna med min coola mobilkamera. so that's it. se och lär hur ett hus i juletid ska se ut XD

så här ska en julgran se ut :D eller nej, kanske inte så gles XD men överpyntad.


Det här är vår vän efraheim :)


vår kyl. och NEJ, den är iNTE gul. ljuset bara. fast vi har 7 st tomte magneter oxå ;)


Vi har typ 'klistermärken' på alla speglar. och JA på toalettERNA oxå :D


ooh, bra bild. men de där är en massa tomtar. och alla är mina XD ja, jag har alla på mitt rum. sen så har vi ju fler i TV-rummet, sandras rum o.s.v


här vare nån som hoppades att de va nåt i julstrumpan redan :(<3

Haha. jaa, Ludde har oxå en julstrumpa XD och sandra. och jonas. och jag. sandra kmr ha en julstrumpa när hon flyttar hemmifrån oxå xD

 

givetvis har vi mer pynt, orkar inte knäppa på allt -.- men ja :) kanske en blick över mitt hus ? :)

 

har ni mkt julpynt?

 

puss :*


fin gran

hej.

pappa har tage in granen nu. ehe.. mkt fin gran. typ tre grenar? XD se så fin :

typ så ser den ut? ):

men huvudsaken vi har en gran. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. fiin gran. fiin gran. nej. men äh.

 

puss


jul

hej. igen.

haha! uppdateringstjej jag blive nu ju! vad tkr ni om de? bra/dåligt svaraaaaaa. :D

 

btw. imorrn äre imorrn det är julafton och jag längtar så jag får ont i magen.♥

ikväll blire klä granen som gäller. och då ska alla tomtarna upp. hallelujah!

förra årets julgran.

 

den kmr nog se ut ungefär sådär i år med, fast lite andra julklappar då! ;) haha. oj guud va jag längtar.

jag skrev så förra året oxå..? men gjorde inte de? xD D: haha.

men nu gör jag verkligen det. alltså GAAAAH

 

poooos :*


julkalendern

hej hej :)

var ju på skolan idag. (??) först hade vi egen studietid. haha, hade ju inget att göra. men vi körde en lek, mitt lag vann :D mitt lag hetter råck och det  var jag, jenny, issa och agnes :) vi vann m ganska mkt. *fniss*
sen hade vi svenska. då fick vi tillbaka våra s.k "uppsatser". vi skulle ju skriva en folksaga. eh.. haha jag fick inte alls nåt bra "omdöme" xD men eh.. ja, jag är inte direkt den bästa författaren och jag vill heller inte va en författare. men har ni tänkt på att vi kanske borde ha en lite bättre, kreativare, snällare och roligare lärare..? hm.. ja, ungefär såhär löd min komentar på berättelsen "Varför gjorde hon så? varför gjorde han så? jag hängde inte med i berättlsen. varför? skriv hårdare nästa gång. blaaaaaaaaha"

1. därför att dom ville gö så..?

2. synd.

3. eh.. köp nya glasögon? varenda unge jag frågat ser va de står.. :(

 

men eh. nej jag behöver inte ha bäst jämt. men vissa saker var lite weird. ska jag måsta skriva allt som hände iNNAN de jag ville skriva om ska hända. då måste man ju skriva från personernas födsel? eller.. haha.

 

sen hade vi engelska. då fick vi småpyssla lite med engelska papper. och så hade vi julmusik :)

 

öh. och ja, det var ju vollyboll, inge vidare kul ;) men de gick väl an. jag var med julia :D sen fick vi lite fika av ulfi xD o så slutade vi ca. 13.30. :D

 

hemma har jag städat rummet. men det gick rätt fort. annars har jag fikat, vare ute med Ludde och suttit lite med datorn.

 

jag såg alldeles nyss på dagens avsnitt av julkalendern. jag har inte missat ett enda avsnitt x) hihi. men julkalendern hör ju liixom till julen :P och årets kalender är faktiskt inte så dålig. tkr jag då :p
och nu börjar de ju bli riktigt spännande! ;)

ska Nova och Vega lyckas rädda julstjärnan och göra sig av med Gjärta?


vad tror du?

