fotbollscup - hudik

hej!

har vare på fotbollscup hela helgen :p kan väl berätta lite kort va som hänt o så ;p

fredag:
vi kom till hudik vid 16.00. vi blåste upp madrasserna, bäddade och så ;) sen åt vi middag. efter middagen hade vi match mot ope (?). vann iaf.. men är inte säker med vad. 2-0 tro ja :) sen kvällsfikade vi och så, kl. 23.00 skulle vi sova. men de va pratigt framåt 1.00 eller nåt x)

lördag: blev väckt rätt tidigt. för vi hade match på morronen. mötte tyresö VASALUND (hehe, vet inte va ja fick tyresö ifrån, kändes rätt bara :) men sen så skriver inte jag "amen" "aa oså" "aa" hela tin, hehe, va tvungen. pusspuss.♥)eller nåt. jag va bara ute ett byte för sen kunde ja inte spela mer, hade ont i magen :s och alla andra va (oxå) astrött o slö o.s.v. så vi förlora, med typ 0-4.  men om vi hade tage i mer och så, då hade vi kunna vunne :p menmen, va väl kvällen innan x) heheh.
sen fick man typ gö va man ville tro ja. i 2 timmar, då for ja till dollar store (?) med julia, anne, gina och linnea :) köpte lite saker som ja ska visa sen ^^ klockan 12.00 skulle vi va på skolan för att äta lunch typ.
sen vid 14.00 tror jag, hade vi en till match. då mötte vi heffners. (?) vi vann med 2-0 tror jag. vi spelade jätte bra då :D
sen hade vi en till match på kvällen, då mötte vi sidsjöböle. TRO JAG x) hahahah. de blev 1-1 :s då va vi lite slö igen ;p och ja hade ont i magen - igen!! men spelade ändå..
på kvällen då somnade alla fort tro ja ^^ mellan 23.00-23.30 tro ja dom flesta somnade då :p och vi släckte 23.00 ^^

söndag:
blev väckt rätt tidigt, ingen (typ) vaknade av att lampan tändes som vi gjorde dagen innan, alla va typ zoombiesar xp haha! vi hade match 8.50 mot alnö! (baaaaaaaaajjjjjjjjjjssssssssssss. säg en cup, förutom dalecarlia.. ._. som vi inte mött alnö! BAAAAAJSJJSJSJ! nä juste. ingen,pospos) bajs. igen lixom :) men då förlora vi, och ja vet inte med vad. typ 0-4! fast vi spelade bra ändå :) menmen. sen for vi tbx till skolan o packade.

SLUT!

hahah :) men de ha vart en kul helg :p och de gick rätt bra, vi kom 2:a i gruppen :D tjoho! de va bajsisalnö som förstörde för oss ^^ annars så :) hehe.

de ja köpte på dollar kmr här. 3 st ringar 20:-/st. (inte så jätte snygga xp men dom va ju asbillig! så köpte ändå) och alla är för stora :D hehe. som vanligt ^^ men lä ju använda dom ändå satt.




köpte oxå hårspännen/hårnålar för 10:- :o


hejrå alla barn!

Kommentarer
Postat av: hfdy

kom inte ni etta på cupen?

2010-06-20 @ 21:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0