Svarta grottan

Hej tuntar!

Nu råkar det var så jag är lite tokig med ett annat ord :) hehehehhehehhehehhe.. ni förstår nog :D:D::D:D:D::D:D::D
Idag på innebandy träningen lekte jag med mina innebandyvänner :] hihi. nooooo, men det var kul :) Hanne fick paket </3 inte fick jag några heller ): iofs så har hanne fyllt år, men fick jag nå paket på innebandy träningen då jag fyllde år kanske? D:
Jag åkte hem med Jenny, och det gjorde Sarah och Angelica med. Angelica kollade bara på träningen eftersom hon inte spelar ;) Vi lyssnade på Mamma Mu i bilen, Kina fick spader :D Vi sjung Tumme möter Tumme och Orvar låten (??).
När vi släppte av Angelica hos hennes pappa sprang hon som nån himla dåre upp till huset. HAHAH. världens största steg och i allvärldens fart! HUJEDAMEJ (A) Men jag tror jag vet varför.. Men det är en hemlis. Lova och inte berätta ? men.. det var så att vi lyssnade oxå på Svarta grottan i bilen. Och den var väl för läskig. Hon var nog rädd att det i grottan skulle äta upp hon ): eftersom på morgon kunde man sen svarta fotspår utanför den och på kvällen hörde man hemska skrik <//////3. och vet du? en gång, ja då låg det en död fågel utanför!!

Och det där ska va en barnskiva ? :O Man blir ju vettskrämd ju ): stackars bäbisar som tvingas lyssna på sån skit.

 

Nej vet du vad?

Nu ska jag va så duktig så jag ska ta och träna på läxORNA igen ^^

hehe..

 

Vi hörs :)

 

Puss :*


31 augusti

Hallå!

Idag så vare skola, hade SO, SV, ENG och MA. och nånstans därimellan hade vi idrott, och vet ni vad? stora emilia hoppade höjdhopp!! ;) :O *stolt* klarade 1m :D när det var 1.10 rev jag, skulle ha gjort fler ggr men vi slutade lektionen då. Men jag hoppade t.o.m mer än man behövde, för det var rätt kul (A) heheh.. ändrad uppfattning. sen så skulle vi ha 'sköletid' med matfors. kmr alltid heta så, acceptera småbarn :) Vi skulle bara välja nåt vi ville ha där, som gick på 10 min max. sen var kl. typ 14.30. då slutade vi. GR8! GRRRRR. 10 min efter bussen gått, och en timme till nästa buss går >.< kan det blir bättre?
Så jag, karin och Jennifer traskade iväg till ICA och köpte oss en piggelin. Mmm-mmm.
Sen så bad jag min käre mor komma och hämta mej :) så när jag kom hem fikade jag meer, nån bulle-tjoffs och mjuka, sega pepparkakor. YUMMY!

Sitter nu framför datorn, mycket mycket sällsynt! men ska läsa lite bloggar och så. sen ska jag NOG pyssla lite. Kan inte garantera xD haha. mycket lustigt emilia. Ja, jag vet.
Ikväll äre innebandy träning. Julia är galen. c:

Har jag förresten berättad vad som händer Fredan 13 November? Skulle kunna tänkas att det var en otursdag, men än så länge i detta fall är det nog en så kallad tur dag :) för gissa vad ? Stora emilia ska på en takida-konsert! sin första dessutom :D wii!
Mamma och pappa ska med, tänkte gå m Jenny, eller asså vi hade pratat och tänkte ta med nån vuxen oxå, så klart ;) Men sen när jag kom hem från skolan en dag sa mamma att hon och pappa skulle med så då bokade hon biljetter. så nu är dom bokade och uthämtat. JeyyYy!
emilia is happiii.

Puss :*


30 augusti (??)

Hej.

Vid 13.15 for mamma, pappa och jag iväg till samlingen. Sen vare match 14.00. Mötte Sund.
Domarn var sämst :) Han gav dom frisparkar hela tin, o så fick dom en straff som man inte fattar nånting av. alltså vrf dom fick den ? ;s så här tkr jag om domarn: <33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<33<3<3<3<33<3<3 Pussiii.
Men det blev 1-1. Sund satte straffen dom fick, en liten stund senare gjorde emma mål.
Var väl kul :) Men nån tjej (>.<) stämpla mej på sidan av foten, knepigt, men det gjorde ooooooont. har ett liiitet blåmärke nu, men det gör faktiskt ont ): buhuu.
Vi var hemma 17.00 ungefär, men det var bara fatt jag var så snabb och duscha (A) hihi.