 

puss :*


pepparkakor

hejj allihopa där ute :D

nu har jag fiixat glasyr/kristyr på en massa pepparkakor. :DD hihi. så busigt mysigt av mej :D vill ni se fina bilder? "JA JA JA JA JA". o så svarar jag så där coolt "okej, visst" ... (H)

Bild/pepparkaks bomb!!


mitt fina stoora pepparkakshjärta. och eh ja.. biten där nere är.. borta..


fin tjej.. mamma kanske? :D eller frida. ja, frida :)


min kungakrona.. wiihoo.


eh. nåt? va troru..?


vajer stjerna.


en smilie, faktiskt.


nåt..................


..................nåt.....................

och den bästa 4-ever and ever...... håll i er....


den halshuggne stackaren.. blodet bara forsar.. ---> :D <----

eh ja. ska typ fika nu, och sen sova eller nåt. är ju skola imorrn? :s helt onödigt för min del. lär ju knappast gö nåt vettigt. men ja, vi får väl se va som händer :P

 

Puss :*


vinter

hejsan hoppsan lillebror.

Ny design - igen. jag gillar att förnya bloggen xD haha. men jag gjorde en nu, för den andra var ju lite somrig typ. så gjorde en mer vintrig typ. eh.. ^^ ja. extra bra kvalite på bilderna XD haha. och jag vet att den är typ lika som den förra designen, men jag är inte direkt den idérikaste personen som finns ^^ såatteh.

och ja, det gick väl bra på DM träningen. mer vill jag inte säga. för så bra gick de inte xD

sov hos frida igår tills idag. :) vi är typ överlycklig fatt de har komme snö. de är seriöst as mkt snö nu :DD dom flesta bilderna på designen är tagen idag. och den weirda bilden på mej, är eh.. jag i underställ xD liixom, man har ju underställ på vinter, så lite vintrigt äre väl ? (A)
men bara fatt ni verkligen ska förstå hur mkt snö de är här så ska ni få se en bild.


eh. HAHA. syns inte. men ja, se på träden iaf :)

 

btw. äre snyggast när jag har texten i mitten, eller på höger sida? ;) snälla sej va ni tkr :)

 

jag och frida har.. varit ute m hennes kaniner :D dom fick hoppa i djup snön. stackarna.. och så ville vi åka madrass. så då gick vi te buster och mait och frida klättra en massa och blaha blaha. de tog säkert en timme för att få fram allt. sen gick vi hem, och då frös vi. så då åkte vi inte madrass xD haha. men ja. vi har bakat och dekorerat pepparkakor iaf :) och fiixat wilma lite, för hon har julavslutning idag.

 

imorrn äre klä granen som gäller. har ni klätt granen?

puss :*


innebandy

hej.

kl. 19.00-21.00 äre DM-träning för alla 96:or. alltså. hej nu fick jag ont i magen D: jag vill ju träna. men jag vågar inte. kmr säkert gö bort mej xD nejmen. de är inte drf. de är ifall de ska va nån uttagning. o så kmr alla från mitt lag med utom jag. då känner man ju sig hyffsat dålig. o så vill ja inte spela innebandy mer :o D: :s smilieybomb! :D
men ja.. får väl se hur de går. uppdaterar kanske mer ikväll. annars imorrn blire väl ? :)
då får ni veta hure gått :D

smexigt fina innebandy händer man har. :)

btw. euw. de ser äckligt ut xD

ehm.. ja snart äre jul. och jag längtar som bara attan x) grannen har satt upp granen, så man ser den hela tin ^^
själv ska man klä granen på tisdag troja ;)

va önska ni er i julklapp?

puss :*


ViNTERN ÄR HÄR

hej hej!

