avslutning - studenten - tjejerna

okej, nu ska jag berätta om gårdagen :) kmr kanske bli mkt text, men ska försöka slänga in lite bilder här och där oxå :)

efter min avslutning for vi hem och fortsatte fixa med maten och så, eftersom vi skulle få gäster :) mamma gjorde en tårta, och så fick jag "dekorera" den med jordgubbar xp haha :D

vi hade fruktfat oxå :D

och pastasallad, potatissallad, kött o kyckling, kex, mackor, ostar och grejs :)

vid 13.00 for vi in till stan, för jonas gick ut 14.00. först såg vi ingenting, men vi kom längre och längre fram, och tillslut stod jag vid "stängslet" så nära man kunde stå :) och ja skulle ta en massa kort och så, men jonas klass skulle stå längst bort, så såg dom ändå inte :p sen hängde vi lite saker runt halsen på han och så :p efter de skulle han ju åka lastbil ;) deras lastbil såg ut såhär!

hahah :p men vi såg inte så mkt av de, för vi orkade inte åka in till stan (mamma och pappa) så få for vi hem och fixade de sista med maten. sen efter ett tag, alldeles innan gästerna kom, så kom jonas hem, med limousine (stavning?)

sen kom gästerna (inte så många, släkten bara :p och den är ju inte så stor xp) och jonas va lite smårolig x) hahah. måns, min lilla kusin ville spela fotboll hela tiden! haha, asgullig :) maja oxå!

sen kom mina andra kusiner nora och alice oxå. då spelade typ alla vi fotboll och så, de var typ de vi gjorde hela kvällen :p nora och alice var dom som var kvar längst, dom åkte hem vid 20.00. då packade jag eftersom jag skulle sova hos karin :) men vi ville inte tälta, eftersom de regnar som satan idag!!

jag var där vid 20.30 ungefär, då spelade vi kort först. sen ville vi alla gå ut, så då tog vi karins cyklar och cyklade ner till stranden. men halvvägs så märkte vi att de va typ punka på alla x) så då lämnade vi dom och så sprang vi ner över ängen! ashärligt, jag älskar att springa på ängar! vi gjorde ett sommarskrik oxå, skrek som galningar och skrattade :D btw. så vare jag, karin, issa, jennifer och jenny för er som missat de ;) och jag lånade byxor och tröja av karin, för jag hade inga myskläder med mej :p

nere på stranden satt vi bara och pratade, jätte mysigt, för de var inte så kallt heller! jag tog av mej skorna och strumporna och bada tårna lite grann, dock var vattnet iskallt, men ändå :p och för er som undrar över min blåa stortånagel, HE. jag tänkte måla tånaglarna men nagellacket var typ torkat, så efter jag målat en gav jag upp ^^ och mina tår är jätte mysig!

andra mysiga bilder sen vi va där nere :)

men efter ett tag började vi frysa lite eftersom vi satt still, så då gick vi upp, och satt ute och grillade korv hos karin :) askalas! gott oxå, sen satt vi i värsta mysiga stolarna med filtar och kuddar och myste på, pratade och så! gick in vid kanske kl. 1.00. eller juste, vi hoppade studsmatta då, gick in vid 1.30 :D inne bäddade vi, sen låg vi o busade ^^ vi somnade vid 3.00 kanske.

vi vaknade vid 12.00 idag :p då spelade vi kort, åt frukost o så :p kl. 14.00 typ for alla vi hem ^^

sen har ja bara sutte vid datorn ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0