När jag kom hem så satte jag mej vid datorn, jag spela siiims (L) jag gjorde en ny familj, för är less på min andra tjej. får fortsätta m hon en annan gång. så jag gjorde en mamma som just nu har två små flickor :)))) en egen och en adopterad. (Y) yees.
Nu så har jag läst Amandas blogg.

vet ni? Jag vill gö om mitt rum :D Läs nu mamma och pappa (a' hehe..
Men jag vill slänga ut skrivbordet ;) och ha vita väggar, och en fondvägg som ska va svart och nån mer färg. typ rosa, turkos eller lila. typ. Och ha en sån där byro som Sandra och Jenny har. i vit kanske :) eller ljusbrun, eftersom jag har det på sängen :P sen så vill jag nog ha en fin fotölj, skulle va ganska gulligt med nån gammeldags ^^ sen så vill jag ha massa prydnader som matchar, typ plastblommor, ljus och prydnadskuddar. skulle vara jätte fint ju! :)

Imorrn äre skola igen då, har idrott -.- blä. OCH långdag </3 eeeeelakt. elakt.
haru tråkigt? Smsa mej, för jag har boring :[

Har tyvärr inte knäppt bilder på ett tag ://


Puss :*


wii

Hejsan alla pojkar och flickor.

Igår la man sig vid 0.00 :D spökigt värre då vah. Och så vakna man 10.50 idag :) Hade kanske sovit nu, men jag fick nåt ryck och trodde det va skola. så vakna ja :D skolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. tänkte jag.
Idag äre fotboll.. Hatar tiiiiiden!! för då kan man inte gö annat idag. det är samling 13.30, match 15.00. yey. aah, och då kanske den är slut.. 16.30 eller nåt. o så ska man duscha. inte hemma förns 17.30 tyyyyp. >>>>>>>>>>>>.............<<<<<<<<<<<<<<<<
Så.. önska mej lycka till i matchen, eller något.. (Y)

Vad tkr ni jag ska skriva för intressant nu, när jag skrivit om min dag.

Kanske..
HEJDÅ.

Puss :*


29 augusti

HEJ.


Det blev så att jag tvingade Sandra att hitta på nåt, eller iofs så vare hon som föreslog det. men jag gillar att va elak så glöm de :) Vi bakade scones.(??) hehe, det var kletigt och bara mjöl :DDDDDD 10 dl mjöl. det är ganska gott det oxå.
Det var så att när mamma slutade jobbet så tänkte vi vara gullig och bjuda på fika, alltså scones. Men dom skulle inte vara klar förns 14.10 ungefär. och mamma slutade 13.30.  Så hon såg att vi bakade scones, men ändå kom jag och Sandra på mamma att sitta och smygfika sockerkaka m pappa ): Grr. men då stoppade hon undan kaffet, det tyckte jag iaf för det sa hon och sen åt hon lite scones med oss oxå.

Sen så har jag suttit vid datorn, hemskt ovanligt.
Men Frida kunde jag inte leka med, för hon är på nåt brottarläger, Jennifer va i stan, Jenny byggde kaninbur och Sarah svara inte på sms. så vad skulle jag gö ? ): Som ni nu förmodligen har förstått var mitt val nurda dator :]
Sconesen (heter det så?) var faktiskt goda, var tvungen o säga de. 8)
Jenny sa att hon kunde leka kl. 16.00, men när kl. var det, så skulle hon fortsätta bygga kaninbur. o så sen vart kl. 17.00 och hon byggde fortfarande kaninbur (-.-) men sen började vi smsa o sa att vi skulle va m varann, vi frågade vem vi skulle va hos och så.. ZzzZZZzzzZZZ. japp, precis så var det :D Helt plötsligt sov stora emilia i soffan på dom nya kuddarna köpt på indiska och den bruna filten över mig.
Sen, en timme senare ungefär vaknade jag, är inte helt säker, men kan hända att mamma väckte mej. Jag tror hon hade ansiktet typ 1cm från mitt, kändes så. Lite läskigt. men så fick jag så lov i berätta för Jenny att jag hade somnat. h..e...h...eee. för jag hade fått typ 1000 sms av henne, varav 999 var HALLÅÅÅ?????
sen, så.. ZzzZZZZzzz. ojah, så varte. exakt så. Jag sov igen :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Vaknade typ 15min innan vi skulle äta middag, som var vid 19.00.
efter middan så satte jag mej vid datorn och läste lite bloggar.
kl. 20.00 vare nåt program om michael jackson på 3:an. men det var bara om hur han bodde >.<
och nu sitter mammie o pappie, oj va underbart det låter. mammie pappie, mammie pappie. GR8! aja, hur som helst så sitter dom just nu och tittar på Män som hatar Kvinnor.
Har du sett den än?