imorse när jag vaknade så tittade jag ut genom fönstret. och gissa. DE SNÖÖÖA! jag är nog seriöst gladast i sverige.
så då vart jag helt.. AAHAHAHHAHA :DDDDDD typ. och bestämde mej för att åka 'pulka' i tjärn. så bombar jag varenda jag känner med sms om att dom ska komma till mej. men ingen kunde .___. sa dom iaf XD haha. nejmen. men sen vart jag sur. så då gick jag ut och åkte själv x) det gick faktiskt bra, fast gräset kom fram lite. men de gick fort :D hihi. sen gick jag hem och ringde jennifer. hon ville såklart åka med mej :D så då gick jag till hon och väntade. sen gick vi och åkte i tjärn. haha. men vi lessnade fort kan jag säga.
så då bestämde vi oss för att åka spark :dddd
vi gick bakom boden där sparkarna står. och oj va vi fick kämpa och slita x) hehe. vi fick flytta på allt som var i närheten och hacka med pinnar och ja allt du kan tänka dej xD
när vi tillslut fick fram sparken så gick vi till vägen och skulle åka. då åkte vi typ 2 ggr. sen lessnade vi för de gick så segt <.<
då ville vi åka trixskidor :DDD vi fick ta fram mina från boden. och sen kääämpa och sliiiita med att få in dom jvla remmarna i dom yyyytte pyyytte små hålen som fanns. och de var ju inte små remmar heller. oj va vi skratta. jag blev otroligt fin. sen när vi kom till baksidan så bah.. eh oj. jag har inga stavar :D :D :D
då fick jennifer springa till boden och hämta dom för jag hade ju skidorna på. då satte jag mej och gungade. då började ena skidan lossna.
sen kände jag att jag var kissnödig. så då fick jag ta av mej skidorna igen xD haha.
men tillslut hade jag vare på toa, fått på mej skidorna och jennifer hade fått på sig sina skidor. då traskade åkte vi till tjärn. de gick. bra x) eh.. ^^

men inte åkta vi många ggr förns jennifer såg till att ramla och slå knäna x) haha. amatör <3 då fick vi gå in. för hon orkade inte mer. men vi bestämde iaf att vi skulle åka nån annan dag :)

 

och oj vad jag älskar vintern känner jag.♥


puss på alla fina :*


röbrek

hej.

nu är ju jag värsta uppdateringsmaskinen :D undra om de är nån som märkt de?

idag sov man iaf till 10.20 ungefär. och jag vet nog vrf! ;) haha. aoo..
sen så ska jag va sargvakt. jiiiippie va kul, jag längtar så in i.. shalalala. nej.
efter de äre typ avslutning. innebandy alltså. ja, de ska bli lite roligare :P men jag känner mej seriöst efter. lol. men haha. kolla, jag var inte på träningen sist. o alla ba : "visst ska vi ha dressen?" sen så mama ba "oj juste, vi har inte anmält emilia" och " skulle man ha 100 kr eller?" mina svar: "what? ehehehe. dunno"

fast det är vid 15.00 kanske. så innan dess ska jag kanske pyssla lite. och fiixa klart julklapparna, kanske slå in dom. vi får se :P

 

just nu lyssnar man på patii music :D

 

men pos :*


sjuk.

hej.
kom bara för att säga att jag trokar sonder.
vilket innebär att man faller i bitar. tills bara lilltån är kvar. då dansar man runt granen. sen dör man. och man blir grön om näsan. som super snälla silver sara.♥
den sjukdomen heter idoliuz malonium.

älskar bilden. HAHAH. och min humor. ♥

pos.

fin jul

hej alla små mysproppar!

ska vi pussas ? :*
nej. förlåt. var tvungen att skriva de. de låter så kul. haha. I know you love me. de där, de lät inte alls som emilia. utan mer som.. ehe..paow? äh.

jag har inte gjort mycket mer sen sist. bara slagit in lite mer julklappar ;) 2 till. och jo, hehe, kom oå att jag hade 14 julklappar. inte 13 ! så har typ.. 9 kvar nu, eller va är de..? ^^ aja.

här ska ni få se, min jul :DD

vilken talang jag har va ? de visste ni inte att jag hade. men jag är rätt duktig att måla i paint.

det är alltså mycket snö ute. OCH de snöar. det är kallt ute, alltså lite minus grader. vi får många paket. och för er som inte förstår äre jag som står där och fryser i min gröna kjol :) vackert. :')

 

pussssss :*


18 december

hejj.

idag sov jag till 10.00. Skööönt! :D annars då? jo, de är väl bra :) har pysslat lite idag. har börjat på en liten ask, som jag ska ha min ringar i, men den torkar otroligt segt. de stod att det skulle ta 2 timmar. men göre de? näe. de har gått mkt längre nu. men w/e. sen så har jag sutte och klippt ut bruna 'pappersbitar' som jag ska skriva julklappsrimmen på som jag sen sätter på julklapparna.
och så har jag slagigt in 3 st julklappar. till sandra, pappa och mormor. bara 10 st kvar då!! ;) hahah.
min dag i bilder:


