en dag m frida bebis.

hanne tkr oxå anna va bra :)

idag ha ja vart m frida, hon ringde imorse, då hade jag knappt vakna, så då när ja prata börja frida skratta asroligt, hahaha!

men hon kom till mej efter ett tag o då spelade vi couronne. hon vann, skitunge♥

 

sen var vi hos henne, då var vi ute, vi typ tittade på kaninerna. HAHA, sen gungade jag, o så fick frida knuffa på mej. HAHAH. elak jag är. >:)

sen grilla vi korv, HAHA, jag är snart specialist på de. men när vi skulle tända "brasan" så tog de lite tid, för först försöke frida, men då ville inte träbitarna fatta eld. sen skulle jag försöka, men då blåste vinden ut 2 av mina tändstickor innan ja ens hann föra ner dom till träbitarna o tidningspapperet, sen så bröt ja av en tändsticka xD o frida tappa en. men tillslut, tillslut lyckades vi !
och frida tappade en korv i elden, haha, jag skrattade så jag dog. men åsa åt upp den (??)

vi lekte hundar ett tag oxå, då kände vi oss stor :D men de va astråkigt. så vi gick in.

då spela vi massa kort. sen sa frida "SKA Vi LEKA EDWARD O BELLA????". "okej". sa ja, båda ville va edward, men frida fick börja, då tvinga hon ner mej på golvet. sen tvinga hon mej att ligga och sprattla. för att hon skulle bita mej i armen????? sen när jag var edward fick inte jag bita henne? elakt.

så då jagade jag henne runt hela huset, tills vi hamnade framför datorn. haha !

 

och vi har spelat massa kort, sen så skrattade jag och lutade mej bakåt, då ramla jag ur sängen xD men som tur var så hade frida kuddar på golvet vid sängen så jag landa på dom. men jag låg där och asgarva. då la sig frida på mej. de gjorde asont. haha. men nej, de ha vart kul.♥

 

nu ska jag FÖRSÖKA spela sims. okok?

 

pussiisaarrrr.

 

imorrn äre skola. hua.


Kommentarer
Postat av: so not retard

retard-vän, pyssis

2010-03-15 @ 08:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0