Tipsa om bra bloggar tack,

Puss :*


filmkväll

Hejj :)

Johanna läser min blogg 8>
JeyYY.
Men åkte till Karin igår vid 18.00. Dum som vi var hade vi hyrt en skräckis, som inte så lite läskig ut. sa jag det igår kanske? Ha.. men först såg vi "The boat that rocked" (stavning??). den var faktiskt kul och bra :) Kanske nån ni borde se ?:P
Sen såg gick vi upp till Karins rum och gjorde lite saker, kl. var då 22.00 typ. Vi satt delvis vid datorn, läste bloggar o.s.v <:
Sen.. efter 1h? 1H 30 min eller nåt, gick vi ner o såg en till film. Men vågade inte se skräckisen så det blev "Män som hatar kvinnor". Den var faktiskt bra, ganska spännande. En film du borde se om du inte sett den ^^ När den var slut var kl. 1.00 ? eller nåt. Då gick vi upp o gjorde oss klar, sen la vi oss. Men vi låg och prata i nå timmar, i alla fall en timme. Haha, okej, det var jag och Karin som pratade. Jennifer sov >.< tråkmåns!
Idag vaknade jag vid 10.00 för Jennifer pratade i telefoooon ;/ *suck* men vi gick upp typ 11.15. då kollade vi på Karins kläder x) och sen åt vi frukost. Jag for hem 12.00 för Karin o Jennifer ska på stan, jag orka inte följa me. Jag HAR iNGA pengar :))) Känns som jag sa allt det här igår ;) ? aja..
Just nu är jag elak, jag sitter nämligen vid Sandras dator och skriver. Hon duschar. Hon är så tråkig att hon inte vill hitta på nåt, och Frida svarar inte på sms. kan kanske bara fatt hon inte får dom ? (A) haha. men hon har ju en skit mobil!!
Nej du, nu ska jag hitta på nåt. får se om det kanske blir Jenny ? :)<3 annars tvingar vi Sandra att hitta på nåt -.-

Puss :*


filmkväll

hejsan!

Tror, helt ärligt att ingen läser min blogg ;)
öhöm (a'
men idag vare skola, var väl kul ;) hade franka, tkr det är skitkul ^^ men ganska svårt.. sen så hade vi kemi för första gången oxå, det verkar kul, fast får väl se :) skulle gått till 15.30 men fick sluta 14.00 för vi hade hål på musiken :) bra tkr jag, för jag gillar inte musik D:
Snart bär det av till Karin, ska ha filmkväll m hon och Jennifer. Jenny skulle ha vart med, men hon fick inte för hon skulle bygga kaninbur! :// dålig dag att gö de på. men aja, vi har hyrt filmer. hehe, 1 skräckis, men tro inte vi kmr se den faktiskt. för jag är lite feg, när man såg bilderna på baksida så dog jag :D
Men vi har hyrt en komedi oxå, o så har jag med mej Mysteriet på greveholm, natt på muset och nån annan ;) o så har ju Karin filmer.. tro jag!!1!1!11!?+?+??++?++ :§
Men kmr nog bli mysit, sover ju där sen - såklart.
Men imorrn ska Jenny, Jennifer och Karin till stan, så kmr väl hem vid.. 13,00 ?
Ska inte med, vill inte spendera mer pengar, för jag tkr inte jag har nåt! ): och det är tråkigt att bara gå runt och titta. blö.
Nu väntar jag bara på Jennifer, som säger att hon ska äta i 30 min!! men egentligen skulle jag ha åkt nu, men eftersom Jennifer är lite seg så.. :((((((((((( haha, nej men, klart jag väntar. om hon inte tar för lång tid på sig (A)

Mysig bild :)


Men ska väl åka snart, vi hörs. om jag överlever filmen..

Puss :*

VIDEOINLÄGG NI MÅSTE SE

Hej !

Idag vare skola, igen ;)
Vi har inte börjat med lektionerna än kan man säga. får bara en massa matrial o.s.v ;)
så..
har inte hänt nåt speciellt ;)

Jag har typ suttit vid datorn mest idag..
haha.
men ska snart gå o fiixa annat :) men måste bara få säga, att en  väldigt kul blogg, åtminstonde ett videoinlägg - Parodi på amanda! HAHAH. Gå in på: amandavardet.blogg.se . OMG, jag dör. "Komentera vad ni vill, kan ändå inte läsa!" (Y) (L) Men videoinlägget heter typ: dgsaigfje nej men. det är nån daniel som härmar henne. Hon har ju lagt in det själv, och det är ju skämt. men as kul ! Karin, du borde se :)))))))))))

Skulle egentligen fara på träning om ca. 30 min, men den blev inställd. p.g.a. regnet. regnar visserligen inte så väldans mycket !! ;) men hur kul äre o spela i regn ? ^^ träningen är imorrn.

Nej du, nu ska vi kika på videoinlägget igen. sen blire klippa o klistra ett tag!

Hare bra så länge!

Puss :*


första dan ha!

Hej!