                             jag är typ bäst att måla i paint. :) hihihihihihihihihihihijijhi.

idag är jag en liten busunge. *fniss*. sitter i pyamas och mitt hår är ju vackert :DDD



posiiisar :*


skolfesten

hejsan hoppsan alla glada. själv är man trött ^^

när jag kom hem från skolan idag satte mamma igång att krusa mitt hår. och jag målade mina naglar svarta. med en nagellack som hade torkat :D ehehe..
vid 17.00 skjutsade pappa mej till issa. vi fiixade oss inför festen. issa sminkade mina ögon svart, och så hade jag kläderna jag la upp för nån dag sen.
och ja, lite mer assesoarer dock. en svart snygg klocka XD haha. mammas. och så hade jag 3 st halsband. 2 st kedjor och en svart grej :P
vi åkte vid 18.40 typ ^^ där på festen var jag med julia typ hela tin ^^<3
i början spelade dom sämst musik. DJ sööög. hahahaha. men sen va åsa xD då varte bättre. så då dansade man mer. och på slutet vare bäst. vi sjung med och hoppade o.s.v.
jag och julia snurrade så mycket så vi ramlade omkull och låg där på golvet ;) hanne, jag och julia knäppte kort när vi blåste upp kiinderna och kollade i kors.
sen så vare typ mest dans och så. men ja, de va kul :) fast inte i början som sagt.. men vissa där är ju helt crazy xD haha. men ja.

ja du, nu är man bra trött iaf. mamma slår in julklappar och lyssnar på julmusik :D själv så.. sover man. nejmen, haha!
nu är man ledig i 4 dar. sen så går man en dag. sen äre jullov :D

puss :*

shopping♥emilia

hejsan äverbadiie :D

skola idag. fick reda på fysik provet dårå. och jag hade.. 22/25. SKiTNÖJD :D eftersom jag gjorde mitt bästa.hade nog missat en fråga. drf jag missade nån poäng. sen så vare vissa jag inte förstod..^^ såatteh.
men tack pappa fatt du förklarade för mej! :D
har haft min sista SO lektion, min sista fysik och biologi lektion oxå innan jullovet :DD
jippiiie.

sen på skolan så gick min nagel av. inte lite heller. alltså, GAH. de är obehagligt. den gick inte av så mkt så de gr ont iaf. thanks.
                    
            se på min nageljävel. grr. och ja, nagellacket är extremt fint.

efter skolan hämtade mamma mej, och då for jag in till birsta igen ;) är klar med julklapparna nu iaf :P men i början sprang jag och mamma bara omkring och så hittade vi.. nada!

men de blev bättre sen, köpte till jonas, morfar och jenny, alla var otroligt svåra att hitta till -.- speciellt jenny. dah. hoppas hon gillar't. men ja, vi får väl se ? ;) haha. det är väl tanken som räknas, eller hur ? (A)
mamma köpte en fiiin kjol till mej. tack!♥ har gått och tittat på den rätt mkt. och så köpte mamma den :D ska ha den på jul och ny år :) sen köpte jag 2 st ringar till mej själv. jag älskar dom!
ni ska få se lite bilder. haha, knäppta med min otroligt bra mobilkamera. såatteh. ja :D

julkläderna:
klicka på bilderna för att se större och suddigare.

färg på kjolen:


ringarna♥♥♥♥♥♥ :
klicka på bilderna för att se större och suddigare.



och sen så har hanne gjort ett fint armband till mej på slöjden :D


jag missade träningen idag p.g.a shoppingen.. :/ men då fick man ju hem de man behövde iaf. och lite till. seriöst, älskar ringarna XD

nej du, nu ska jag duscha. sen ska jag nog komma på lite julrimm. vill du hjälpa mej? snälla. alltså jag behöver hjälp till en speciell sak som jag inte kan skriva här..

puss :*


mongo

hej.

igen. eheheheh. men jag har otroligt tråkigt. så jag lekte. jag knäppte kort i världens bästa cam. tänkte bjuda på dom :DD
för jag är ju snäll. eler hor? :):):):)):):):) JAJAJAJAJAJA.
se och mys.

beauty feeeet.

ye ye ye. cool me!