Idag så började ju skolan, roligt och tråkigt. beror väl på hur man ser det ^^
Vi har ju fått en ny mentor, Ulla heter hon.
så första 'lektionen' eller ska jag säga stunden på morronen ? :D hehe.. ):
Så hade vi Ulf och Ulla, dom babblade. en MASSA. båda två. dom är så seg :O :/
tog ju typ en halv timme o gå igenom schemat för Ulf, och Ulla babblade på om hur hon bor och sina barn o.s.v..
Hehe. kult :D
Vid.. 9.00 vare invigning - Jey!
Dom (några, 3 st. sebbe från min klass, emma från 8:an och nån kille från 9:an) sprang med en flagga i en brandtrappa och släppte lös heliumballonger i luften. Sen spelade en gubbe en liten vacker melodi på sin fina stora trumpet. Wihoo!
Sen varte mer babbel m Ulf o Ulla. sen vare lunch. Potatisbullar, yummy! och ja, det är gott ????? :DDDDDD
Sen hade vi engelska, eller ja.. vi fick 'matrial' o så. Vår engelska lärare verkar faktiskt jätte bra, känns faktiskt som man kmr lära sig nåt i år iaf ;P
Sitter bredvid angelica, :) det ska jag gö på SO:n med. Det blir kul de :)
sen så fick vi NYA matteböcker, trevlans!
Inte massa kludd o grejjs.
O sen vare slut!
Bussen kom typ prick 14.00! så alla missa bussen förutom dom i min klass typ (A)
hahah!
Efter middan for jag o mammie till stan, jag var nämligen i behov av en loggbok eftersom man inte fick nån av skolan, snålt! ):
Jag kan ju aldrig komma ihåg läxor o shit utan den. sånt bra minne har jag ju inte.
men gissa, den där lilla boken/kalendern va du nu vill kalla den, kostade 120:- !!
råneri. kan man säga så? x] haha!
nej men, den är nog bra iallafall :)
Och nu, nu minsann ska jag ta o fika.
Känner att min lilla magge kurrar ;)
Vi hörs!!

Puss :*

stan

Hej hej!

Idag for jag till stan med tjejorna vid 12.30 ;)
Jag skulle absolut ha med mej ett par VetInteHurDetStavas jeans, lite pösiga ;D
Det fanns billiga och snygga på bik bok, men inte min storlek dock.
satt inte alls snyggt på mej. så det blev inga ;//
Frida köpte dock 2 par!!
Men jag hittade faktiskt ett par jeans som jag köpte på H&M.
dock inga pösiga, men dom var rätt snygg ;) Karin tyckte.. ehm eller gissa själv.. om jag säger att hon sa så här: Men köp dom emilia! NU! Köp dom!!
heheh..
jag köpte inge mer än jeans, men är faktiskt rätt sugen på att ha en huvtröja, en ny alltså (a'
Nu ska jag..
gå o göra nåt annat.
ha de bra ;)

Puss :*

Parteeey

Hej.

Hemsk uppdatering, jag vet D:
men så äre, jag är väl för lat helt enkelt.
Alltså jag har gjort massor sen jag skrev sist, vad ska man berätta liixom ? ^^ hehe..
eller ja, jag har vare på innebandy lägret, det var skit kul. Vet du va vi gjorde? :O .. spela innebandy (A)
o så bada vi på paradisbadet, såg sämst film. o.s.v ;) nej men, det var faktiskt jätte kul, man träffa nytt folk. :)
.....

Igår var jag med tjejorna,  vi gjorde typ nåra tävlingar, fikade te och cupcakes och så låg vi o prata hela natten. Vi sov i träningsrummet, var väl vaken till 5.30 typ. sov till 12.00 -.- Kunde ha sovit längre om inte nån prata i telefon :@ nej men ^^
Vid.. 14.00 (??) gick vi in o åt frukost. vart typ... ehm.. 16 st rostade, typ hela paketet x))
sen har vi bara slappa, och nu är kl. helt plötsligt 18.00 :O
det gick fort.
men det har vare skit kul.
Idag äre förresten sista dagen på sommarlovet!! Tkr det har gått grymt fort, och vart har värmen varit då? elakt..
På måndag börjar som sagt skolan igen, ska väl bli lite roligt, klart man längtar lite. Eller vadå klart? man ska inte längta till skolan ): men jag gör det ^^ hehehhehe.

På söndag skulle nog jag, Frida och Karin till stan eller så o shoppa ;] Vi behöver lite nya kläder tills skolan börjar. Och jag vill ha nya jeeeeeans! NU! ååh. men det finns inga, inga snygga alltså i min storlek. o OM det skulle finnas är ju inte dom speciellt billig heller. oh nej alltså. åååh!!! ja ja, ska hitta nåt annat snyggt också :) - hoppas jag. haha.

Nej, nu ska jag nog spela lite Sims, och ja, jag är nörd. fråga inte! ;)

Puss :*

RSS 2.0