fat man = tjocke HAHAHAHHAHA
btw. ni älskar min engelska. I know it.


se karin, se. se! jag har oxå mongo linje :D äre inte sån vänner gör för varandra ? :DDD spelar dum så inte ens kompis ska verka helt.. ehehe. you know. :D

pos :*


outfit till rockfesten

hej hej!

idag du. idaaag. idag blev jag lycklig. eller egentligen började de igår. men iidaaaag blev jag lycklig. thank god. vet ni varför?
för det har snöat i massor! gräsmattan är inte grön, utan viiit :D alltså, jippiekajej. jag tror jag är gladast i sverige p.g.a vädret. alltså JiHOOOO.
love. love. love. love. love. love.

idag va jag på birsta en snabbis med sandra och simon.

på torsdag är det julbal rockfest :) KAN nog bli rätt kul :D :D bara dom spelar rätt musik. och att inte alla jobbiga ungar är jobbig. haha!

här ska ni få se vilka vackra kläder jag ska ha på rockfesten. haha. vackra. knappast rockig.


yesbox. tyvärr är bilderna knäppt med min braa mobil kamera. ett till tyvärr är att alla saker är typ gamla. så ni får helt enkelt bara vara avundsjuka. för jag tänker alltså inte säga varte är köpt XD

men som sagt.. jag ska ha
*svarta tunna strumpbyxor
*svart kjol med nät
*blått linne
*vit långärmad
*vitt litet nitskärp
*silvrigt och blått nitarmband
*nit örhöngen. vet dock inte vilken färg eftersom jag har.. turkos, rosa och lila ;)
vad tkr ni ? :)

btw. klicka på bilderna för att se större om ni så vill! ;)

avslutar detta inlägg med en bild jag tkr om :D



poos :*


13 december

hejsan alla!

som vi nog alla vet så äre lucia idag ! ;) och gullig dotter som man är pallrade man sig upp vid 7.00 med ett fat lussebullar och lussade lite för sin käre mor och far.
eheheee... nej XD
men de va halvt sant iaf (A) ta bort de som är sååå inte emilia. :DDD
så här är själva verkligheten.

Igår kväll strax innan jag skulle sova kilade jag in i skrubben och tog fram de som liknade luciakläder. d.v.s luciakrona, rött sidenband och ett vitt lucialinne.

sen idag när jag vaknade. ehehe. nej inte 7.00 utan 10.00 :D smög man sig in på toan och tog på sig lucialinnet. och otroligt nog var de min storlek!?!?!!!? aja. kronan var dock lite mindre, den typ balanserade på huvet :D och sidenbandet. HAHAHAH. de är obeskrivligt hur litet de va. oj oj oj. de var knappt de gick runt midjan.

sen gick jag in te köket och sjung "natteeen går tunga fjäät, rund gååård och.." hhhhhhhhhhhhaaaaaaaha. gulligt :DDDDD

jag tänkte ta kort på klädseln. dock blev de tyvärr inte av. men w/e.

 

Sen vid 12.00 for jag och mamma te mormor och morfar och bakade pepparkakor :D maja och måns var oxå där (-.-) HAHAHHA. nej men. maja var liiite bara liite. sådär lite smått klängig. fråga julia :)

vi går inte in på detaljer. så punkt.

men pepparkakorna blev goda :) när dom var klar så fikade vi tårta och kakor. för mormor fyller år imorrn. så vi grattade hon idag.

 

vid.. 15.30 for vi hem igen :) då duschade jag. sen har jag fiixat lite hemligheter och sutte vid datorn.

 

nu är jag HUNGRiG. oj vad jag är hungrig. men de är ju mat snart såatteh. :)

det kmr bli asgott!

jag tkr det är otroligt synd att man inte kan lägga in dofter på bloggen ._. för.. de smellar gott :D YUMMiiE! synd att inte ni får äta de här oxå.

haha, nej jag bara skojja. det är inte synd :DDDD

 

nej du, nu ska jag ääääta.

 

mums :*


11 december

hej hej.

igår följde jag med agnes hem. kul kul. vi typ gjorde ganska mycket saker. vi satt vid datorn en stund och gjorde en lite hemlis.. ;)
sen så spelade vi typ ett bilspel med ratt. askul men assvårt xD för om en annan bil körde in i en dog man. typ D: haha. vi satt och sa "kurva" så fort de kom en. till slut lät de som vi prata om korv. korv=körv. typ HHAAH.
vi spelade guitar hero oxå. då gjorde vi några filmer där en spelade gitarr och en sjung. haha, de hände såklart en massa annat oxå. som att mobilen rasade ner när  vi filmade och så. nejmen de va kul :D<3

slutade 14.00 idag eftersom de inte va nån musik. på tekniken började jag och jennifer på ett hus.

hemma satte jag mej vid datorn. skulle se julkalendern men det gick aaaassssssssegt såatteh.. ja det gick 1h 2h 3h typ XD haha.
när jag hade sett julkalendern och så gick jag in på mitt rum, stängde dörren och höll på med lite hemligheter.
men så vart jag jääättetrött.
så jag gick och duschade tänkte att jag skulle bli piggare då :) blev lite piggare, det var skönt iaf.
men nu är jag dötrött, kan va fatt jag är hungrig. så nu kmr jag säkert sitta vid datorn tills vi ska äta, för jag är så hungrig så jag orkar inte gö nåt :/

ikväll ska jag se idolfinalen :D :D
     

                                 vem vinner idol ikväll?

puss :*


TÖNT FRRRRRRRIDA

hej.
nu är jag hos frida.
ikväll äre öppet hus.
jag ska va guide.
jag vill inte.
hejdå.

8 december

hej bloggen och alla fans. HAHA. :D

skola idag. igen. min blogg måste vara ytterst intressant xD upprepar samma meningar varje dag. but that's my blog :D

annars då?
kom hem och satte mej vid datorn. sen tog jag och gjorde mej en toast till middag x) mums! haha. riktigt bra.

efter middag hjälpte pappa mej med fysiken. eftersom våran lärare inte lär oss! pappa var faktiskt bra ;) han förklarade med tärningar, pennor, sina händer och så. sen så visade han en massa saker och gav exempel. ja, jag fattar nu :D :D vilket jag inte gjorde ett piss av innan. so thanks dad.
fast, imorrn får jag väl se hur mkt jag kan egentligen. men jag har högre förhoppningar nu XD förut bah: "äh skitsamma om jag inte ens får G. not my fault." och nu har mina tankar kommit tillbaka igen "ALLTSÅ. jag måste få minst VG! annars blir jag sur. jag ViLL och MÅSTE ha MVG!!!!" he...he. det är emilia de x) komentera inte "så behöver du inte tänka. det är bra med ett G. sätt inte så höga krav." inte fatt jag tror nån tänker komentera så. men jag har höga krav på mej själv, och ja. egentligen är de väl dåligt. men skit samma. jag har försökt få bort dom men de går inte. låt mej få ha höga krav ;D det är så.. emilia xD HAHA.

 

     
       den där pärlplattan har jag gjort :D :D själv. utan nån bild. :D :D

nu ska jag slappa lite från fysiken. sen ska jag fika :P och till helgen ska jag till stan och shoppa julklappar ;) ;) spännande va? :D :D

haha :)

 

Puss :*


7 december

hej.

måste bara få säga en sak. jag är stolt. stolt. mwihihi. mina besökare blir bara fler och fler :D dock är de inte många. men många tkr jag :) ni får inte veta hur många de är. för då skrattar ni bara D:

idag vare skola. Innebandy DM. men matfors spelade bara 3 matcher. jag tror dom vann 2 st. men jag vet inte ;) haha. och annars var de väl som vanligt. men på ett 'prov' som vi har i svenskan. de skulle ha vart klart för 2 lektioner sen. men tore har gett oss 2 timmar extra xD haha.
bra tkr jag ^^

jag hade utvecklingssamtal idag. HATAR DET! ush. ush. ush. även fast det gick bra. så ush. prata om sig själv D: jag sitter så här :D --> mm... <-- ha-ha.

jo, på onsdag har vi fysikprov. Jonas (läraren) gav oss 10 sidor med saker han typ inte ens gått igenom med oss. vetefasiken hur han tror vi ska kunna de. men aja, de får gå som de går. dock fattar jag ingenting. alltså. D:

aa. kort och tråkigt inlägg idag. men orkar inte skriva nånting.

Puss :*

änglen

hej.

alltså HAHAH. ibland är jag ju blåst. ahah idiot. jag sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck "jag hugger i sten". förut trodde jag han sjung änglen och jag bah HAHAHAH. han sjunger fel. de heter ju ängeln! HAHAHAHHAHA. och nu så lyssnar jag på den igen sådär och så hör jag att han sjunger england! idiot. haha. och så tänkte jag, han bor säkert i USA och så vill han att hans tjej som bor i england ska komma till han.
och så sjunger han "jag låter vinden komma från väst" eller nåt. och så måste jag känna på händerna för att komma på vad som är höger och vänster. vänster=väst. och så ba, han låter vinden komma från väst. det måste ju va från england där hans tjej är eller nåt, men det går ju inte? för väst blir ju åt andra hållet.
sen kmr jag på mej själv att jag tror att han är från USA när han sjunger på svenska! xD HAHAHAHAHHAHAHAHHAHA. i-d-i-o-t.

idag har jag seriöst inte gjort nånting. jag har ritat sen kl. 11.00 imorse x) och emellan åt har jag suttit vid datorn.
mamma har bakat idag så hon har kommit in med kakor och saft ibland oxå. haha. slappdag ;) men har verkligen inte haft nåt att göra :P
men ibland är ju det här skönt det oxå ;) ska lägga mej rätt tidigt ikväll tror jag. ska försöka lägga mej 20.00. för då ska jag ligga i sängen och plugga fysiiiiiiik. D: så alltså jag ska inte sova 20.00 ;) haahha.

puss :*

5 december

hej.

imorse spelade jag innebandymatch.
hmm.. hur ska jag berätta?
helt ärligt vad det här den tråkigaste matchen ever. även fast det är den ända vi vunnit ? XD men ja.. varför då? undrar kanske ni. kan göra nåra små punkter.

*pappa hade köpt en ny klubba te mej. som sög.

*min gamla klubba sög också.

*domarn sög. för så här sa han. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELA TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN. "Bra. spela på. spela på. slå inte på klubban. spela på. bra tjejer. slå inte på klubban. inte i ryggen. spela på. slå inte på klubban. slå inte på klubban. slå inte på klubban. slå inte på klubban."
och han blåste hela tin. det gick inte en minut. INTE EN MINUT. utan att han blåste av. och varje gång han blåste av var för slag på klubban. vissa ggr vare inte ens slag på klubban.
haaaaaaaaaaaatar den domarn. ser jag han igen går jag och dränker mej. punkt slut.

sen har jag och mamma typ storstädat mitt rum ;) vi har rensat ut lite grejjer :P
efter de så la jag mej i sängen och somnade ;) haha. ja var lite trött ja.

middagen var mysig den :) vi hade mörkbelysning med ljus. och svag julmusik i bakgrunden. och så var hela familjen samlad x)
mamma, pappa, jag, sandra, jonas, simon och elin ;P haha. många var vi .P
och så var maten god. :D

puss :*

skolblogg

hej.

just nu sitter jag på skolan ;) hade hål på kemin. alltså sgahdj<sefgvghasfgasjdgd. jag vill veta va jag hade på provet. ska jag måsta vänta en vecka till ? :<
dock tror jag inte att jag har sådär jätte bra. men hyffsat iaf..
.. kan man ju hoppas. c: haha.

hål på musiken oxå. har typ haft musik 4 ggr den här terminen? och om de kan räknas som en riktig musik lektion kan man ju fundera på.. fast. egentligen helt okej för mej. musik är tråkigt.
vi har ingen musiklärare på skolan. ty. därför vi så sällan har de. och när vi har en lärare är den sjuk. såatteh.
eftersom vi hade hål på musiken började vi tekniken 13.00 så vi får sluta 14.00 :D jippie.
då kan jag och jenny pyssla längre xD kulit huh? :D

och här tänkte man va snäll och lägga upp en bild på mitt fina hus som jag har gjort på tekniken. och så funkar de inte. grr för blogg.se och skolan D:

imorrn äre innebandymatch i härnösand. måste åka jätte tidigt :( jobbigt..
men de funkar nog ska du se. pappa har ju kokat min nya innebandy klubba så då ska man ju testa använda den :>
hehe.

vad ska ni gö i helgen?

puss :*

RSS 2.0